Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Başka yerden al sende ? Almadan araştır ? Adam sana zorla mı sattı gamebooster ı :D

Araştıracaksın. Senin bilmemende adamların suçu değil. Bulabildiğin her olayda adamları mı suçlayacaksın?
Araştırmadım çünkü güvendim sizin gibi firmayı yağlayanlara . Adamları suçlucam çünkü onlar kötü psu koydu ya siz niye bu kadar savunuyonuz bedava pc mi veriyor size 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yerden al sende ? Almadan araştır ? Adam sana zorla mı sattı gamebooster ı :D
Ya türeme misiniz size anlatamıyorum gameboosterı koymasınlar o zaman bos konusmayın savunup durmayın itopyayı

Güzel kardeşim benim itopya Türkiye'de en çok bilinen bi marka hadi onu geç adam oraya güvenip almış siz hala neyin laga lugasını yapıyorsunuz aynı şey size olsa sanki siz çok farklı bişey yapacaksınız

Araştırmadım çünkü güvendim sizin gibi firmayı yağlayanlara . Adamları suçlucam çünkü onlar kötü psu koydu ya siz niye bu kadar savunuyonuz bedava pc mi veriyor size 😂

Ya türeme misiniz size anlatamıyorum gameboosterı koymasınlar o zaman bos konusmayın savunup durmayın itopyayı
Düzgün konuş öncelikle kendini küçük düşürüyorsun. Gamebooster devamke :D

Araştıracaksın. Senin bilmemende adamların suçu değil. Bulabildiğin her olayda adamları mı suçlayacaksın?

Olm şirket satmayacak o zaman akıl sağlığın yerinde mi senin? Patladı bu zararı şirket karşılayacak ha karşılamadı ben olsam tazminat açar paramı kat kat alırım

Güzel kardeşim psu'yu adamlar üretmiyor. Onlara geliyor onlar satıyor. Vatan.incehesap.sinerji bu gibi sitelerde güvenilir değil o zaman. Biz hiç bir şey almayalım.

Göre göre alıp bozulunca ağlamak başka kafa.

Tamamda arkadaşım sen niye anlamıyorsun bu hazır sistemi satan itopya güzel marka koyabilir 2 bintlye ve fiyat farkı almadan sırf kâr yapmak için bu yollara basvurmaması lazım

Aynısıyla yollasınlar ben fsp psu aldım sadece sitemim kötü psu koymalarına param boşa gitti
İşte firma değişimi yapmazsa konu açarsan haklısın burada bundan bahsediyorum. Ama dediklerinden firmanın bu psuyu koyması saçmalık, daha iyi psu ile değiştirilsin çıkıyor. Firma sıfırıyla değişim yapmalı zaten orada hem fikiriz.

Düzgün konuş öncelikle kendini küçük düşürüyorsun. Gamebooster devamke :D
sende düzgün yorum yap bende sana düzgünce cevap veriyim herhalde gamebooster kullanıcısısın övdüğüne göre

Göre göre alıp bozulunca ağlamak başka kafa.
Bilmiyordum ne ağlaması bos konusma burda itopya fanboyu 😂

Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
Geçmiş olsun hocam umarım sorunuzu çözmede yardımcı olurlar. Allah kimseye vermesin.

sende düzgün yorum yap bende sana düzgünce cevap veriyim herhalde gamebooster kullanıcısısın övdüğüne göre

Bilmiyordum ne ağlaması bos konusma burda itopya fanboyu 😂
İmzaya bakabilirsin dostum. Sen gamebooster davam edebilirsin. Birde tekrar aynısını gönderirler diyor ne gönderecek rog thor mu gönderecek :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,198
Üyeler
185,043
Son üye
beratcannn35
Geri