Arama sonuçları: *

1. onurfndkc

R5 5600 ve Cougar Aqua 240M boşta 55 derece

Termal macunun değişip deneme yapmakta fayda var en azından bir şık elenmiş olur. artric mx4-mx6 kalitelidir gayet.
  2. onurfndkc

Çözüldü✓ Darboğaz ve Çeşitleri

Gayet iyi. güzel kombin işlemci ve ekran kartı.
  3. onurfndkc

Oyundayken İstemeden Alt+Tab Yapıyor

windows 10 a özgü bir huy bende de arasıra oyunun tam ortasında yapıyor
  4. onurfndkc

Bu gelen garip ses CW mi?

Yüksek fps gerektiren durumlarda ses geliyor genel de anakart ya da Powerdan çok zor bir ihtimal gelir.
  5. onurfndkc

Bakar bakmasına lakin pek bir şey yapmıyorlar ve bu sürede de kartsız kalacaksınız bir süre 6-7 ekran kartı markası kullandım hepsinde de bu cw olayı vardı karar yine de sizin tabi.
  6. onurfndkc

Ekran kartından gelmekte cw bir problem değil alışmak gerekir. Garanti durumunda olağanüstü bir ses yok ise müdahalede bulunmuyolar.
  7. onurfndkc

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Sistem hiç mi açılmıyor yoksa görüntü mü gelmiyor? Statik elektrik ve ya güncel bios olmayabilir ram de arıza olabilir.
  8. onurfndkc

RTX3060 sistemde Warzone 2.0 50-60 FPS veriyor

Nvidia Denetim masası ayarlarına bi bak istersen ben de 2060 mevcut 110 civarı fps almaktayım.
  9. onurfndkc

Yediğim drop darboğaz yüzünden mi?

Bios tan ram profillerinde xmp açık mı ?
  10. onurfndkc

Bu sorunla karşılaşan var mı?

İmza da sistem özellikleri yazmakta mobil de gözükmüyor sanırım. İşlemci: Ryzen 3500x Anakart: Gıgabyte B450 s2h Ekrankartı :Msi Rtx 3060 Gaming X Ram:16 GB Geıl EvoForza 3000 Mhz CpuCooler:Cooler Master Air Ma410p Psu: Aerocool Cylon 500w Rgb 80+
  11. onurfndkc

Maalesef elle tutulur bir çözüm yok. 1615925729 Değişmiyor sonuç.
  12. onurfndkc

Warzone da durup dururken bu hatayı alıyorum daha önce karşılaşan var mı?
  13. onurfndkc

arkadaşlar r5 3600 ve rtx 3060 darboğaz

Doğrudur olabilir internette a320 anakartta 5600x kullanan görmüştüm :) bu değişkenlik gösterebilir uyumluluk yanlış bios ısı değerleri vram kalitesi vs. Ne de olsa elektronik işi biraz şans.
  14. onurfndkc

B450 serisi anakartlarda kullananlar sorun yaşamadı 500 serisinde de sorun çıkacağını sanmam.
  15. onurfndkc

Anakartın güncel olduğuna emin olduktan sonra işlemciyi değiştirin.
  16. onurfndkc

Sıkıntı yaratmaz ben de 3500x ile kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.
  17. onurfndkc

Overclock yaptıktan sonra aldığım mavi Ekran

Tamam hocam hayırlı sabahlar eline koluna sağlık.
  18. onurfndkc

Buyur hocam 1610853358 4. Dakika da bu geldi hocam
  19. onurfndkc

Peki hocam,teşekkür ederim rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.son olarak CPU burner testin de Kısa bir test için baktım da görev yöneticisin de kullanım 99 ile 100 arasında gidip geliyor voltaj mı artırmam gerekiyor?
  20. onurfndkc

Hahahah en o kalıyor zaten :) şimdilik açıldı yapmam gereken testler nedir ayrıca sizin değerleriniz neydi + sı - si.
Top Bottom