Arama sonuçları: *

1. N

Ryzen 9 7900X3D işlemci için anakart tavsiyesi veya farklı bir öneri ?

Ben 7950x3d ile bile kullandım bu anakartı. 2 hafta önce vatan da kampanya olunca x870 tomahawka geçtim. Sıkıntısız kullanırsın
  2. N

Mavi Ekran Otomatik Onarım sorunu

Veri bozulması olmuş olabilir. Dism ve sfc komutlarını araştır. Çözülmezse temiz win kurarsın
  3. N

Sürekli olarak donanım bildirim sesi geliyor

Monitör hdmi veya display port ile bağlıysa bir de monitörü söküp kasadan sesin gelip gelmediğine bakın. Devam ediyorsa ses geriye anakart kalıyor..
  4. N

Yönetim Olayları kısmına da baktınız mı? Ses geldiğinde oluşan bilgi, uyarı veya hata... Bende de bahsettiğin türde bir sorun vardı bi ara. Periyodu daha uzundu ama. Yönetim olaylarında klavyenin sürekli çıkarılıp yeniden takılıyormuş gibi işlem olduğunu gördüm. Klavye değiştirdim düzeldi
  5. N

Olay Görüntüleyicisi\Windows Günlükleri\Sistem veya Yönetim Olayları açıp oradan inceleyin
  6. N

Anakartımın amd chipseti yüklü mü ?

yanlışlık oldu.. dikkate almayın
  7. N

MSİ Anakarta XPG DDR5 6000mhz 4 tane Ram Takınca, Ram Frekansı Düşüyor.

ramler single yada dual rank olur
  8. N

MSİ Anakarta XPG DDR5 6000mhz 4 tane Ram Takınca, Ram Frekansı Düşüyor.

msi sitesinde 4 çift aşamalı ram takıldığında max 5400 te çalışacağı belirtilmiş. 4 tek aşamalı takarsanız 6000.. https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/Specification
  9. N

Bilgisayarın günlerdir çözemediğim kapanma ve geri açılma sorunu.

ddr5 ramlerde sıcaklık sensörü var. 1726115071 ddr5 ramler de sıcaklık sensörü var. memtest86 veya testmem5 gibi bir programla ramlerini kontrol et. hwinfo gibi bir programla da ram sıcaklıklarını takip edebiliyorsun.
  10. N

R7 7700 Ve RTX 4070 (super) Darboğaz yapar mı? (1080p)

1080p de darboğaz olur. Bende hesaplama sitesi yalancısıyım
  11. N

Bilgisayarı kapatınca renklerin yanması

biosta erp ready ayarını bulun. enable ise disable yapın. Disable ise enable.
  12. N

jet lisansdan key alınır mı? ödemek üzereyim

ben aldım sorun yaşamadım
  13. N

Yeni Sistemim Çok Isınıyor, 7500F

dostum kule tipi soğutucu mutlaka al. Söylediğim gibi biostan curve optimizer ayarlarını yap. Performansın artacak ve ısı düşecek.
  14. N

Yeni Sistemim Çok Isınıyor, 7500F

Kule tipi soğutucu ve biostan curve optimizer yapın. Performans %2-3 civarı artıyor ve ısı 15-20 derecelere kadar düşüyor. Ben all core negative - 30 yaptım. Stabil şekilde r23 tetlerinde %3 performansım arttı. oyunlarda 75 dereceler görürken şimdi 60 derecelerde maksimum
  15. N

Ekran kartı değişimi sonrası sistem kilitlenmesi

Düzeldi mi probleminiz temiz windows yükleyince?
  16. N

Besleyemediğini düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayanlar işlemci değiştirmeden pek çözememişler durumu. Siz hiç OC yaptınız mı? İşlemci ısılarını hiç takip ettiniz mi? Yüksek ısıya maruz kalmış olabilir mi? Anakartta xmp açıksa kapatıp bir süre kapalı şekilde kullanıp gözlemleyebilir misiniz...
  17. N

Hata ekranında sorunun işlemci olduğuyla ilgili bilgi var. Sanırım işlemci ile ilgili sıkıntı yaşıyorsun. Başka bir forumda bu sorunu yaşayan birisi işlemcisini garnatiden değiştirdiğini söylüyor. Başka birisi bios güncellemesi yaparak çözüldüğünü söylemiş. Bence bios güncellemeyi deneyin derim...
  18. N

İşlemci değişikliği sonrası ne yapmam gerekir?

sorun yoksa başka işleme gerek yok.
  19. N

İşlemci değişikliği sonrası ne yapmam gerekir?

belki işlemci desteği için biosun güncellenmesi gerekiyordur..
Top Bottom