Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yardımlarınıza İhtiyacım var arkadaşlar

Ekran kartı driverleri güncel mi? Ram'leri biostan 3200 mhz'ye çektiniz mi? Ayrıca denetim masasından güç ayarlarından nihai performansa çekebilirsiniz ayarı. Ve gördüğüm kadarıyla cpu ve gpu tam güçte çalışmıyor %30 kullanıyor , normalde 60-70 arası kullanması gerek.
  2. n7cati

Bu dns guvenli mi (1.1.1.1)

Bu dns değilki sadece internetini gizliyor , fakat güvenli evet. Tek problem cloudflare açıkken oyuna girince pingin +30-40 artıyor.
  3. n7cati

Spiderman 30 Fps'e Düşme Problemi

Selamlar Steam üzerinden spiderman remastered oynuyorum , ortalama 80-140 fps arası alıyorum fakat durduk yere fps bir anda 30'a düşüyor,sadece spiderman'de oluyor diğer oyunlarda problem yaşamıyorum. Ayarları değiştiriyorum yüksek-düşük fark etmiyor hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle...
  4. n7cati

Ekran kartından gelen ses

1. problemi bilmiyorum fakat videodaki problem coil whine. Bir zararı yoktur , ekran kartı yük altındayken gelir , kartı değişime gönderseniz dahi belli bir desibelin üzerinde değilse yardımcı olmuyorlar.
  5. n7cati

YARDIM Kasadan cızırtı sesi geliyor

Hocam dediğim gibi ekran kartından geliyor , oyuna girip video atar mısınız?
  6. n7cati

YARDIM Kasadan cızırtı sesi geliyor

Coilwhine hocam ekran kartından geliyor , bu video oyundayken mı çekildi yoksa boştayken mi?
  7. n7cati

SİSTEMİ ALDIĞMA BİN PİŞMANIM

Amd ekran kartıyla alakalı olduğuna yemin edebilirim , amd fanboylar ağlayabilir fakat amd ekran kartı kullanmak hayatta yapabileceğin en büyük 2. hata. 1.si nvidia kullanmamak.
  8. n7cati

Bilgisayar 2. Monitörde Başlatılıyor

Çift monitör kullanıyorum , bilgisayarın açma tuşuna basınca yan monitörde açılıyor , tamamen açılınca ana monitöre geliyor ekran. Neyle ilgili olabilir bilginiz var mı?
  9. n7cati

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

Not : Problem hala çözülmedi 1719775947
  10. n7cati

Çözüldü✓ Pc Uzun süre açık kalınca Wifi Kopuyor

Selamlar, pcye interneti wifi ile bağladık , mesela birşeyi indirmeye bırakıp pcye dokunmadığımızda internet otomatik kopmuş oluyor sebebi nedir ?
  11. n7cati

Tamamdır hocam bu arada valorantla alakalı sorun değil sanırım direkt pc ile ilgili olduğunu düşünüyoruz çünkü sistemi bi anda donuyor alt tab attığında vs.
  12. n7cati

Arkada valorant ve discord açıkken ısı ve kullanım değerleri :
  13. n7cati

Normalde 150-200 fps oynuyor fakat durduk yere oyunu 3fps oluyor , işlemcisi intel i5 9400f. 1718198794 Deneyeceğiz bugün
  14. n7cati

Selamlar kız arkadaşım amd 5500xt ekran kartını kullanıyor , valorant oynarken bir anda videodaki gibi oyun donuyor ve fps'i sürekli düşüyor. Amd Driverlarını defalarca silip yükledik farklı farklı fakat düzelmedi. Yardımcı Olabilecek varmı? VİDEO :
  15. n7cati

Çözüldü✓ AMD DRİVERİ YÜKLEYEMİYORUM

çıkış yılıyla ne alakası var? fanboyluk falan yaptığım yok normalde f/p olan herşeyi desteklerim ama amd f/p kısmının yanından bile geçemez. Yılla alakalı olsaydı nvidia'nın eski kartlarında driver problemi olurdu.
  16. n7cati

Maalesef öyle , ama emre hocam çözer probleminizi .
  17. n7cati

Amd'de driver sorunları artık yok diyen elemanları bu konuyu çözmeye davet ediyorum , nvidia candır.
  18. n7cati

Çözüldü✓ PC Durduk Yere Mavi Ekran Yiyor

Güncelleme : Dünden Beri Mavi ekran yada valorantta bağlantı hatası almadık yardım için teşekkürler emre hocam.
  19. n7cati

Tamamdır hocam , deneyip haber vereyim teşekkür ederim bu arada
  20. n7cati

Dumplarin hepsi valorant ile mi ilgili hocam
Top Bottom