Arama sonuçları: *

1. mhmtsalih

Çözüldü✓ Dün gece yatmadan önce çalışan bilgisayarım açılmıyor

Anakart işlemci ve ram. Bu üç parçayı arkadaşından vs al deneme yanılma ile sorunu bul. Eğer yine açılmazsa anakart köprüleri ölmüş
  2. mhmtsalih

Çözüldü✓ Dün gece yatmadan önce çalışan bilgisayarım açılmıyor

Psu kesin olarak elektriği anakarta iletiyor mu? Ona göre yorum yapacağım
  3. mhmtsalih

RX 6600 XT bilgisayarı kullanırken bir anda kapanıyor

Hocam işlemci ram tesleri de yap. Bu parçalarında sorun yoksa anakarta göz atmak gerekir. Parçaları denemek için çevrende tanıdığın varsa deneme yanılma ile teşhisi de koyabilirsin. 1668433119 Ekran kartı kolay kolay sorun yaratmaz yani bende aynı sorunu yaşadım fakat psu sorunu oldu.
  4. mhmtsalih

RX 6600 XT bilgisayarı kullanırken bir anda kapanıyor

Psu kontrol et.
  5. mhmtsalih

LÜTFEN YARDIM !! Ekran, Fare, Klavye Işığı Gidiyor Ama Bilgisayar Çalışmaya Devam Ediyor !!!

Hocam tek tek anlatıyorum. Memtest ile ram testi yap. Ekran kartı stres testi yap. İşlemci testini yap. Anakart bios son sürüm güncelle ve anakart donanımlarını gösteren program vardı adını unuttum onunla anakarttaki parçalarının donanım ve gelen elektrik akımını görebilirsin. Biostan da...
  6. mhmtsalih

LÜTFEN YARDIM !! Ekran, Fare, Klavye Işığı Gidiyor Ama Bilgisayar Çalışmaya Devam Ediyor !!!

Aynı sorunu düne kadar yaşadı. Testlerin hepsini yaptım ve sorun psu çıktı :) çevrendeki insanlardan psu rica et 1 2 günlüğüne deneme yap
  7. mhmtsalih

Çözüldü✓ PC Aniden Mavi Ekran Veriyor!!!

H Hocam sorunu çözdüm. Bios ekranından power>güç yükleme>oto dan enableye al tamamdır.
  8. mhmtsalih

Bilgisayarım formattan sonra donmaya başladı, ne yapabilirim?

Hocam pc yi bir temizleyin bakımını yapın birde. Driverları tek tek güncelleyin. Başka hata olması zor. Ramleri vs kontrol edin birde
  9. mhmtsalih

Bilgisayarım formattan sonra donmaya başladı, ne yapabilirim?

Win10 iso dosyasını kendi sitesinden indirip kurun hocam.
  10. mhmtsalih

Hocam dün gece 4-5 saat oynadım. 0 sıkıntı şuanda. Bios güncellemişler sadece. Oysaki bende güncellemiştim. Garip. Bence sende bi parçala pc yi güzelce temizle bios ayarını vs gözden geçir sorun oralardan olabilir.
  11. mhmtsalih

Amd ryzen5 5500 Rx 6600 Oyundan atma hatası!

Aynı sorunu yaşadım. Ekran kartını servise gönderdim testler yapıldı sorun yok denildi. Anakartı gönderdim onda da sorun yok söylendi. Ram memtest testini yaptım onlarda gayış gibi. Anakartım bugün geldi uzay montaj yapıp deneyeceğim bakalım yine aynı sorunu yaşayacak mıyım. Dönüş yaparım tekrardan.
  12. mhmtsalih

Başkan bugün geldi anakart. Bios güncellemişler 3 gün yani 20 saate kadar oyun oynanmış ve sorun çıkmadı. Eve gidip uzay montaj yapacam bakalım aynı hatayı alacak mıyım. Yine dönüş yapacağım sana.
  13. mhmtsalih

Hocam anakart halen serviste, aldığım mağaza takibini yapıyor. Haftaya salı günü seni bilgilendiririm. Yüksek ihtimalle anakart değişim olacak.
  14. mhmtsalih

hocam bende sorun anakart çıktı yani sende ona göre artık testlerini yapıp emin ol :)
  15. mhmtsalih

Başkan ekran kartını servise göndermiştim. Kartı baya bi denemişler ama hiçbir sorun yok dediler geri geldi bana. Uzay montaj yaptım farklı ramlerle vs ve sonuç anakart çıktı şuan anakart serviste. Gelir gelmezde satacağım gigabyte ile yolları ayırdım artık :)
  16. mhmtsalih

Kasam Çalışıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Yani işlemci ortalama kaç derece sıcaklıkta çalışıyordu normalde bunu bilmek lazım. Eğer stabil olduğu zamandaki derece ile aynı ise aynı performansı verebilir. İşlemcini test edebilirsin.
  17. mhmtsalih

Kasam Çalışıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Şimdi oc vs yapmasaydın ya ram ya anakart diyecektim ama bu yaptığın işlem sonrası işlemci? Anakart? Ram? Bu üçünü kontrol ediceksin artık.
  18. mhmtsalih

Hdd deneyeceğim eğer oda aynı sorunu verirse ramlere bakacağım artık 😔 teşekkür ederim ilgin için 1661982824 Ekran kartı driver yükledim görüntü yok ama kasa bu şekilde güç var :(
  19. mhmtsalih

Yok memory değildi onu biliyorum. Yarın bi hdd ye Windows kuracağım. Onda hata almazsam sanırım ssd çöp oldu 1661980959 Deneyeyim hemen 1661981005 Pc boşta hiçbirşey yapmadım yeniden başladı durduk yere 😅 yükleme vs dahii yok! Kıracam az kaldı
Top Bottom