Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Sildim fark etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni aldığım psu keşke ilk başta bunu alsaydım ama bütçe 🤨 not: bu psu ile denedim ama hiçbir tepki yok parçalar yanmış olabilir
Alıntıyı görüntüle

Anlamadığım bazı insanlarda kalitesiz psu kullanıyor kaç ay kullanıyor benim 1 hafta dayanmadı
Alıntıyı görüntüle
Valla tamamen şans işi benimde gamepower psu kalitesiz olanlardan kasayla birleşik geldi 2 senedir sorun yaşamadım sadece ekran kartım bozuldu incehesap başka bir kartla değiştirdi biraz daha düşük modeldi ama ozamanlar THH ile uğraşacak vaktim yoktu ve PC lazımdı.

Maethril_

80+ Bronze
Sağol çok teşşekürler

Evet bi tık abarttım ama burdakilerde beni haksız bulup firmayı savununca bende tilt oldum firmayı çok kötüledim. İade talebimden sonra açmam da daha iyi olurdu ama sorunumu söylemek istedim herkese sağol 🙏
Bir şeyi kötülemek insanlarda kötülenen şeyi savunma hissini kabartır. Senin ilk mesajın direk itopyayı kötüleyerek başlıyor ve itopyayı savunmak için ağzımıza laf veriyorsun ben savunan kimsenin fanboy olduğunu düşünmüyorum zaten itopyanın genel olarak sıkıntılı bir şirket olduğunu herkes biliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Bir şeyi kötülemek insanlarda kötülenen şeyi savunma hissini kabartır. Senin ilk mesajın direk itopyayı kötüleyerek başlıyor ve itopyayı savunmak için ağzımıza laf veriyorsun ben savunan kimsenin fanboy olduğunu düşünmüyorum zaten itopyanın genel olarak sıkıntılı bir şirket olduğunu herkes biliyor.
Haklısın ilk başta çok kötülediğimden böyle oldu iadeden sonra konu açsam daha mantıklı olurdu ama sorunumu dile getirdim beni haksız bulanlara sinirlendim ben sadece diyebilerdi sende haklısın firmada haklı ama onlar sadece beni haksız gördü

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
eğer aynı psuyu koymalarını istemiyorsanız fiyat farkı öder üst model alırsınız bu bu kadar basit siz ürünün psusunu görerek kabul ederek almışsınız madem kalitesiz olduğunu biliyordunuz daha kaliteli bir psu seçebilir yada farklı sistemlere yönelebilirdiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
eğer aynı psuyu koymalarını istemiyorsanız fiyat farkı öder üst model alırsınız bu bu kadar basit siz ürünün psusunu görerek kabul ederek almışsınız madem kalitesiz olduğunu biliyordunuz daha kaliteli bir psu seçebilir yada farklı sistemlere yönelebilirdiniz
Kalitesiz olduğunu bilmiyordum itopyaya güvendim eski mesajları okuyun bence fsp psu aldım onu koyarlarsa koydurtucam hepiniz aynı daha iyi alsaydın seçseydin onlarda koymasalardı kardeş

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Kalitesiz olduğunu bilmiyordum itopyaya güvendim eski mesajları okuyun bence fsp psu aldım onu koyarlarsa koydurtucam hepiniz aynı daha iyi alsaydın seçseydin onlarda koymasalardı kardeş
adam elindeki malı satıyor koymasaydı nasıl oluyor hocam size destek vermek için ürünü geri istemişler görevlrini yapmışlar

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
evde şalter attı diyor, akım korumalı priz 100 TL kullansa patlamazdı belki de
ürün belki de üretim arızalıdır. İtopyaya gönderir sıfırıyla değiştirirler. Belki de arkadaşın elektrik altyapısında sorun var bu sorundan dolayı asus rog psu da patlar.
Psudan dolayı şalter atma ihtimalide söz konusu ama bundan bahsetmiyorsunuz hocam birde bir şalter atmasında hemen 20klık pc çöp olmuş oyun oynarken psu yansa oyunda hata var dersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
parsını verirsen koyuyor :D
Tamamda niye farksız direk aldığın sisteme koymuyor markasız bir psu koyuyor. kaliteli olanlardan fark istiyor sence bu etik mi ? Bütçem yoktu nasıl alıcaktım direk hazır sisteme mesele kaliteli ucuz psu koysa nolurdu?

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İhsan Tekerek
andaval kasayı niye açıyon bozulduğu gibi garanti kapsamında yolla yenilesinler olmadı hakem heyetine başvur yani sistem hakkında bilgide vermemişsin
Hazır sistemlerde kasayı açmak veya parçalarını çıkartıp takmak garanti için bir sorun değil ve bu nasıl bir üslup böyle?

Sağolasın . diğer arkadaşlar beni anlamıyor 21.500 veripte güzel bir sisteme sahip olmak istesen başına bunlar gelse sende üzülürsün ve sitemde bulunursun
Haklısınız hocam diğerleri çok bildiğini sanıyor galiba, bu gibi siteler bence sistem toplarken içinde sertifikalı ürünler kullanmalılar, Gamepower ürünün poweri 80+ mı onu bilmem ama eğer ki 80+ olup ta bozulduysa sitenin bence hiçbir suçu yok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Tamamda niye farksız direk aldığın sisteme koymuyor markasız bir psu koyuyor. kaliteli olanlardan fark istiyor sence bu etik mi ? Bütçem yoktu nasıl alıcaktım direk hazır sisteme mesele kaliteli ucuz psu koysa nolurdu?
saçmalıyorsunuz ticari bir şirket ne için size bunu yapsın eğer siteleinde dolaşırsanız kaliteli psu olan sistemlerde var parasını verebiliyorsanız alırsınız 21000tlye aldığınız sistemin sadece ekran kartı Nvidia satış fiyatı 499 dolar neyden bahs ediyorsunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom