Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xNoCRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolga Bahçeci
19.999 TL'ye 4060ti ve 5600 lü kasa aldım bende geçen ay adamlar antec kasa koymuş içindeki psunın ne olduğu belli değil, benimde tüm param 20k idi yinede, gittim birinden borç aldım bi şekilde vento kasa ekledim içinde fsp hyper 650w 80+ psu vardı verdiğim fark 550 tl ince hesaptan almıştım.Borç bulamıyor olabilirsin o zaman da farklı bir parçadan kıssaydın keşke çok geçmiş olsun.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Arda
Haklısın ilk başta çok kötülediğimden böyle oldu iadeden sonra konu açsam daha mantıklı olurdu ama sorunumu dile getirdim beni haksız bulanlara sinirlendim ben sadece diyebilerdi sende haklısın firmada haklı ama onlar sadece beni haksız gördü
Hocam hiç kusura bakmayın ama insan araştırma yaparak hazır sistem alır en azından hiç mi yazmadınız game booster psu nasıl diye google'a ? İtopyanın bir suçu yok adamlar koyuyor onlar üretmiyor muhtemelen değişimini yaparlar. Ama bu kadar yükselmenizi anlamadım herkes 20 bin 25 bin lira veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

19.999 TL'ye 4060ti ve 5600 lü kasa aldım bende geçen ay adamlar antec kasa koymuş içindeki psunın ne olduğu belli değil, benimde tüm param 20k idi yinede, gittim birinden borç aldım bi şekilde vento kasa ekledim içinde fsp hyper 650w 80+ psu vardı verdiğim fark 550 TL ince hesaptan almıştım.Borç bulamıyor olabilirsin o zaman da farklı bir parçadan kıssaydın keşke çok geçmiş olsun.
Aynı şekilde bende dün gaming gen trden r5 5600 rtx 4060 aldım psu xpg 750+80 gold araştırma yaptım kimse kötü demiyor bu psuya ondan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus emre
Sağolasın . diğer arkadaşlar beni anlamıyor 21.500 veripte güzel bir sisteme sahip olmak istesen başına bunlar gelse sende üzülürsün ve sitemde bulunursun
Bir daha sakın itopyadan alışveriş yapma kanka,zaten kötü bir site.bir insan itopyayı savunabilir çünkü köklü bir firma.ama bu son zamanlarda çok gereksiz zamlar ve kalitesiz sistemler yapıyorlar,mesela bu firmanın garanti bölümü falanda gelişmiş değil.tamam artık konuyu düzeltiyorum, haklısın PSU gitmiş ama keşke sende bi araştırma,hangi marka kaliteli,hangi site güvenilir gibisinden bir araştırma yapsaydın senin için daha iyi olurdu.eğer iade edebilirsen git gaming.gen.tr'den alışveriş yap.hem bu fiyata daha iyi sistem toplarsın,hemde garanti gibi yerlerden sorunsuz bir şekilde iade edebilirdin. Ve bence önceden dediğin gibi thh'ye şikayet et.

Bowserz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Bakar
Ne saçması asıl sen saçmalıyorsun psuyu adamlar üretmemiş olabilir hazır sistemlere o psuyu koymasınlar bütçem yetse iyisini eklerdim ama fiyat farklarını şişirmişler bilmeden konuşma burda firmaylada konuştum çözmediler sorunum sen 21.500 TL versen pcye çöp olsa teşşekür mü edersin şu itopyayı övmeniz neden acaba bu kadar bende seviyordum iyi firma güvenilir diyordum ama 2 haftadır yaşadağım şeyler cidden yordu beni keşke almasaydım diyorum .
Dostum bende 500w powerboost sertifikasız psu var hic bi koruma yok 5 6 kere zınk diye gitti böyle bişey yaşamadım,Olayın itopyayla alakası yok bu arada

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Komedi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,345
Üyeler
163,476
Son üye
ogiixd