bilgisayar komple kapalıydı ve formatı dosya yedeklemeden windows uzerınden attımYeni diyorsun ki sistemdeki tüm disklere format attım ondan sonra da zararlı olabilecek hiç bir şey yüklemedim, antivirüs programım da çalışıyor ama ona rağmen bilgisayarım kendi kendine açıldı mı ?
Yapabileceğin en iyi şey tekrar format atmak sorun değilse baştan format at disk biçimlendirme kısmına gelince tüm diskleri SİL. ve öyle windows yükle. Yoksa sağlam bir antivirüs programı indir. Metamask şifresi değişmesi için neler gerekiyor bilmiyorum ama sanırım emailledir. Email şifreni değiştir. Zararlı olabilecek yazılımları yükleme antivirüsünü devre dışı bırakma.
Bir de Bios ayarlarına girip bakar mısın Wake-on-lan özelliği açık mı? Açıksa kapat çünkü bilgisayarın kapalıyken tek çalıştırabilme yöntemleri bu. Başka bir yolu yok. Belki uyku moduna girmiştir sen yanlışlıkla mouse vs dokunmuşsundur ve açılmıştır.
suan 360 total indirdim birseyler buluyor 5 tane dosya bulmusYeni diyorsun ki sistemdeki tüm disklere format attım ondan sonra da zararlı olabilecek hiç bir şey yüklemedim, antivirüs programım da çalışıyor ama ona rağmen bilgisayarım kendi kendine açıldı mı ?
Yapabileceğin en iyi şey tekrar format atmak sorun değilse baştan format at disk biçimlendirme kısmına gelince tüm diskleri SİL. ve öyle windows yükle. Yoksa sağlam bir antivirüs programı indir. Metamask şifresi değişmesi için neler gerekiyor bilmiyorum ama sanırım emailledir. Email şifreni değiştir. Zararlı olabilecek yazılımları yükleme antivirüsünü devre dışı bırakma.
Bir de Bios ayarlarına girip bakar mısın Wake-on-lan özelliği açık mı? Açıksa kapat çünkü bilgisayarın kapalıyken tek çalıştırabilme yöntemleri bu. Başka bir yolu yok. Belki uyku moduna girmiştir sen yanlışlıkla mouse vs dokunmuşsundur ve açılmıştır.
O şekilde format tam temizlik sağlamıyor. Format USB'si hazırlayıp o şekidle format atın tüm diskleri silerek ve önemli verilerinizi temiz bir diskte yedekleyerek. Yedekleyeceğiniz dosyaları da güvenilir bir antivirüsle tarayın yanlışlıkla virüslü dosyaları tekrar kullanmayın. Dediğim gibi BİOS'a girip wake on lan özelliğini bulun. Eğer öyle bir özellik yoksa ya da kapalıysa PC kapalıyken açmalarının hiç bir yolu yok.bilgisayar komple kapalıydı ve formatı dosya yedeklemeden windows uzerınden attım
nasıl saglamıyor ya aglıcam adam hala pcimde miO şekilde format tam temizlik sağlamıyor. Format USB'si hazırlayıp o şekidle format atın tüm diskleri silerek ve önemli verilerinizi temiz bir diskte yedekleyerek. Yedekleyeceğiniz dosyaları da güvenilir bir antivirüsle tarayın yanlışlıkla virüslü dosyaları tekrar kullanmayın. Dediğim gibi BİOS'a girip wake on lan özelliğini bulun. Eğer öyle bir özellik yoksa ya da kapalıysa PC kapalıyken açmalarının hiç bir yolu yok.
suan 360 total calısıyor bitsin yapıcamm 5 tane virus bulmus digerleri hicbirsey bulmamıostıO şekilde format tam temizlik sağlamıyor. Format USB'si hazırlayıp o şekidle format atın tüm diskleri silerek ve önemli verilerinizi temiz bir diskte yedekleyerek. Yedekleyeceğiniz dosyaları da güvenilir bir antivirüsle tarayın yanlışlıkla virüslü dosyaları tekrar kullanmayın. Dediğim gibi BİOS'a girip wake on lan özelliğini bulun. Eğer öyle bir özellik yoksa ya da kapalıysa PC kapalıyken açmalarının hiç bir yolu yok.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.trKaspersky ve malwarebytes ücretsiz sürümüyle de taratın ama dediğim gibi temiz USB ile format en sağlıklısı.![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Birileri pcnizde mi değil mi ben bilemem. Siz de boşuna stress yapmayın. dediğim gibi USB format atın atmak istemiyorsanız attığım linklerdekileri indirip onlarla tarayın. Şifrelerinizi değiştirin.
ıkısınde de birsey cıkmadıTüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.trKaspersky ve malwarebytes ücretsiz sürümüyle de taratın ama aynı anda birden fazla antivirüs programı kullanmayın. 360totalsecurty kaldırın kaspersky kurarken.![]()
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Dediğim gibi temiz USB ile format en sağlıklısı.
Birileri pcnizde mi değil mi ben bilemem. Siz de boşuna stress yapmayın. dediğim gibi USB format atın atmak istemiyorsanız attığım linklerdekileri indirip onlarla tarayın. Şifrelerinizi değiştirin.
abi yardım edebilir misinTüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.trKaspersky ve malwarebytes ücretsiz sürümüyle de taratın ama aynı anda birden fazla antivirüs programı kullanmayın. 360totalsecurty kaldırın kaspersky kurarken.![]()
Dediğim gibi temiz USB ile format en sağlıklısı.
İkisini de indirip ne ara denedin en az 1 saat sürer bir tanesi?
abi biosa nasıl gırılcegını biliyorum cıkmıyor ama anakart cıkmıyor
Girdim biosa abi nerede o kısımYeni diyorsun ki sistemdeki tüm disklere format attım ondan sonra da zararlı olabilecek hiç bir şey yüklemedim, antivirüs programım da çalışıyor ama ona rağmen bilgisayarım kendi kendine açıldı mı ?