Neler Yeni

BİLGİSAYAR AÇIKKEN ELEKTRİK GİDİP GELDİ

KaanDA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Ülger
Oyun oynarken bi anda elektrik gitti geldi bir şey olmuş mudur thermaltake s200 650w kasa kullanıyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Oyun oynarken bi anda elektrik gitti geldi bir şey olmuş mudur thermaltake s200 650w kasa kullanıyorum
Valla benimde her yağmur yağdığında gidiyor thermaltake smart bx1 var 650wlık şuana kadar bir şey olmadı bi 5den fazla gitmiştir elektrik pc açıkken ups almayı düşünüyorum bulamadım daha güzel bir şey

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
haiko haikoloji
Evet UPS kullanmanız faydanıza olacaktır. Sık sık elektrik kesintisi yaşayanlar bir an evvel UPS almalı.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Çok sık elektrik kesintisi olan yerdeyim. Ups almayı düşündüm ama sonra kafama çok yatmadı. Burada ki mantığı şöyle söyleyeyim 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gittiğinde pc'ne bir şey olmaz asıl olay elektrik gelirken yüksek akım çekicek mi ? Çoğu zaman sigortalar engellemeli ama engellemezse yüksek akım ile birlikte ilk olarak güç kaynağınız gider. Sonra diğer bileşenler teker teker hoplar. Benim gibi elektrik gittiği anda yetişebilirsen prizi sök. Gelince geri takarsın.

Ama 40-50k lık bir pc alacaksam kesinlikle ups düşünürüm ne olur ne olmaz.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Çok sık elektrik kesintisi olan yerdeyim. Ups almayı düşündüm ama sonra kafama çok yatmadı. Burada ki mantığı şöyle söyleyeyim 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gittiğinde pc'ne bir şey olmaz asıl olay elektrik gelirken yüksek akım çekicek mi ? Çoğu zaman sigortalar engellemeli ama engellemezse yüksek akım ile birlikte ilk olarak güç kaynağınız gider. Sonra diğer bileşenler teker teker hoplar. Benim gibi elektrik gittiği anda yetişebilirsen prizi sök. Gelince geri takarsın.

Ama 40-50k lık bir pc alacaksam kesinlikle ups düşünürüm ne olur ne olmaz.
Akım korumalı priz var bende hocam etkisi olur mu her yağmurda istisnasız gidiyor elektrik binada yeni anlamadım neden :D

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Akım korumalı priz var bende hocam etkisi olur mu her yağmurda istisnasız gidiyor elektrik binada yeni anlamadım neden :D
Bizimde öyle bende akım korumalı priz kullanıyorum. 3 yıldır bir şey olmadı ama olabilir tabi çok pahalı bir sistemin varsa ups almalısın.
Elektrik sorunu binanızdan değil de genellikle genel elektrik hattında ve panolarda sorun oluşturuyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Bizimde öyle bende akım korumalı priz kullanıyorum. 3 yıldır bir şey olmadı ama olabilir tabi çok pahalı bir sistemin varsa ups almalısın.
Elektrik sorunu binanızdan değil de genellikle genel elektrik hattında ve panolarda sorun oluşturuyor.
bakıyorum bizim elektrikler gidince karşıda hala ışık açık adam balkonda sigara tüttürüyor :D

KaanDA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Ülger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla benimde her yağmur yağdığında gidiyor thermaltake smart bx1 var 650wlık şuana kadar bir şey olmadı bi 5den fazla gitmiştir elektrik pc açıkken ups almayı düşünüyorum bulamadım daha güzel bir ş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede sıkıntı yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,248
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom