Standart AMD işte.Arkadaşlar son sürümü yükledim performans düştüğü için 23.7.2 den 23.5.2 ye geçtim ddu yapmadan direk driverı kurdum warzone 2 de bir anda oyundan attı böyle hata verdi
Alıntıyı görüntüle
Ddu programıyla mu sildinizbende 6700xt var 2 aydır kullanıyorum 1 kere bu hatayı aldım driverı silip yeniden kurunca düzeldi. f/p diye aldım umarım sorun çıkarmaz
Sans isi sorun yasayanda cok yasamayan da demekki sansliymissiniz. Bende su ana kadar almadim ama yine de eger ki butce var ise Nvidia oneririm her zaman. Sirf biraz daha fazla FPS almak icin AMD almayi mantiksiz buluyorum. He eger ki butce 14-15 falandir o zaman mecbur baska secenek yok.ben mi farklı bir şey yapıyorum onu anlamadım gram araştırmadan 6750xt driver kurdum hatta başta yanlışlıkla 6700xt driver kurdum ona rağmen hiç sorun yaşamadım 8 aydır.
hazır sistemle aldım ben aldığım zaman 3060 ve 6750xt sistemler aynı fiyattı bu %30-40 arası daha fazla fps veriyor gram pişman etmedi bende korka korka almıştım ilk amd kartımdıSans isi sorun yasayanda cok yasamayan da demekki sansliymissiniz. Bende su ana kadar almadim ama yine de eger ki butce var ise Nvidia oneririm her zaman. Sirf biraz daha fazla FPS almak icin AMD almayi mantiksiz buluyorum. He eger ki butce 14-15 falandir o zaman mecbur baska secenek yok.
Bu Windows Update'in kendi sürücüsü. Tüm sistemini yazar mısın?Ddu programıyla mu sildiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde driverı böyleydi kendim yükselttim sayfasından bu hali daha iyiydi bende 23.5.2 ye düşürdüm performans normalde döndü ama watmann verdi Alıntıyı görüntüle
İlk defa bugun yaptı normalde yukarıda attığım 20.40.02.02 driverı vardı sistem 3 haftalık hiç vermedi hata sonra son drivera yükselttim performans düştü 23.5.2 ye indirdim performans normale döndü ama bu hatayı verdi sistemBu Windows Update'in kendi sürücüsü. Tüm sistemini yazar mısın?
Arkadaşlar son sürümü yükledim performans düştüğü için 23.7.2 den 23.5.2 ye geçtim ddu yapmadan direk driverı kurdum warzone 2 de bir anda oyundan attı böyle hata verdi
Alıntıyı görüntüle
Bu konulari gordukce ota b*ka AMD kart ozellikle bu aralar cok fazla 6600 onerenler aklima geliyor. Sozde 6xxx ve 7xxx serisinde watman alma ihtimalimiz cok dusukmus. Ben su ana kadar almadim ama daha gecen bir arkadasin konusu vardi o da 6650XT de watman aliyordu. Ayrica ne yapmaniz gerektigine gerekirse yukaridaki arkadasin dediginiz deneyebilirsiniz veya baska bir drivera gecebilirsiniz.
Amdnin en iyi kartında da bu hatayı görünce aşırı moralim bozuldu. 6 aydır 6700 kullanıyorum daha başıma gelmedi umarım da gelmez. Paran varsa nvidia alıp geçeceksin abi en iyisi.Arkadaşlar son sürümü yükledim performans düştüğü için 23.7.2 den 23.5.2 ye geçtim ddu yapmadan direk driverı kurdum warzone 2 de bir anda oyundan attı böyle hata verdi
Alıntıyı görüntüle