Neler Yeni

FC25 KASMA DONMA PROBLEMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Emin Güler
oyunu fazlasıyla rahat bir şekilde kaldıracak bir bilgisayara sahibim menülerde paket açarken hiçbir problem yaşamıyorum fakat maç içerisindeyken düşük ayarlarda olsa ultra ayarlarda olsa maç içerisinde ufak donmalar kasmalar oluşuyor hiçbir şekilde akıcı oynayamıyorum oyunu bütün parçalar her şey güncel her gün düzenli kontrol edip güncelleyen biriyim sadece fifa oynarken böyle bir problemle karşılaşıyorum laptop kullanıcısıyım 280hz bir ekrana hdmi 2.1 kablosu ile bağlanıyorum acaba bu sebepten dolayı mı oluyor diye düşünüyorum çünkü her şeyi denedim ve çözüm bulamıyorum

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bende de fc24'te kasmalar başladı, çok akıcı oynarken bir güncellemeyle berbat oldu, oynarken pek sıkıntı yok ama sinematiklerde donma oluyor. Sanırım genel olarak bir sıkıntı var.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
oyuna gelen güncellemeler yüzünden bağlantı sorunları olabiliyor benim 1 hafta oyun çok ağırdı malesef. internetimde 24 mps bugun kick youtube video izlerken geçikme olmuyordu. ama oyunu bugun komple sildim bidaha oynamıcam.

oyunu fazlasıyla rahat bir şekilde kaldıracak bir bilgisayara sahibim menülerde paket açarken hiçbir problem yaşamıyorum fakat maç içerisindeyken düşük ayarlarda olsa ultra ayarlarda olsa maç içerisinde ufak donmalar kasmalar oluşuyor hiçbir şekilde akıcı oynayamıyorum oyunu bütün parçalar her şey güncel her gün düzenli kontrol edip güncelleyen biriyim sadece fifa oynarken böyle bir problemle karşılaşıyorum laptop kullanıcısıyım 280hz bir ekrana hdmi 2.1 kablosu ile bağlanıyorum acaba bu sebepten dolayı mı oluyor diye düşünüyorum çünkü her şeyi denedim ve çözüm bulamıyorum
Oyunda sorun var hocam güncellemeler ile umarım düzelir

Top Bottom