Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Kısaca ürününüzü garantiye gönderin ve mutlaka akım korumalı priz alın hocam, ben yıllarca dandik denilen ama o kadar da dandik olmayan psu lar kullandım (bazıları gerçekten dandik ama aldığınız psu büyük ihtimal bronz olanı o ortalama) akım korumalı priz kullanırsanız bu tür sorunları minimuma indirirsiniz elinizde kanıtta olur.
İşte akım korumalı prizi bilmiyordum bilsem kasayı alınca alır kullanırdım zaten garantiye yollucam ilerleyen sürecide paylaşırım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Hocam adam bütçem yok diyor ki zaten orda satılan sistem öyle adam olduğu gibi almış yani patlaması adamın mu suçu oluyor cidden yorum yapmak için yorum yapmışsın
inanılmaz. bütçesi yetmiyorsa başka sistem alacak. bana aynı şeyleri anlattırma lütfen. itopya satıcı bilerek mi patlak psu satacak adamlar? bozulduysa gönderir yenisini takarlar hepsi bu. ne uzattınız. ucuz etin yahnisi böyle olur. 20k lık sisteme 6 7 bin liralık psu koyacak halleri de yok.

Ekler

• resim_2023-11-10_204127610.png
    resim_2023-11-10_204127610.png
    35.4 KB · Hit: 79
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,166
İsim
Burak Karadağ
Dert değil bu hocam sende alsan düşünsene böyle sorun olsa sende yazarsın herkes sistem aldığında sorunsuz kullanmak ister ama böyle şeyler olduğundan uğraştırıyor insanı.
Her insanı üzer bu durum bi oyun oynamak da haram oldu bize desen de bu konuda haklısın. Her şeyden önce can güvenliğin ve sağlığın önemli gerisi boş. İşin özünde asıl sebebin ne olduğunu bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama üreticiler ürünlerini üretir ve İtopya, İncehesap vs ticareten satıyorlar. O PSU yandıysa bu İtopya'nın suçu değil içine barut veya patlayıcı koyacak halleri yok. Hiç bir elektronik eşya sorunsuz çalışacak diye bir şey de olmaz gardaşım. Varmış kaderinde böyle bir şer, sen ise İtopya'ya veya PSU markasına anlatacaksın durumu garanti veya destek alıp bu sorunu o şekilde çözme sürecine gireceksin. Konu dışı bir cümle söyleyeceğim;
Arkadaşlar bakın! Hayatı şikayet edip, içinizi acziyet ile doldurarak bir çözüme asla varamazsınız. Öncelik sakinlik ve ciddiyet ile olayın nedenini araştırmak ve çözüm üretmek eğer çaresiz kalırsan en son gelip foruma yazman gerek. En son yapman gerekeni yolun başında yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Garantiden fsp gelmesini bekliyor gamepower yerine hocam.
Öyle bir şey istemiyorum benim demek istediğim güzel marka koysunlar benim gibi kaç mağdur var şikayet varda ben zaten fsp psu aldım bilmeden yorum yapma

