Neler Yeni

BİLGİSAYAR AŞIRI DERECEDE KASIYOR VE FPSLER DÜŞÜK

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
Herkese selam artık buraya sıkıntılarımı yazmaktan bıktım pc özellikleri imzamdaki gibidir.Öncelikle bilgisayar ilk aldığımdan beri fps drop ,takılma gibi şeyler yaşıyordum son zamanlarda daha fazla olmaya başladı ve bugün cs go ya girdiğimde sabit 10 fps almaya başladım daha 2 gün önce 400-300 fps alırken ve masaüstünde bir şeye tıkladığımda bilgisayar donuyor yani hdd kullanıyorum sağlık testi yapmam için bir program önererirseniz ve ya ramlerde mi sıkıntı var neyde sıkıntı var artık çözmek istiyorum bıktım artık yardımcı olursanız sevinirim.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese selam artık buraya sıkıntılarımı yazmaktan bıktım PC özellikleri imzamdaki gibidir.Öncelikle bilgisayar ilk aldığımdan beri fps drop ,takılma gibi şeyler yaşıyordum son zamanlarda daha fazla olmaya başladı ve bugün cs go ya girdiğimde sabit 10 fps almaya başladım daha 2 gün önce 400-300 fps alırken ve masaüstünde bir şeye tıkladığımda bilgisayar donuyor yani HDD kullanıyorum sağlık testi yapmam için bir program önererirseniz ve ya ramlerde mi sıkıntı var neyde sıkıntı var artık çözmek istiyorum bıktım artık yardımcı olursanız sevinirim.
ramlarda felan da olabilir ama yüzde yüz hdd dolayı hdd almak artık saçma pc yi baya yavaşlaıtyor ssd ye geçmeni tavsiye ederim yada ek olarak ssd almanı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Herkese selam artık buraya sıkıntılarımı yazmaktan bıktım PC özellikleri imzamdaki gibidir.Öncelikle bilgisayar ilk aldığımdan beri fps drop ,takılma gibi şeyler yaşıyordum son zamanlarda daha fazla olmaya başladı ve bugün cs go ya girdiğimde sabit 10 fps almaya başladım daha 2 gün önce 400-300 fps alırken ve masaüstünde bir şeye tıkladığımda bilgisayar donuyor yani HDD kullanıyorum sağlık testi yapmam için bir program önererirseniz ve ya ramlerde mi sıkıntı var neyde sıkıntı var artık çözmek istiyorum bıktım artık yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorun bendede oluyordu format attım bu gün virüs bulaştı sandım ilk günkü performansı hala alamıyorum bende format atmama rağmen sistemi alalı 1 ay oldu

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ramlarda felan da olabilir ama yüzde yüz HDD dolayı HDD almak artık saçma PC yi baya yavaşlaıtyor ssd ye geçmeni tavsiye ederim yada ek olarak ssd almanı
peki ssd aldığımda windowsu ssd ye geçirdiğimde sorun hallolur mu bana pek öyle gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorun bendede oluyordu format attım bu gün virüs bulaştı sandım ilk günkü performansı hala alamıyorum bende format atmama rağmen sistemi alalı 1 ay oldu
kanka sistemi aldım windows 10 u kurdum hdd ye takılıyordu format attım yine takılıyordu 2 defa daha tekrar ettim hala devam ediyordu biosu güncelleyip kurdum ramlerin hızını ayarladım ama hiç çözülmedi.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
peki ssd aldığımda windowsu ssd ye geçirdiğimde sorun hallolur mu bana pek öyle gelmiyor
olur düzelir hatta eğer düzelmezse bile emin ol zaten cs de 10 fps almazsın hdd kime sorsan yavaş der hdd ye windows kurmak hata senin pc ni zaten yavaşlatan o kessinikle ssd alman lazım windowsu ssd ye kur gerçekten bir şeyi olmaz

ssd oalrakda

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olur düzelir hatta eğer düzelmezse bile emin ol zaten cs de 10 fps almazsın HDD kime sorsan yavaş der HDD ye windows kurmak hata senin PC ni zaten yavaşlatan o kessinikle ssd alman lazım windowsu ssd ye kur gerçekten bir şeyi olmaz

ssd oalrakda

Sağol en yakın zamanda ssd ye geçeceğim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka sistemi aldım windows 10 u kurdum HDD ye takılıyordu format attım yine takılıyordu 2 defa daha tekrar ettim hala devam ediyordu biosu güncelleyip kurdum ramlerin hızını ayarladım ama hiç çözülmedi.
kanka bi ssd al windowsu kur en azından 200 300 tl ye iyi bişey alırsın anakartın m2 desteklerse m2 al derim efsane cuma kampan yalarından alırsan daha ucuza gelir

Top Bottom