Neler Yeni

Excalibur G870 Kulaklık mikrofonunu görmüyor

Maheyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Sağlık
Merhabalar 2 gün önce yeni bir kulaklık aldım markası Gamepower kyruse mikrofonunu kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa ss leri bırakıyorum

Ekler

• resim_2024-07-05_173229314.png
    resim_2024-07-05_173229314.png
    27.2 KB · Hit: 21

tilkihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metehan ULGAR
Hocam selamlar. Kusura bakmayın geç bir cevap oldu. Bende G770 kullanıcısıyım bende aynı sorunu çekiyorum ve sanırsam bu excalibur cihazlar kulaklıklı mikrofon desteklemiyorlar. Casperin resmi bir açıklaması var mı bilmiyorum ama lenovonun ideapadlerde öyle bir olay vardı muhtemelen aynı sorun.

Maheyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar. Kusura bakmayın geç bir cevap oldu. Bende G770 kullanıcısıyım bende aynı sorunu çekiyorum ve sanırsam bu excalibur cihazlar kulaklıklı mikrofon desteklemiyorlar. Casperin resmi bir açıklaması var mı bilmiyorum ama lenovonun ideapadlerde öyle bir olay vardı muhtemelen aynı sorun.
USB çoğaltıcı aldım sorunu çözdüm 😂😂 komedi

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Merhabalar 2 gün önce yeni bir kulaklık aldım markası Gamepower kyruse mikrofonunu kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa ss leri bırakıyorum
Casper excalibur bu yüzden alınmaz işte. Driverları kurmadan yolluyorlar bluetooth driverını kurarsanız muhtemelen kullanılır.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Format attım herşeyi 0 dan yaptım bilgisayarcılarla artık hısım olduk
Maalesef casper excalibur serisi çağın gerisinde kalmış bir marka teknik sorunları çok

Top Bottom