format da silinmeyen rat?

Yeni diyorsun ki sistemdeki tüm disklere format attım ondan sonra da zararlı olabilecek hiç bir şey yüklemedim, antivirüs programım da çalışıyor ama ona rağmen bilgisayarım kendi kendine açıldı mı ?
Yapabileceğin en iyi şey tekrar format atmak sorun değilse baştan format at disk biçimlendirme kısmına gelince tüm diskleri SİL. ve öyle windows yükle. Yoksa sağlam bir antivirüs programı indir. Metamask şifresi değişmesi için neler gerekiyor bilmiyorum ama sanırım emailledir. Email şifreni değiştir. Zararlı olabilecek yazılımları yükleme antivirüsünü devre dışı bırakma.
Bir de Bios ayarlarına girip bakar mısın Wake-on-lan özelliği açık mı? Açıksa kapat çünkü bilgisayarın kapalıyken tek çalıştırabilme yöntemleri bu. Başka bir yolu yok. Belki uyku moduna girmiştir sen yanlışlıkla mouse vs dokunmuşsundur ve açılmıştır.

O zaman bilgisayarını uzaktan açmalarına imkan yok.
abi uyanmıstım iste bi pc sesi geldi baktım pc acık aynısını onceden de yapmıstı cunku lol hesabımı falan calmaya calısmıs tum sifreleri degistim diye icim rahattı ama metamaskime nasıl girdi girdiyse cuzdanı neden bosaltmadı

Bilmiyorum yapabileceklerini yazdım başka da bir şey diyemeyeceğim konu hakkında.

Birde görev yöneticisini açın burada trojeni arayın exe ismini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri