onuragaoglu
80+
yaw ne abarttınız yollla garantiye işte
şimdi güzelce paketle itopya ya gönder fiyat farkına bakarak psu yu yükseltmelerine iste gerçekten psu dışında sorun varsa nakitini alAraştırmadım çünkü güvendim sizin gibi firmayı yağlayanlara . Adamları suçlucam çünkü onlar kötü psu koydu ya siz niye bu kadar savunuyonuz bedava pc mi veriyor size
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya türeme misiniz size anlatamıyorum gameboosterı koymasınlar o zaman bos konusmayın savunup durmayın itopyayı
Bu gameboosterun suçu valla ben birsürü monitör sistem aldim al sat ve kullanmak için bir sorun yok en son gameboosterun 280 hz monitör aldık arkadaşlar la4 kisi tık yok gamebooster iyi msrka demiyorum ama burda itopyanin yapacağı bir şey var mi bilmiyorum mesela sen akım korumalı priz kullandin miSürsün ben tüketici hakem heyetine şikayet edicem paramın çöp olmasını istemiyorum inan şu 2 haftadır uğraşıyorum cidden pişmanlık itopyadan sistem almak çok güvenilir ve iyi firma gibi gözüküyor ama sorunu olan çok benimde başıma geldi .
En mantıklı olan bu zaten. Arkadaş bunu yapmak yerine gamebooster satıyorlar diye serzenişte.şimdi güzelce paketle itopya ya gönder fiyat farkına bakarak psu yu yükseltmelerine iste gerçekten psu dışında sorun varsa nakitini al
Sen de konuya cevap yazmak zorunda değilsin kardeşim küçük düşürme kendiniDüzgün konuş öncelikle kendini küçük düşürüyorsun. Gamebooster devamke
Kesinlikle akım korumalı priz olmadan pc kullanılmaz bu devir deevde şalter attı diyor, akım korumalı priz 100 TL kullansa patlamazdı belki de
ürün belki de üretim arızalıdır. İtopyaya gönderir sıfırıyla değiştirirler. Belki de arkadaşın elektrik altyapısında sorun var bu sorundan dolayı asus rog psu da patlar.
Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .Olm şirket satmayacak o zaman akıl sağlığın yerinde mi senin? Patladı bu zararı şirket karşılayacak ha karşılamadı ben olsam tazminat açar paramı kat kat alırım
Sana bir şey soracağım kardeşim neden gamebooster a gidip ağlamıyorsunda itopyaya ağlıyorsun ? Hater olduğun için mi ? Hiçbirimiz fanboy değiliz burda düpedüz haksızsın. Git iade et üstüne koy fsp al.Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .
Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .
Bende aynı sorunu yaşıyorum bu itopyadan sıvı soğutma aldım arızalı diye yolladım arızası yok diye yollamışlar ve ürün hiç test edilmemiş gibiydi ve hasarlı geldi benim sorununda çözüm bul @itopya.comMerhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan