Destek kanalına bağlanın onlar daha rahat cozucektiryok sadece ssd var ve oraya kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 kişilik sunucuda olmayan drop, 100 kişilik rp sunucusunda oluyor, hatta araba bile süremiyorum o derece
tamam deneyeceğimPaket ve cloud hakkında Bilgi sahibi oldukları için destek kanalına bağlanıp sorununuzu çözebilirsiniz
Gerçekten tuhaf bir durum olmaması gerekiyor normalde, SSD yi Crystal Disk Mark ile test edip sonuçları atarmısınız.
Olabilir garip bir durum inşallah sıkıntıyı çözersin.muhtemelen sunuculardan kaynaklıdır, ama başka kimsede olmayan sorun bir bende oluyor o yüzden şüpheleniyorum
desteğe çıktım, sorun senden kaynaklı diyip gönderdiler, 2 saniyede bir drop yiyorum araba bile süremiyorum, senin önerdiğin bir şey var mıdır?Paket ve cloud hakkında Bilgi sahibi oldukları için destek kanalına bağlanıp sorununuzu çözebilirsiniz
burdaki amd high perforance işini görebilir bi tıkAlıntıyı görüntüle
hangisini seçeyim
Biraz internetten araştırdım işlemci kaynaklı olabilirdesteğe çıktım, sorun senden kaynaklı diyip gönderdiler, 2 saniyede bir drop yiyorum araba bile süremiyorum, senin önerdiğin bir şey var mıdır?