Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
YA CAPS İLE YAZINCA HAKLI OLMUYORSUN AL BENDE YAZİYİM SEN BU FİRMAYI NEDEN BU KADAR SAVUNUYORSUN ONLARIN SUÇU BOŞ KONUŞMA CANIMI SIKMA BENİM İTOPYA KOYMASAYDI BEYNİN ALMIYOR MU BUNU SATIN ALDIĞIM PSUYU YOLLAMIŞ OLABİLİRLER AMA HAZIR SİSTEMLERE DAHA İYİ PSULAR KOYSUNLAR FEMİNİST
Adam satar sen almayacaksın

Maethril_

80+ Bronze
Maymun muzcuya gider. Maymun 5 TL'ye muz görür maymun alır. Maymunun muzu çürük çıkar maymun üzgün,maymun aç.
Maymun tekrar muzcuya gider. Maymun 10tlye muz alır. Maymunun muzu taze. Maymun mutlu,maymun tok.
Yazma öyle hocam uyarı geliyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Maymun muzcuya gider. Maymun 5 TL'ye muz görür maymun alır. Maymunun muzu çürük çıkar maymun üzgün,maymun aç.
Maymun tekrar muzcuya gider. Maymun 10tlye muz alır. Maymunun muzu taze. Maymun mutlu,maymun tok.
ÖSĞDİWĞWŞWĞWŞWŞQ

Maethril_

80+ Bronze

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
ALMA KARDEŞİM KÖTÜYSE ALMA. MANYAK MISIN NESİN SEN YA? ADAMLAR SANA ALDIĞIN SİSTEMİ YOLLAMIŞ BOZULUR DA YANAR DA HER ŞEY OLUR. PSU ARIZA YAPTI DİYE ZIRLIYOSUN YOK İTOPYA ŞÖYLE İTOPYA BÖYLE. ADAMLAR SANA SATIN ALDIĞIN PSU YU YOLLAMIŞLAR. FAZLA PARA VERSEN İYİSİNİ YOLLARLARDI. İYİ O ZAMAN KOŞ Bİ KONU DAHA AÇ 21.000 TL VERDİM İTOPYA 4060 YOLLAMIŞ NİYE 4090 YOLLAMAMIŞ DİYE. ****** MI GEÇİYOSUN SEN MİLLETLE YA
Olm ne ***** adamsın sen ya adamın söylediği tek bir cümleyi dahi anlamamışsın

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Halen power supply'a C4 yazanlar var 😂 Babamın amcasının başına geldi, evinde ki tüm elektrikli ürünler yandı çünkü altyapı patlatmış her ürünü. Altyapı her şeyden önemli arkadaşlar altyapınızla uğraşmak istemiyorsanız akım korumalı priz alın. Akım korumalı prizi olsa arkadaşın şuan sorun yaşamayacaktı.
Konu çok saçma bir yere gidiyor çözüm belli aslında gereksiz uzadı.
Şuan boş sohbet dönüyor yok gamebooster niye satıyormuş itopya komik çok komik kral altyapi iyi de olsa mese elektrik gidip gelse yine olabilir 2023 de yaşıyoruz evde normal priz yasaklanmalı akım korumalı şart

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Uygunsuz davranış
YA CAPS İLE YAZINCA HAKLI OLMUYORSUN AL BENDE YAZİYİM SEN BU FİRMAYI NEDEN BU KADAR SAVUNUYORSUN ONLARIN SUÇU BOŞ KONUŞMA CANIMI SIKMA BENİM İTOPYA KOYMASAYDI BEYNİN ALMIYOR MU BUNU SATIN ALDIĞIM PSUYU YOLLAMIŞ OLABİLİRLER AMA HAZIR SİSTEMLERE DAHA İYİ PSULAR KOYSUNLAR FEMİNİST
KARDEŞİM FİRMAYI NİYE SAVUNUYORUM BİLİYO MUSUN? İTOPYA BENİM ÇÜNKÜ SAHİBİ BENİM O YÜZDEN. KİMSEYİ SAVUNMUYORUM SADECE APTALCA KONU AÇMIŞSIN VE APTALCA ZIRLIYOSUN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK GİBİ. BOZULDUYSA YENİSİNİ VERİRLER DAHA NEYİ ANLAMIYOSUN SEN? ZİHİNSEL ENGELLİ MİSİN

hikoo

80+ Bronze
Hala kanit atmadin dostum, binlerce kisinin bulundugu forumda kanit olmadan sadece text ile piyasada islem yapan bir sirketi karaliyorsun, uyarayim basina is alirsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
ULAN GERİZEKALI APTALLAR. PSU BOZULMUŞ ADAMLAR GÖNDERİN BAKALIM DEMİŞ. BURDA DAHA NE YAPACAK ADAMLAR ŞİRKETİ BU HERİFİN ÜSTÜNE Mİ YAPACAKLAR BU KADAR BEYİNS OLMANIZ BENİ DELİRTİYO YA
kardeşim öncelikle laflarına dikkat edip konuş gereksiz gereksiz konuşup insanların canını sıkma hadi yoluna git

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Hocam adam belki o psuyla 2 3 ay idare edip kendine başka bir şey alıcaktı bi anda patlaması onun suçu mu oldu şimdi
Almasa patlamazdı kral ticaret bu.Adam satar.
Ona bakarsan toros da arıza veriyor bmw de.
2-3 ay idare etmesi onu haklı yapmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,326
Üyeler
164,647
Son üye
Leclouch