Arama sonuçları: *

1. N

7900 xtx watmann hatası

Yani sistem güncel daha yeni topladım öyle ezbere kafama göre bişey de yapmadım kendi ilk driverı 20.40.02.02 bu kendi driverı ben yapamadım bunu ben direk son driverı yükledim sistem bildiğin oyunda takılmaya başladı bende stabil milletin övdüği 7900xtx kartı için olan drivera geçirdim...
  2. N

7900 xtx watmann hatası

Güzel kardeşim moderatör için yazmıştım sistemi alt mesajlarda tekrar söyliyim senin için msi a850 g var Driver üstüne Driver kurdum ama zaten kurarken amd Driver kurma ekranında gösteriyor zaten güncel driverı bu. geçeceğiniz driver budur diye. o uzun sayılı driver ben hiç ellemeden otomatik...
  3. N

7900 xtx watmann hatası

İlk defa bugun yaptı normalde yukarıda attığım 20.40.02.02 driverı vardı sistem 3 haftalık hiç vermedi hata sonra son drivera yükselttim performans düştü 23.5.2 ye indirdim performans normale döndü ama bu hatayı verdi sistem rx 7900xtx nitro x ryzen 5 7600x G skill trident z5 neo rgb 32gb...
  4. N

7900 xtx watmann hatası

Ddu programıyla mu sildiniz 1691918287 Normalde driverı böyleydi kendim yükselttim sayfasından bu hali daha iyiydi bende 23.5.2 ye düşürdüm performans normalde döndü ama watmann verdi
  5. N

7900 xtx watmann hatası

Arkadaşlar son sürümü yükledim performans düştüğü için 23.7.2 den 23.5.2 ye geçtim ddu yapmadan direk driverı kurdum warzone 2 de bir anda oyundan attı böyle hata verdi
  6. N

ADATA SU 630 %100 disk kullanımı

Hazır sistemin içindeydi ulan madem sorunlu niye sisteme bu ssd yi eklersiniz anlamıyorum
  7. N

ADATA SU 630 %100 disk kullanımı

Arkadaşlar diski %100 kullanıyor masaüstü de bile bı uygulamaya tıklıyorum geç tepkime veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  8. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Buraya atamıyorum kalite yüksek diye abi gereksiz yere %100 disk kullanıyor bilgisayar system 32 dosyaları var disk %100 1606834078 Mesela antimalware service executable diye uygulama 13 MB/sn yiyor bır anda sonra düşüyor sonra system 32 den başka uygulama çıkıyor o yiyor disk %100 oluyor...
  9. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Evet d30
  10. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Akşam eve geciyim tamamı ile fotoğraf çekip göstericem size söylediğiniz uygulamayı da indirip testini yapıcam
  11. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Xpg 8 ram 3200 MHz. Yok direk stoga aldım oda 1600 e çekiyor
  12. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Birde şunu da soyliyim sistem daha 4 aylık ram 3200 MHz destekliyor anakart ta destekliyor du 3200 e aldım mi mavi ekran hatası verip açmıyordu bilgisayarı. Oto ya çektim sonradan açmaya başladı
  13. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Tamamdır işteyim şuan 5 de deniyip aticam
  14. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Başlangıç daki herşeyi devre dışı bıraktım
  15. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Adata su 630
  16. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Bende anlamadım bir anda böyle oldu tepkimesi çok yavaşladı herşeye geç yanıt veriyor tikladigim seylere yazdığım yazılara yazıyorum gecikerek yazıyor uygulamaya tıklıyorum geç cevap veriyor
  17. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Sistem SSD li 480 GB HDD yok
  18. N

Yavaş sonradan düzeliyor

Arkadaşlar rx 580 8 GB AMD Ryzen 5 1600 sistemim var açılışta acayip yavaş açıyor şifre girme ekranında takılıyor.Masaustune gelince ekran geç yükleniyor alt sağdaki imlecler falan bir şeye tıklıyorum tepkimesi geç oluyor. Bir zaman sonra azıcık toparlıyor kendini öyle devam ediyor...
Top Bottom