$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Gerçekten tuhaf bir durum olmaması gerekiyor normalde, SSD yi Crystal Disk Mark ile test edip sonuçları atarmısınız.
Oynadığın sunucunun paketinden kaynakli hocamArkadaşlar FiveM oyununda ufak tefek droplar giriyor, sistem imzamda var. Bu drop'un sebebi darboğaz mı yoksa başka bir şey olabilir mi sizce?
Nihai performansı seç.Alıntıyı görüntüle
hangisini seçeyim
Sunucu değiştirebilirsiniz çözüm olarakanladım, çözümü yok sanırım benden kaynaklı olmadığı için
Tosun bey genelde paraya kıyıyor paketler FPS optimizasyonundan kaynaklıdır rage daha yeni sunucugenellikle çoğu sunucuda oluyor, rp sunucusu olarak rage roleplay'de çok drop yiyorum
yok sadece ssd var ve oraya kuruluFiveM deki donma sorunu genellikle oyunun indirili olduğu yere bağlı sisteminde sadece 970 evo mu var yoksa harddiskin de var mı?
Eğer oyun ssd deyse ssd de bi problem olabilir.Bende aynı sıkıntıyı yaşadım fivemi ssdye indirince sorun çözüldü.
200 kişilik sunucuda olmayan drop, 100 kişilik rp sunucusunda oluyor, hatta araba bile süremiyorum o dereceTosun bey genelde paraya kıyıyor paketler FPS optimizasyonundan kaynaklıdır rage daha yeni sunucu