Arama sonuçları: *

1. oTToman16

format atarsam fps artarmı

Format atmak değilde gereksiz dosyalar pc yi kasar onları temizleseniz daha iyi fps alırsınız tabii ki. Bide Windows un ince ayarları var. Unlost un kanalında var fps attırma diye. İzle ve onları yapmanı öneririm
  2. oTToman16

İşlemci Değiştirdim Nasıl BİOS Güncellerim ?

Apu cpu lar hakkında pek bir bilgim yok
  3. oTToman16

Üstad bende baktım fakat r3 pro 4350g destekliyor görünmekte. Sendeki r3 4350 g ise yani pro modeli değilse o işlemciyi kullanamazsın https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=924#cpusupport
  4. oTToman16

Anakartın sitesine gir ve cpu desteğine bak. Bazı anakart markaları bazı model apu sistemleri çalıştırmıyor. Keşke araştırsaydın
  5. oTToman16

Parçalar hakkında daha fazla bilgi versen yardımcı olabiliriz belki
  6. oTToman16

Pc açılmıyor sorunu ne olabilir

Güç tuşuna bastığında kasa nın mı fanları dönüyor da anakart açılmıyor tam anlamadım
  7. oTToman16

Ekran kartı stok sorunu ne zaman düzelir?

Donanım haber de video izledim. 2022 ye kadar bu problem in yaşanacağını söyledi
  8. oTToman16

Bilgisayara format atarsam oyun savelerim gider mi?

Belgelerim klasörünü yedekle. Format atınca tekrar Belgelerim e at. Save dosyalar İn a bişey olmaz
  9. oTToman16

Biostan ram hızını arttırdıktan sonra No signal

Eğer sadece Xmp profili olarak yapıyor san sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Daha fazla frekans yada verip voltaj voltaj düşük de kalıyor ise o yüzden açmaya bilir. Xmp yi açmadan önce ve açtıktan sonra dram voltage kaç Bi bakıp söyler misin @cfranko
  10. oTToman16

rufus sonrası usb kullanılabilirmi

Usb de ki Windows derken. İSO halinden bahsetmiyorum. Rufus ile yazdırılmış format a hazır dosyalar şeklinde diyorum. Usb nin içerisinde ki İSO ile format mı atılır 😀 dediğim gibi rufus ile format iso sunu usb ye yazsan dahil geri de kalan alanın kader usb yi yine günlük hayatı da kullanabilir...
  11. oTToman16

rufus sonrası usb kullanılabilirmi

Biçimlendirme den de kullanabilir. İlla biçimlendirmek gerekmez. Biçimlendirme nin amacı sadece kurduğun Windows boyutu kadar yer açılması dır. Kendi belleğim de Windows kurduktan sonra içine film attığım tv den izlediğim oldu. Sonra çıkarıp içerisinde film ile birlikte o usb ile tekrar format...
  12. oTToman16

RX590 cs:go 50fps sorunu

Kullandın da sorunla mı karşılaştın. Crucial piyasadaki çoğu ssd den daha iyidir. Neye göre kime göre sorunlu. Açıklar mısın
  13. oTToman16

Anakartımın vidası çıkmıyor

İki tarafı da pense ile tutup çıkarmayı dene. Bunun için kasa dan Sökmen lazım kartı tabi
  14. oTToman16

980 TL ye 2. el alınır mı

Katılıyorum
  15. oTToman16

Büyük Kablo çıkmıyor

Tırnak var arkasında onu aç sonra sağ sola doğru oynatarak çıkar.
  16. oTToman16

Rx570 ve 3500x vs 10100F ve 1650S

Mevcut sistem de kalmanı tavsiye ederim. Ryzen üzmez ve oc yapabilir sin
  17. oTToman16

BIOS'tan çıkamama sorunu

settings den default diye bişey yazar oraya bas ç sonra açılır diye tahmin ediyorum. Sonra tekrar bios a gir. 1. driver olarak ssd kurulu olan diski seç F10 = ENTER .
  18. oTToman16

BIOS'tan çıkamama sorunu

eğer oc yapmadı isen bios resetle dostum.
  19. oTToman16

Windows kurulumu için yardıma ihtiyacım var

Uefei kurulum mu yapacaksın. Anakartın ne. Biraz sistem hakkında bilgi verir misin
  20. oTToman16

Psudan anakarta güç geliyor ama tetiklemiyor

bios dan :) 1612033946 Neversaynever7#2187
Top Bottom