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Hocam bazıları acayip bilgisiz yorumlar yapmış burada senin bir suçun yok. Bu Psu’yu İtopya satıyor sen kötü veya iyi markayı bilmiyor olabilirsin, veyahut alacağın bilgisayar senin bütçeni aşıyor olabilir bunu dengeleyip sistemini alırsın. Sonuç olarak sen İtopya şirketinden ürün alıyorsun ve senin konuşacağın kötüleyeceğin kişi İtopyadır. Madem bu ürün sorunlu bu dandik ürünleri İtopya adı altında satmayacak. Mesela ben toplama pc topladım 2k sadece kasa+Psu’ya verdim. İtopya fanboyluğu yapmayın burada. Suçlu İtopya’dır şu durumda. Ancak diyorlarsa ki gönderin yapalım yandıysa değişelim ekran kartı, işlemci vs. değişsinler mağduriyetini gidersinler. Sen diyorsun ya hocam Psu yine aynı takacak artık burada sen devreye gireceksin ya üstüne para ekleyip başka Psu talep edeceksin ya da sıfırını alıp satacaksın. Eğer mağduriyetini gidermezseler Thh’ye ver garanti kazanırsın zaten. Benim Viewsonic monitör vardı 2020 yılında sorun var monitörde garanti sorun yok diye 1-2 geri yolladı. Sorunun fotoğrafını atıyorum adama mail olarak adam yine de “Biz burada öyle bir şey göremiyoruz”diyordu bana ahahah Aradım Hepsiburada’yı ürünü oradan almıştım çünkü dedim böyle böyle yapıyorlar. 1 hafta içinde 1 yıl kullanmama rağmen para iademi aldım. Bu işler öyle garantilik iş değil. Toplama toplarsan evet ama şirketten alıyorsan sorumlu onlardır. Bak bakalım mağduriyetini giderecekler mi. Gidermezse Thh’ye zaten.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
inanılmaz. bütçesi yetmiyorsa başka sistem alacak. bana aynı şeyleri anlattırma lütfen. itopya satıcı bilerek mi patlak psu satacak adamlar? bozulduysa gönderir yenisini takarlar hepsi bu. ne uzattınız. ucuz etin yahnisi böyle olur. 20k lık sisteme 6 7 bin liralık psu koyacak halleri de yok.
İçinde c4 var ondan patlıyor 3hafta içinde patlamaya ayarlı galiba.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Bütçem tam 21.500 dü ve sistemde bu fiyat olunca aldım koydukları kasayıda almak zorundaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem bu beyaz halinide koymuşlar c4'ün 😂

Reis zaten adamlar o sistemi öyle koyuyorlarsa bi bildikleri vardır ama böyle talihsiz bişey olunca da arkasında durmalılar çünkü herkes bina tesisatı ev tesisatını bilmemenden laf etmiş herkes kendi oturuğu evin sistemini ne kadar iyi biliyor sanki binalar yapılırken maliyet düşülsün diye kötü malzemeler kullanılıyor zaten çoğu gereksiz yorum yapmış itopyanın burda ürünün arkasında durup ya değişim ya da iade etmesi lazım aksi takdirde kimse oranın aracılığına güvenip alışveriş yapmaz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Hocam bazıları acayip bilgisiz yorumlar yapmış burada senin bir suçun yok. Bu Psu’yu İtopya satıyor sen kötü veya iyi markayı bilmiyor olabilirsin, veyahut alacağın bilgisayar senin bütçeni aşıyor olabilir bunu dengeleyip sistemini alırsın. Sonuç olarak sen İtopya şirketinden ürün alıyorsun ve senin konuşacağın kötüleyeceğin kişi İtopyadır. Madem bu ürün sorunlu bu dandik ürünleri İtopya adı altında satmayacak. Mesela ben toplama pc topladım 2k sadece kasa+Psu’ya verdim. İtopya fanboyluğu yapmayın burada. Suçlu İtopya’dır şu durumda. Ancak diyorlarsa ki gönderin yapalım yandıysa değişelim ekran kartı, işlemci vs. değişsinler mağduriyetini gidersinler. Sen diyorsun ya hocam Psu yine aynı takacak artık burada sen devreye gireceksin ya üstüne para ekleyip başka Psu talep edeceksin ya da sıfırını alıp satacaksın. Eğer mağduriyetini gidermezseler Thh’ye ver garanti kazanırsın zaten. Benim Viewsonic monitör vardı 2020 yılında sorun var monitörde garanti sorun yok diye 1-2 geri yolladı. Sorunun fotoğrafını atıyorum adama mail olarak adam yine de “Biz burada öyle bir şey göremiyoruz”diyordu bana ahahah Aradım Hepsiburada’yı ürünü oradan almıştım çünkü dedim böyle böyle yapıyorlar. 1 hafta içinde 1 yıl kullanmama rağmen para iademi aldım. Bu işler öyle garantilik iş değil. Toplama toplarsan evet ama şirketten alıyorsan sorumlu onlardır. Bak bakalım mağduriyetini giderecekler mi. Gidermezse Thh’ye zaten.
O kadar haklısın ki burdakiler itopya fanboyluğu yapıyor beni haksız görüyor almasaydın etmeseydin bütçe olmayınca nasıl aliyim firmaya güvenip sorgusuz aldım bu arada yeni psu aldım fsp psu zaten değiştirilirse diğerini satıcam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,419
Üyeler
165,988
Son üye
beneficialvere
Top Bottom