Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
inanılmaz. bütçesi yetmiyorsa başka sistem alacak. bana aynı şeyleri anlattırma lütfen. itopya satıcı bilerek mi patlak psu satacak adamlar? bozulduysa gönderir yenisini takarlar hepsi bu. ne uzattınız. ucuz etin yahnisi böyle olur. 20k lık sisteme 6 7 bin liralık psu koyacak halleri de yok.
Reis herkesin bütçesi aynı değil ki bütçeyi geç böyle bir hata yapıldıysa itopyanın değişim yapması lazım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Reis zaten adamlar o sistemi öyle koyuyorlarsa bi bildikleri vardır ama böyle talihsiz bişey olunca da arkasında durmalılar çünkü herkes bina tesisatı ev tesisatını bilmemenden laf etmiş herkes kendi oturuğu evin sistemini ne kadar iyi biliyor sanki binalar yapılırken maliyet düşülsün diye kötü malzemeler kullanılıyor zaten çoğu gereksiz yorum yapmış itopyanın burda ürünün arkasında durup ya değişim ya da iade etmesi lazım aksi takdirde kimse oranın aracılığına güvenip alışveriş yapmaz zaten
yorum yapmış olmak için yorum yapma kanka lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis herkesin bütçesi aynı değil ki bütçeyi geç böyle bir hata yapıldıysa itopyanın değişim yapması lazım.
tamam onu anlatıyorum işte bütçe yoksa daha ucuz bi sistem bakıp daha kaliteli psu alacak. ya da patlayınca garantiye göndermeyi göze alacak. itopya be queit platinum psu gönderecez deyip de game booster göndermemiş ki bu adama

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Reis zaten adamlar o sistemi öyle koyuyorlarsa bi bildikleri vardır ama böyle talihsiz bişey olunca da arkasında durmalılar çünkü herkes bina tesisatı ev tesisatını bilmemenden laf etmiş herkes kendi oturuğu evin sistemini ne kadar iyi biliyor sanki binalar yapılırken maliyet düşülsün diye kötü malzemeler kullanılıyor zaten çoğu gereksiz yorum yapmış itopyanın burda ürünün arkasında durup ya değişim ya da iade etmesi lazım aksi takdirde kimse oranın aracılığına güvenip alışveriş yapmaz zaten
Haklısın belki binadaki elektiriksel sorunlar vardı ama firmada iade veya değişim yapmalı katılıyorum sanada

inanılmaz. bütçesi yetmiyorsa başka sistem alacak. bana aynı şeyleri anlattırma lütfen. itopya satıcı bilerek mi patlak psu satacak adamlar? bozulduysa gönderir yenisini takarlar hepsi bu. ne uzattınız. ucuz etin yahnisi böyle olur. 20k lık sisteme 6 7 bin liralık psu koyacak halleri de yok.
Ya sen ne savundun itopyayı sana sponsor mu oldular yoksa evet bilerek takıyorlar forumlara bak c4 diyorlar psu için bilmeden güvenip aldım itopyanın bu kadar güvensiz olduğunu bilmiyordum 6 7 binlik değil en azından 2 binlik koysun valla savunma firmayı bana

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
ne kadar ekmek o kadar köfte ucuz ucuz sistemler istiyordunuz :), 500 TL'ye de psu var 50 bin TL'ye de ha gidin 50 binlik alın demiyorum en azından akım korumalı priz alsaydın bunları yaşamıyor olurdun

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı

tamam onu anlatıyorum işte bütçe yoksa daha ucuz bi sistem bakıp daha kaliteli psu alacak. ya da patlayınca garantiye göndermeyi göze alacak. itopya be queit platinum psu gönderecez deyip de game booster göndermemiş ki bu adama
Knk adamlar psu yu patlaması için mi satıyorlar sanki psu dan kaynaklı diğer parçaları zarar görmüş adamın sen hala ucuz sistem diyorsun

