Arama sonuçları: *

1. O

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Dünyanın en iyi oyunu kusursuzdur mükemmeldir adeta bir sanat eseridir dünyadaki tüm kadınları toplasan bu oyun kadar güzel olamaz. Lügatımıza kusursuzluk mükemmellik kavram 2015'te bu oyunun çıkışıyla bulunmuştur. Gerçekten en çok zevk alacağın tek oyun budur. Aşırı güzeldir oynanmaması...
  2. O

ADA WONG mu LARA CROFT mu

Ortam olarak ada kadın olarak lara croft. Genel olarak lara.
  3. O

Şaka yapmıyorum film olarak güzel ama oynanış yok oynanış.
  4. O

Diyorum ki arkadaş oyun önerisi istemiş film önerisi değil.
  5. O

Asla oynamayın gerçi bu oyun değil zaten film. Oyun değil yani paranıza yazık edersiniz bunu nasıl önerebildin anlayammıyorum çok kötü film.
  6. O

Oyundayken amd sistem arızası hatası

Sistem özellikleri vahiy olarak iniyor bize kardeşim senin sorunun şu çözümü de şöyle olacak. Boşlukları bizim doldurduğumuz gibi sen de doldurursun
  7. O

Çözüldü✓ Bilgisayarım işlemciyi kullanmıyor

Monitöre taktığınız hdmı kablosu ekran kartına takılı değil mi?
  8. O

Ekran Kartımı oyunlarda %100 çalışmıyor

8 GB ram çok yetersiz valo için bile 16 yap sende öyle FPS ler alırsın
  9. O

Rtx 4060 Ekran kartlı laptopum basit işlemlerde kasıyor.

Lenovo loq herhalde laptopunuz. Lenovo vantageden hibriti seçerseniz öyle oluyor. Oyun açmadıkça Rtx 4060 çalışmıyor çünkü.
  10. O

Ekran kartım kasaya sığmıyor

Bi şey olmaz ekran kartını testere ile azıcık kes kullan(şaka yapıyorum ciddiye almayın)
  11. O

Playstation firması nereye doğru gidiyor, ürünleri satın alınabilir durumda mı?

Ben laptop+ps kolu aldım televizyona bağladım baya memnunum. Özel oyun kalmadı tek last of part 2 gelmedi daha o da seneye gelir. 1727457434 PS Plus mükemmel
  12. O

Kasa aldım, sıcaklıklar yüksek

Cinebench 24 testi veya bir oyuna girerseniz o sıcaklıklar daha önemli.
  13. O

Kasa aldım, sıcaklıklar yüksek

Yüksek ne demek lan kör buz gibi çalışıyor. Allahtan belanımı istiyorsun
  14. O

120 w 4060 ekran kartı 80w ile 60w arası çalışıyor.

Normal ki hiçbir ekran kartı o watt değerlerine çıkmaz. O çıkabileceği max watt değeri fakat en ağır oyunlarda ultra ayarlar açsanız maksimum ve maksimum 90 watt çeker
  15. O

Oyundayken gpu CPU ısısı nerden bakılır

MSI afterburner uygulamasından her şeye bakabiliyorsunuz.
  16. O

Oyun içi aldığım ekran görüntüleri siyah çıkıyor

:( Onlarla alakalı değil oyunlar nedense windowsun ekran görüntüsü almasına izin vermiyor. Çok saçma ama öyle. Bende mesela tomb raider, metro ve portal gibi oyunlarda sadece steam üzerinden alabiliyorum diğer türlü alınmıyor. Ama fifayla ilgili bir bilgim yok. O oyunu oynayan biri yardım ederse...
  17. O

Oyun içi aldığım ekran görüntüleri siyah çıkıyor

Bana de genellikle başka oyunlarda öyle oluyordu. Hatta bazen hiç ekran görüntüsünü almıyordu. Meğers ekran görünütüsünü steam üzerinden almam gerekiyormuş o yüzden isterseniz sizde deneyin bir.
  18. O

Excalibur G870 Kulaklık mikrofonunu görmüyor

Maalesef casper excalibur serisi çağın gerisinde kalmış bir marka teknik sorunları çok
  19. O

Excalibur G870 Kulaklık mikrofonunu görmüyor

Casper excalibur bu yüzden alınmaz işte. Driverları kurmadan yolluyorlar bluetooth driverını kurarsanız muhtemelen kullanılır.
  20. O

Windows bu kadar ram kullanıyor?

Arkadaşlarımın çoğuna sordum onların windows max 5GB falan kullanıyormuş ama benim windows bu kadar ram kullanıyor nedeni nedir acaba. Asla korsan hiçbir şey kullanmadım.
Top Bottom