Arama sonuçları: *

1. nffxdg

Apex Legends FPS Drop Sorunu

Uyandırıyorum ama bende de aynı sorun var sorunu cözebildiniz mi ? 8x2 ram kullaniyorum ama bende de ayni sistem var ve bende de ayni sorun ;/
  2. nffxdg

APEX LEGENDS YÜKSEK FPS AMA SMOOTH DEĞİL TAKILMA VAR

Merhaba apex legends oynuyorum yaklaşık 120 140 fpslerde geziyor yer yer 80e 70lere dusuyor lakin hic 60 altına dusmemesine ragmen takılma gibi şeyler yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum drop değil ama smooth da değil oyun
  3. nffxdg

APEX LEGENDS 160 FPS AMA SMOOTH DEĞİL

Apex legends oynarken 160-120 fps aralarına gidiyor ama hiç smooth değil yani 40 fps gibi oluyor anlık 2 3 saniye yardımcı olursanız sevinirim.
  4. nffxdg

Oyundayken DPI Değeri Kendi Kendine Değişiyor

Arkadaşlar oyundayken "otomatik oyun algılama modunda" dan "dahili belleğe" moduna geçiyor ve dpi fırlıyor kendi kendine niye değiştiriyor 5 yıldır kullanıyorum sıkıntı yoktu şuan oldu bayağı bir süre dayandı ama bunun bir çözümü varsa yeni bir fareye geçmeme gerek kalmaz yardımcı olursanız...
  5. nffxdg

STEAM HESABIM ÇALINDI

dediğiniz bilgileri yazdım lakin ekstra olarak ilk e postayıda istiyor steam hesabının ama ilk e posta adresi bana ait değil ve aldığım kişide o hesabı silmiş ve hatırlamıyor açıkçası kart bilgileri yeter diye umuyordum ama hala ısrarla benden e posta istiyor :/
  6. nffxdg

STEAM HESABIM ÇALINDI

Steam hesabım benim salaklığımdan doalyı çalındı alamazsam sıkıntı olmaz ama en azından deniyorum. Aşağıya bir jpg bırakıyorum bana steam cüzdan kodundan falan bahsediyor dediği şeyi örnek olarak kendinizden atabilir misiniz istediği şeyi anlayamadım.
  7. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

Pingimde değişiklik yok ama mbps de artış var ufaktan
  8. nffxdg

X306CE Oyun İçinde Çalışmıyor

Herkese iyi günler bugün ucuz bir kolla nasıl pc de xbox destekli oyunları oynayacağıma baktım x360ce diye bir uygulama buldum ceşitli videolar izledim güncel versiyonu denedim ama gerekli ayarları yapmama rağmen kolu tanımasına ragmen oyun içinde çalıştıramadım acaba oyun orijinal olmadığından...
  9. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

kesinlikle yapıcam artık canımı sıkıyor büyük ihtimal ondan dolayı mesafede var yaklaşık 10-12m
  10. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

nasıl yapıldığı ile hiç bir fikrim yok 🤔 1610209230 zaten kablo ile bağlı
  11. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

vdls
  12. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

Herkese iyi günler sadece pingimin neden bu kadar yüksek olduğu hakkında bilgi almak istiyorum bilen varsa.
  13. nffxdg

BİLGİSAYAR AŞIRI DERECEDE KASIYOR VE FPSLER DÜŞÜK

Sağol en yakın zamanda ssd ye geçeceğim.
  14. nffxdg

peki ssd aldığımda windowsu ssd ye geçirdiğimde sorun hallolur mu bana pek öyle gelmiyor 1607684905 kanka sistemi aldım windows 10 u kurdum hdd ye takılıyordu format attım yine takılıyordu 2 defa daha tekrar ettim hala devam ediyordu biosu güncelleyip kurdum ramlerin hızını ayarladım ama hiç...
  15. nffxdg

Herkese selam artık buraya sıkıntılarımı yazmaktan bıktım pc özellikleri imzamdaki gibidir.Öncelikle bilgisayar ilk aldığımdan beri fps drop ,takılma gibi şeyler yaşıyordum son zamanlarda daha fazla olmaya başladı ve bugün cs go ya girdiğimde sabit 10 fps almaya başladım daha 2 gün önce 400-300...
  16. nffxdg

NVIDIA 3D AYARLARI DEĞİŞMİYOR GÜNCEL

Herkese iyi günler nvidia 3d ayarlarında fxaa i ve motion bluru açamıyorum kullandığım sürüm güncel 1 ay önce böyle değildi ve açıktı yardımcı olursanız sevinirm.
  17. nffxdg

CS GO OYUN İÇİNDE FPS ANİDEN 30 A SABİTLENİYOR

Herkese iyi günler cs go oynarken nadirde olsa fps im aniden 30 a sabitlenip 10 15 sn düzelmiyor sistemim yazıyor altta normalde 400 300 fps arası gezerken aniden bilgisayarım çökmüş gibi oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
  18. nffxdg

SSD ÖNERİSİ 240GB.....

Merhabalar ssd alacağım 240gb James Donkey buldum iyi bir marka olduğunu biliyorum ssd sinde bir sıkıntı var mıdır ? Sandisk ve adata da var hangisi iyidir bir sorun çıkarmayacak bir ssd almak istiyorum. Birde kingstone m.2 ssd var 240gb 260 lira m2 ssd için ucuz değil mi ?
  19. nffxdg

WİN 10 DAN 7 YE GEÇİŞ

olabilir teşekkürler yardım için ssd alacağım.
Top Bottom