Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

FC25 KASMA DONMA PROBLEMİ

oyuna gelen güncellemeler yüzünden bağlantı sorunları olabiliyor benim 1 hafta oyun çok ağırdı malesef. internetimde 24 mps bugun kick youtube video izlerken geçikme olmuyordu. ama oyunu bugun komple sildim bidaha oynamıcam.
  2. oğuzhan18

Flash belleğe format hazırlama

ben hiç rufus felan yapmadım win10 dosyasını indirip içine attım sonra biostan seçip attım hep format sorun olmadı.
  3. oğuzhan18

Kasa çalışıyor ama ekran yok

Arkadaşlar anlık çok hızlı elektrik gitti geldi. Kasa çalışmadı sonra fişleri çektim power bas çek bas çek yaptım. Sonrasında kasa çalışıyor ama montiörlere görüntü gelmiyor. Normal ışıkları yanıyor ama. Klavye mouse ışıkları yanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı. Ekran kartı rx6700. R5 7500f...
  4. oğuzhan18

AMD Adrenalin 24.8.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

bende rx6700 ile kullandım hem fps düşürüyor hem input lagı fazla artırıyor akıcılık olmuyor.
  5. oğuzhan18

AMD mi NVIDIA mı????

AMD derim çünkü. Ekran kartı panel ayarı bile çok hoşuma gidiyor sırf onun için alıyorum ben. NVIDIA ise Windows XP gibi duruyor. Ve fiyat performans olduğu için aynı denk kart NVIDIA tarafında çok pahalı olabiliyor. Ve ucuz olan AMD daha fazla performansta verebiliyor. VRAM konusuna girmeye...
  6. oğuzhan18

Cs2 düşük fps sorunu

o dediğin fpsleri ve üstünü r5 7500 rx6700 16x2 de alıyorum senin daha fazla alman gerek garip.
  7. oğuzhan18

AMD adrenalin sürümü 24.7.1 sürüm notları (WHQL)

Geçmeye değer mi bu sürücü için denedin mi
  8. oğuzhan18

AMD adrenalin sürümü 24.7.1 sürüm notları (WHQL)

önemli noktalar yeni oyun desteği Zenless bölge sıfır. Kunitsu-gami: Tanrıçanın yolu. Radeon RX 7900XTX GPU'da AMD yazılımı: Adrenalin edition™️ 24.7.1 kullanılarak kunitsu-gami: Path of the goddess @ 4K çözünürlükte önceki yazılım sürücüsü sürümü 24.6.1RS-663'e kıyasla %16'ya kadar...
  9. oğuzhan18

Cs Anti-Lag 2 kullanan var mı?

Arkadaşlar son sürücü güncelleme yapmadım bu özellik çoğu kartı destekliyor mu yoksa 7000 serisi için mi destekliyorsa faydasını gören var mı?
  10. oğuzhan18

fc 24 fps drop sıkıntısı

Genel oyun sıkıntılı 4070 ddr5 sistemi olan arkadaşımda sorun oluyor ama 2060 ile oynayan arkadaşımda olmuyor. Tahminimce o sorunu çözemeyeceksin galiba arkadaşım da çok uğraştı ama nafile dene bakalım gene.
  11. oğuzhan18

Adrenalin Sürümü 24.6.1 Sürüm Notları (WHQL)

Arkadaşlar güncellemeyi yapanlar artı yada eksi ile yorum yaparsa topluca seviniriz teşekkürler. Öne Çıkanlar Yeni Oyun Desteği İlk Torun Bir Zamanlar İnsan Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği HYPR-TUNE Profilleri Ejderha Gibi 8: Sonsuz Zenginlik Overwatch® 2 İlk Soyundan Gelen F1® 24...
  12. oğuzhan18

RAM Uyumluluğu Hakkında DDR5

Normalde başka Ram modelleri olsun 7000 mhz ve üstü destekliyor mu
  13. oğuzhan18

Benimde anakart patriot yanlış hatırlamıyorsam 6400 destekliyordu bios uptade sayesinde çalıştı benim ilkten siyah ekran veriyordu.
  14. oğuzhan18

anakartın destekliyor mu senin 7000 mhz ve üstü ? hangi anakart vardı sende.
  15. oğuzhan18

Yazdım zaten dikkat ederseniz. 2x16 7000mh cl 32 bios uptade şart.
  16. oğuzhan18

bende b650m dsh3 patriot 2x16 700 mhz cl 32 var hiç bi sorun olmadı.
  17. oğuzhan18

Fc 24 bu sistemde drop giriyor!

Bi şunu yap bakalım fps sabitleme 120hz seç. Kaydedip komple çık tam ekran seç pencereli olmasın.
  18. oğuzhan18

Fc 24 bu sistemde drop giriyor!

Kesin bişi söylenmez ama deneme yanılma yolu ile deneyin. Fps sabitleme hiç bir zaman 120hz seç ayarlardan kaydet komple çok grafik yükselt yada düşür kaydek çık dene bakalım. Ama garip.
  19. oğuzhan18

PC'nin Dinlenmesi Gerekir Mi?

Bi zararı yok internetim yavaş olduğu için torrentten crack indirirken bilgisayarı 3 gün açık bırakıyorum fazla indirme yapınca.
  20. oğuzhan18

Sorunun Nereden Oldugunu Tespit Edemedim

Benim eski pcde o armory crate indirmiştim arkada birden fazla şey çalıştırıyordu ve sıkıntılar çıkmıştı sitesinde tamamen kaldırma kurulumu var onu deneyip gözlemle bakalım.
Top Bottom