Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

https://store.steampowered.com/app/3390/Feeding_Frenzy_2_Deluxe/?l=turkish daha eskisi vardır ama çok severek oynadığım aklımda kalan bir oyun olmuş
  2. oyunbilgisi1

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Hayırlı olsun hocam bende kasa toplamayı düşünüyorum askerden gelince
  3. oyunbilgisi1

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Görselleri açınca fanlar çalışmaya başladı, benim laptop oyunu denemek için can atıyor gibi
  4. oyunbilgisi1

Bilgisayar masası önerisi

Yeriniz uygunsa alınır hocam, kablola toparlamak için farklı çeşitlerde aparatlar mevcut sadece biraz fazla uğraş ister bir de almaktansa istediğiniz şekilde yapabileceğine emin olduğunuz marangoza yaptırabilirsiniz, hem fiyat olarak hem de kalite olarak daha iyisini yapabiliyorlar.
  5. oyunbilgisi1

Asus Tuf a15 Isınma ve Drop Sorunu

Tamamdır teşekkürler yardımın için
  6. oyunbilgisi1

maalesef düzelmedi :(
  7. oyunbilgisi1

Asus Uygulama Adı: Armoury Crate evet biosu hiç güncellemedim birde onu deniyim.
  8. oyunbilgisi1

Selamlar arkadaşlar, bilgisayarda son 1 haftadır 1 2 saatlik kullanım sonrası 2 3 saniyede bir drop donma sorunu oluyordu ve bunu ekran kartı driver larını silerek çözdüğümü zannettim fakat çözülmemiş, sonrasında asusun uygulamasından sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde şoka uğradım...
  9. oyunbilgisi1

2-3 Saniyede Ekranda Takılma Drop Sorunu

@StrangerIX @darkblue52 dün dediğiniz şeyi yaptım bu gün test etme fırsatım oldu eskisine kıyasla çok daha iyi fakat kusursuz değil bunuda laptobun kalitesine veriyorum 🙂
  10. oyunbilgisi1

Daha önce böyle bir şey yapmadım önerebilceğin bunu gösteren biri varmı
  11. oyunbilgisi1

Merhaba arkadaşlar önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır ne değişti bilmiyorum ama bütün oyunlarda (euro truck2, bf5, cod warzone) bu sorunu yaşıyorum fps oyunlarında oyundan soğutucak dereceye geldi şimdi euro truck 2 oynarken bile gözüme takılıyor, Sadece geforce redy sürücü...
  12. oyunbilgisi1

Klavyede TL ( ₺ ) İşareti Kullanamıyorum

Merhaba önemli bir sorun değil ama 2 gün önce kullandığım TL ( ₺ ) işaretini bu gün kullanamıyorum, ne değiştide kullanamıyorum. NOT: Win 11 güncelleme sonrası olduğunu düşünüyorum.
Top Bottom