Arama sonuçları: *

1. M

4070 super gpu kullanimi

bende modartın sistemi satın aldımda aynı ekran kartı var hazır sistemlere koyup kalanları itelediler sanırım bize :D
  2. M

4070 super gpu kullanimi

hangi sistemi aldınız?
  3. M

god of war 2k pc cayır cayır yanıyor

evet hava zaten çok sıcak fakat değerlere baktığımda sıcaklıklar gayet normal fakat kasa cayır cayır yanıyor acaba afterburner yanlışmı gösteriyor? 1721417168
  4. M

Çözüldü✓ görev çubuğunda masaüstüne dönme simgesi gitti

windows update güncelelmesi yaptım copilot geldi onu kaldırdım fakat en sağda bi tuş oluyodu bastığımda direk masaüstüne alan onu nasıl geri getirebilirim win11
  5. M

fps drop nasıl giderilir?

f62 yüklü
  6. M

fps drop nasıl giderilir?

pc'nin performansı önceden çok kötüydü format attıktan sonra iyi kötü pubgyi bile oynanabilir hale getirdi fakat oyunlarda fps drop yiyorum 100 fps den 200 e fırlayıp düşebiliyor,işlemci ısınıyor evet cam bayağı ısınıyor pubg vb oyunlarda,kule fan mevcut ne yapabilirim bu sisteme?
  7. M

r5 5600 rtx 3060ti 2k oyun + losless scaling

kankam 3 dolar zaten bir şey değil program var.steam hesabımda dolu dolu oyun ama hepsini 2k da oynamak istiyorum 1720880203 yani cogu hikayeli oyunları kasmadan donmadan 2k oynamak istiyorum da program düşündüğüm kadar etkili olurmu acaba
  8. M

r5 5600 rtx 3060ti 2k oyun + losless scaling

imzadaki sisteme 2k bir monitör alıp lossless scaling programı ile 2k da cogu oyunu yüksek veya ultra ayarda oynayabilir miyim sizce?
  9. M

valorantta ses takılması

valorantta bazı aralıklıkla(sık sık)mikrofon veya chate yazı yazdığımda gecikme oluyor mouse tuşu bozuk desem o esnada chate yazı yazdığımdada geç gitmiş oluyor sizce sorun nedir?
  10. M

gpu kullanımım neden az

onu nasıl yapacağım tam olarak bilmiyorum
  11. M

gpu kullanımım neden az

biosu güncelledim ekran kartını güncelledim xmp de açtım tekrardan bakalım 1708709186 genel olarak bi iyileşme var 70-100 arası yine oynanabilir seviyede ama bu fps değeleri yinede düşük teşekkür ederim iyi akşamlar
  12. M

gpu kullanımım neden az

bu arada az önce xmp yi kontrol etmek için biosa girdğimde direk bi yazı belirdi bios sıfırlandı ayarları tekrar yapın gibisinden xmp kapalıydı profile1 yapıp f10 enter yapıp cıktım pc açıldı bir şey olmaz umarım.
  13. M

gpu kullanımım neden az

öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bundan 2-3 ay önce falan da yine bu sorunları araştırırken biosumu güncellemiştim şuan cmd ye Wmic bios get smbiosbiosversion yazdığımda bios sürümümü f65b olarak gösteriyor sanırım bunu birdaha yapmama gerek yok. ayrıca koca pc de pubg yi çok...
  14. M

gpu kullanımım neden az

hocam valoda bile düşük fps alıyorum artık f/p olarak bakmıyorum bu işlemciye,yada benim sistemimde komple sorun var
  15. M

gpu kullanımım neden az

ozaman bu r5 5600 artık yetmiyor
  16. M

gpu kullanımım neden az

sürücüm güncel sanırım sorun ekran kartımda
  17. M

gpu kullanımım neden az

metin2 ve pubg açıkken işlemci kullanımım %100 ekran kartı %20-%40 aralarında gidiyor,pubg de fpsim hiç iyi değil genel olarak bilgisayarın performansı iyi değil sizce neden? r5 5600 rtx 3060 ti
Top Bottom