Arama sonuçları: *

1. P

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

Sen yinede ram'e bir bak teknik servisler çok sağlam olmuyor aynı ürün yollama , yada iki kurcalayıp gönderme gibi.
  2. P

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

Nesnelerin geç yüklenmesi genellikle ram yada ssd den kaynaklanır. Ram sağlığını kontrol ettiniz mi ?
  3. P

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Amd ne kadar güçlü olursa olsun yazılımsal sorunları çözmediği sürece bir hiç. 6-7 yıl amd kullandım ve sürekli yazılım çökmesi oyun çökmesi ile uğraştım son 4 senedir ilk defa nvdia kullanıyorum 4 senedir 1 kere bile çöktüğünü , driver hata verdiğini hatırlamıyorum sürekli güncelleme atıyorum.
  4. P

Riot Vanguard Güvenilir Mi?

Riotun senden elde edebileceği bilgi nedir ? Onların işine yarayacak bilgi nedir ? Yani devlet sırlarını elinizde tutmuyorsanız bir önemi yok.
  5. P

Çözüldü✓ 2 Yıldır Fps Drop Sorunu

O zaman küçük takılmalarsa monitör ve kablosuna baktın mı ? Abinin ekranını felan denedinmi ?
  6. P

Çözüldü✓ 2 Yıldır Fps Drop Sorunu

Fps drop derken fps değerinizde ani düşüler mi var ? Örneğin 230 fps iken bir anda 80-90 mı oluyor ? Eğer öyleyse net işlemci veya ramde sorun vardır.
  7. P

BİLGİSAYAR AÇIKKEN ELEKTRİK GİDİP GELDİ

Bizimde öyle bende akım korumalı priz kullanıyorum. 3 yıldır bir şey olmadı ama olabilir tabi çok pahalı bir sistemin varsa ups almalısın. Elektrik sorunu binanızdan değil de genellikle genel elektrik hattında ve panolarda sorun oluşturuyor.
  8. P

BİLGİSAYAR AÇIKKEN ELEKTRİK GİDİP GELDİ

Çok sık elektrik kesintisi olan yerdeyim. Ups almayı düşündüm ama sonra kafama çok yatmadı. Burada ki mantığı şöyle söyleyeyim 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gittiğinde pc'ne bir şey olmaz asıl olay elektrik gelirken yüksek akım çekicek mi ? Çoğu zaman sigortalar engellemeli ama engellemezse...
  9. P

RTX 4k serisi hakkında

Bu biraz garip bir yaklaşım olmuş. Dlss sadece bir mod olarak düşün. 4070superde 2k da alacağın fps'i 4060'da 1080p düşük ayarlarda alırsın. Örneğin : rdr2 4060 dlls off : 50fps rdr2 4060 dlls on : 80 fps rdr2 4070super dlls off : 100 fps rdr2 4070super dlls on : 140 fps Arada tamamen güç...
  10. P

İtopya haksız rezilliği

Alışveriş yapacaklar için yazıyorum. Gamegarajdan 3 yıl önce bilgisayarımı aldım ve 3 yıldır bir sorun olmadı. İlk önce siteleri çok garip ve basit geldi korktum. Ama araştırdıktan sonra sipariş verdim bir sıkıntı olmadı. Bunu neden anlatıyorum İtopya , Gaminggen gibi yerlerle ilgili sürekli bu...
Geri