Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
Araştırmadım çünkü güvendim sizin gibi firmayı yağlayanlara . Adamları suçlucam çünkü onlar kötü psu koydu ya siz niye bu kadar savunuyonuz bedava pc mi veriyor size 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya türeme misiniz size anlatamıyorum gameboosterı koymasınlar o zaman bos konusmayın savunup durmayın itopyayı
şimdi güzelce paketle itopya ya gönder fiyat farkına bakarak psu yu yükseltmelerine iste gerçekten psu dışında sorun varsa nakitini al

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Sürsün ben tüketici hakem heyetine şikayet edicem paramın çöp olmasını istemiyorum inan şu 2 haftadır uğraşıyorum cidden pişmanlık itopyadan sistem almak çok güvenilir ve iyi firma gibi gözüküyor ama sorunu olan çok benimde başıma geldi .
Bu gameboosterun suçu valla ben birsürü monitör sistem aldim al sat ve kullanmak için bir sorun yok en son gameboosterun 280 hz monitör aldık arkadaşlar la4 kisi tık yok gamebooster iyi msrka demiyorum ama burda itopyanin yapacağı bir şey var mi bilmiyorum mesela sen akım korumalı priz kullandin mi

Maethril_

80+ Bronze
şimdi güzelce paketle itopya ya gönder fiyat farkına bakarak psu yu yükseltmelerine iste gerçekten psu dışında sorun varsa nakitini al
En mantıklı olan bu zaten. Arkadaş bunu yapmak yerine gamebooster satıyorlar diye serzenişte.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
evde şalter attı diyor, akım korumalı priz 100 TL kullansa patlamazdı belki de
ürün belki de üretim arızalıdır. İtopyaya gönderir sıfırıyla değiştirirler. Belki de arkadaşın elektrik altyapısında sorun var bu sorundan dolayı asus rog psu da patlar.
Kesinlikle akım korumalı priz olmadan pc kullanılmaz bu devir de

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Daha bir ay bile olmadığı için THH sizi haklı bulacaktır. İlk 6 ay içerisinde çıkan ayıp ve kusurlar satıcının sorumluluğundadır. Çoğu hazır sistemde durum aynı ekran kartı ve işlemci hariç anakart, psu, kasayı sistem f/p gözüksün diye ucuz ve kalitesiz tercih ederler. Bunu yapan ister itopya olsun ister sinerji, gaminggen vb. savunulacak bir tarafı yok. Buradaki çok bilmiş arkadaşların anlamadığı durum şu herkes parça markalarından yada kalitesinden anlayacak diye bir durum söz konusu değil. Bir baba çocuğuna bilgisayar almak isteyip anlamadığı için internetten hazır sistem satın alabilir. Psu yandığında veya sistemde sorun çıktığında bilgisayardan anlamayan baba mı sorumludur? Yoksa o sistemi bir araya getirip f/p olacak diye bütün bütçeyi ekran kartı ve işlemciye gömen firmalar mı? Hazır sistem demek bu demek değildir. Uygun fiyata orta kalitede parçaların birleşmesiyle birbirini tamamlamasıyla oluşması gerekir. Binlerce liralık ekran kartını 800 liralık giriş seviye bir psuya emanet eden firmadan bana göre bir çekirdek tanesi bile alınmaz. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Olm şirket satmayacak o zaman akıl sağlığın yerinde mi senin? Patladı bu zararı şirket karşılayacak ha karşılamadı ben olsam tazminat açar paramı kat kat alırım
Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Valla ne adamlar var şu sitede ben 1 yıl geçmesine rağmen para iadesi aldım niye suçlu şirketti 😀 Adam da göz göre göre aldı ya o malı savunduğunuz İtopya’nın da kaç Tl’ye sattığı kalitesiz Psu’ları görüyoruz

Maethril_

80+ Bronze
Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .
Sana bir şey soracağım kardeşim neden gamebooster a gidip ağlamıyorsunda itopyaya ağlıyorsun ? Hater olduğun için mi ? Hiçbirimiz fanboy değiliz burda düpedüz haksızsın. Git iade et üstüne koy fsp al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer iade almazlar ise haklısın ama satıyor diye kimseyi suçlayamazsın.

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan

Hocam konuşun eğer mağduriyet giderirseler ki gidermek zorunda gidermezse de ver Thh’ye alırsın parayı geri

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
Bende aynı sorunu yaşıyorum bu itopyadan sıvı soğutma aldım arızalı diye yolladım arızası yok diye yollamışlar ve ürün hiç test edilmemiş gibiydi ve hasarlı geldi benim sorununda çözüm bul @itopya.com

Pathology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan
Geçmiş olsun umarım sorununu çözerler en iyisi güzelce paketleyip firmaya göndermek olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom