Arama sonuçları: *

1. M

Viewsonic Monitör çizgisi

daha once de konu acmıstım altakkı sıkıntı icin o konu acımından sonra renkli noktalar cıkmaya baslamıstı kırmızı yesil mavi falan yesil olan nokta artık nokta degil cizgi :D bastırınca geçiyor ama ve beyaz ekranda gözükmüyor. garanti belgesini bulamıyorum efatura da babamın mailine kayıtlıydı...
  2. M

Valorant için Windows uefi moda aldım pc acılmıyor

sorun uefi degil xmp ayarıymıs :D pc zate uefi kurulmus bios pilini cıkarttıktan sonra deneyim dedim xmp ayarını duzelteyim dedim gene gitti :D
  3. M

diğer sistemimde neden bir sorun yaşanmadı peki onu anlamamadım 1703190245 açıkçası korkuttu böyle olması tırstım 1703190815 birde format atabilmem icin biosu gorebilmem gerekmez mi? goremiyorum cunku suan.
  4. M

ekran gelmiyor direkt eger gelse biosa gelip ayarı duzelticem
  5. M

merhaba sistemi yeni aldım eski sistemimde burdan bir arkadaşla aynı adımları uygulayarak valoranta girmeyi başarmıştım hiçbir sıkıntı olmadan. şimdi ise aynı şeyi yaptıktan sonra pc açılmıyor. ışıklar yanıyor fakat ekran gelmiyor.
  6. M

secure boot açamıyorum (asus b450m anakart)

şuan valoranta girebiliyorum ama hala kapalı secure boot garip biraz
  7. M

Yaptim fakat secure boot hala inaktif. Teşekkür ederim bu arada yardım ettiğiniz için
  8. M

Şöyle ir şey yaziyor şimdi n 1701014579 Böyle 1701015086 Up 1701015276 Ben islemci degistirmedim ki ne alaka anlamadım
  9. M

Efendim burda misiniz??
  10. M

asus prime b450m-k ii sistemim direkt donanım arsivi g4 sistem emre bey.
  11. M

bios sürümüm bu widnwos uefiyi önceden kapalıydı düzelmeyince videolarda açmam söylendiği için açtım 1700936978 Tom device selection firmware tpm Erase ftpm nf for factory reset enabled
  12. M

Yaptım sonuç değişmedi
  13. M

arkadaşlar öncelikle merhaba bu hata yüzünden valorant da oyun oynayamıyorum açma biosta yok , tıklanmıyor windows da ise desteklenmiyor diyor fakat anakartım eski değil.
  14. M

ZEMANA WİNDOWS DEFENDER İ TROJAN OLARAK ALGILIYOR??

Sorunsuz bir şekilde oyunumu oynar iken zemana dan bildirim geldi dedim ne alaka Windowsu defenderi açtım bir şey yok çalışmıyor Windows defender bı kaç dakika sonra acildi ama bunlara bakmak için yetkin yok falan dedi ondan bı kaç dakika sonra TCP adı altında ip me saldiri yapılmıştı kaspersky...
  15. M

Donanima ram e anakarta uygulamaya modeme bulaşan format ile silinemeyen trojen

Nasıl anlaşılır diye sormayacagim ama bu normal değil gibi uyku uyuyamıyorum (ne olduğunu merak edenler bir önceki postuma bakabilir)
  16. M

Formatladiktan sonra rat kalır mı?

Arkadaşlar geçen rat yemiştim bilgisayarı formatladim ne e diski ne a diski ne şu diski bu diski sadece c diskim vardi usb format attım metamaskim de 20 matic vardı attıktan sonra metamaskimde ki parayı başka cüzdana attım 10 gün bu böyle ilerlerdi ben yine metamaskimi değiştirmek istedim yeni...
  17. M

format da silinmeyen rat?

valla birsey gozukmuyor 1651117791 ben de gorememis olabilirim
  18. M

paranoyak olmaya basladım nasıl bulabilirim baska ratın durup durmadıgı hakkında
  19. M

hangısını lınk bulamadım
Geri