Valla benimde her yağmur yağdığında gidiyor thermaltake smart bx1 var 650wlık şuana kadar bir şey olmadı bi 5den fazla gitmiştir elektrik pc açıkken ups almayı düşünüyorum bulamadım daha güzel bir şeyOyun oynarken bi anda elektrik gitti geldi bir şey olmuş mudur thermaltake s200 650w kasa kullanıyorum
Akım korumalı priz var bende hocam etkisi olur mu her yağmurda istisnasız gidiyor elektrik binada yeni anlamadım nedenÇok sık elektrik kesintisi olan yerdeyim. Ups almayı düşündüm ama sonra kafama çok yatmadı. Burada ki mantığı şöyle söyleyeyim 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gittiğinde pc'ne bir şey olmaz asıl olay elektrik gelirken yüksek akım çekicek mi ? Çoğu zaman sigortalar engellemeli ama engellemezse yüksek akım ile birlikte ilk olarak güç kaynağınız gider. Sonra diğer bileşenler teker teker hoplar. Benim gibi elektrik gittiği anda yetişebilirsen prizi sök. Gelince geri takarsın.
Ama 40-50k lık bir pc alacaksam kesinlikle ups düşünürüm ne olur ne olmaz.
Bizimde öyle bende akım korumalı priz kullanıyorum. 3 yıldır bir şey olmadı ama olabilir tabi çok pahalı bir sistemin varsa ups almalısın.Akım korumalı priz var bende hocam etkisi olur mu her yağmurda istisnasız gidiyor elektrik binada yeni anlamadım neden
bakıyorum bizim elektrikler gidince karşıda hala ışık açık adam balkonda sigara tüttürüyorBizimde öyle bende akım korumalı priz kullanıyorum. 3 yıldır bir şey olmadı ama olabilir tabi çok pahalı bir sistemin varsa ups almalısın.
Elektrik sorunu binanızdan değil de genellikle genel elektrik hattında ve panolarda sorun oluşturuyor.
Valla benimde her yağmur yağdığında gidiyor thermaltake smart bx1 var 650wlık şuana kadar bir şey olmadı bi 5den fazla gitmiştir elektrik pc açıkken ups almayı düşünüyorum bulamadım daha güzel bir ş