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
O kadar haklısın ki burdakiler itopya fanboyluğu yapıyor beni haksız görüyor almasaydın etmeseydin bütçe olmayınca nasıl aliyim firmaya güvenip sorgusuz aldım bu arada yeni psu aldım fsp psu zaten değiştirilirse diğerini satıcam

Boş konuşuyorlar kalitesizse bu Psu ve sistem parçalarını yakıp maaf ediyorsa İtopya bunları değişmek zorunda kalıyor hani burada şirket kendi cebinden veriyor sana mecburen bir ücret talep etmiyor edemez zaten madem bunların olacağını biliyor bunlar bakıyor zarar ediyoruz o zaman satmayacak kardeşim hazır sisteme de eklemeyecek. Ekliyosa da yenisini verecek şimdi vermesin de görelim. Üç beş kuruş fazla kazanacaz diye ***** saçma markaları ekliyorlar ya şuraya

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Öyle bir şey istemiyorum benim demek istediğim güzel marka koysunlar benim gibi kaç mağdur var şikayet varda ben zaten fsp psu aldım bilmeden yorum yapma
Psuyu yollarsam aynı psuyu yollayacaklar diyosun? Adamlar aynısıyla değiştirecek zaten başka ne yapmalılar?

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Knk adamlar psu yu patlaması için mi satıyorlar sanki psu dan kaynaklı diğer parçaları zarar görmüş adamın sen hala ucuz sistem diyorsun
Madem ki o psu yu yapan firma böyle şeyler olucağını biliyor arkasında durucaklar ürünlerinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır

Tamamda arkadaşım sen niye anlamıyorsun bu hazır sistemi satan itopya güzel marka koyabilir 2 bintlye ve fiyat farkı almadan sırf kâr yapmak için bu yollara basvurmaması lazım

Psuyu yollarsam aynı psuyu yollayacaklar diyosun? Adamlar aynısıyla değiştirecek zaten başka ne yapmalılar?
Aynısıyla yollasınlar ben fsp psu aldım sadece sitemim kötü psu koymalarına param boşa gitti

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Boş konuşuyorlar kalitesizse bu Psu ve sistem parçalarını yakıp maaf ediyorsa İtopya bunları değişmek zorunda kalıyor hani burada şirket kendi cebinden veriyor sana mecburen bir ücret talep etmiyor edemez zaten madem bunların olacağını biliyor bunlar bakıyor zarar ediyoruz o zaman satmayacak kardeşim hazır sisteme de eklemeyecek. Ekliyosa da yenisini verecek şimdi vermesin de görelim. Üç beş kuruş fazla kazanacaz diye ***** saçma markaları ekliyorlar ya şuraya
Harbiden valla herkes itopyadan kaynaklı sorun değil diyor başka bişey demiyolar

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Sizde saçma saçma konuşuyorsunuz yok niye kalitesiz alıyorsun falan olm ***** mısınız siz. İtopya satıyorsa bunu zararı da karşılayacak satmayacak o zaman kardeşim. Adam bile bile mi aldı kalitesiz mal orası ayrı gerçi bilen bilmeyen var da bilmeyen alınca ne yapacak bir daha mı 20k bayılacak ********** gibi konuşmayın bir şey bildiğiniz yok yorum yapıyorsunuz şurada

Haklısın belki binadaki elektiriksel sorunlar vardı ama firmada iade veya değişim yapmalı katılıyorum sanada

Ya sen ne savundun itopyayı sana sponsor mu oldular yoksa evet bilerek takıyorlar forumlara bak c4 diyorlar psu için bilmeden güvenip aldım itopyanın bu kadar güvensiz olduğunu bilmiyordum 6 7 binlik değil en azından 2 binlik koysun valla savunma firmayı bana
Araştıracaksın. Senin bilmemende adamların suçu değil. Bulabildiğin her olayda adamları mı suçlayacaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Harbiden valla herkes itopyadan kaynaklı sorun değil diyor başka bişey demiyolar
o kadar çok güveniyorlar ki tapmışlar resmen bende anlamadım itopya satıyor sorun bende güvenip almakta benim hatam zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom