Arama sonuçları: *

1. pr0phet

Mavi Ekran Pc mavi ekran verip bios'a atıyor

bu arada bios update yaptım düzeldi gibi şuan sıkıntı yok. f15e den f19d yaptım
  2. pr0phet

Anakartdan şüpheneliyorum ama bilmiyorum, ram slotularıda bozulmuş olabilir. En son rame dokunduğumda pc kapanmıştı.
  3. pr0phet

Oyun oynarken pc bi anda mavi ekran verip kapandı sonra bios açıldı pc yi tekrar açtığımda pc açılmıyordu bios açılıyordu, sanki ssd yi görmüyor. Bende ssd yi takıp çıkardım sonra açıldı ama tekrar yine aynı şey oldu. Sizce hata ne bozuk olan parça ne yardım edebilir misiniz?
  4. pr0phet

Rx 7900XT FPS Sorunu

1080p de darboğaz yapar en az 2k oynaman lazım ve işlemciyide geliştirmen lazım
  5. pr0phet

Kasama Hangi Bileşenleri Almalıyım ?

kule tipi yeter
  6. pr0phet

Ryzen 5 7600x darbogaz yaparmi

3070Tİ olabilir ama 2k monitör al en iyisi
  7. pr0phet

Ryzen 5 7600x darbogaz yaparmi

Darboğaz olur 2k lazım sana
  8. pr0phet

Chrome açınca bilgisayar donuyor mouse ışınlanıyor

Chrome açınca mouse ışınlanıyor donuyor bazen ekranda küçük glitchler görüyorum. Ama valorantta 1000fps alıyorum chromeda donuyor microsoft edge de donuyor anlamadım. Bu sorun neyden kaynaklanıyor?
  9. pr0phet

Çözüldü✓ Pc açılıyor monitöre görüntü gelmiyor

Büyük ihtimalle ekran kartında sıkıntı var
  10. pr0phet

Çözüldü✓ Sistemim Virus Barindiyor Mu Yardim.

Format at silinir
  11. pr0phet

İstediğim fps değerlerini alamıyorum sorun nedir?

amd software de açıktı gördüm
  12. pr0phet

Tamam optimizasyon kötüde rx580 8gb ile niye daha fazla fps alıyordum anlamıyorum? düşükle medium arası kullanıyordum 100 150 fps alıyordum hiç kasmıyordu. Şuan bide valorantta da öyle 200fps alıyorum biraz kasmalar oluyor normalde 300fps filan almam lazım. peki ryzen 7 5700x almayı düşünüyorum...
  13. pr0phet

kullandım ama fps çok değişmedi. 2k'da fps yine 70 80 arasıydı ama cpu ve gpu kullanımına baktığımda gpu %80 %90 dı cpu ise %45 %55 di yani tamtersi olması lazım değil mi?
  14. pr0phet

Saol deniyicem ama bence işe yaramaz
  15. pr0phet

Çoklu çekirdek testi yaptım 8800 filan çıktı cinebench. Çözünürlüğü nasıl 2k yapıcam en fazla 1080p oluyor 720p de rsr mi açıyım?
  16. pr0phet

Ekran kartı ısınmıyor en fazla 56 derce oluyor ama işlemci kullanımı düşük olduğu için o da ısınmıyor en fazla 63 diye hatırlıyorum. 1673250887 Ya bu işlemciyi ben nasıl kullanıcam onu yapmam lazım işlemci niye bu kadar rahat çalışıyor yüzde %80 kullanım olsa fpsim artıcak
  17. pr0phet

Fark etmiyor 80 kişiliktede 60 70 150 kişide de 60 70
  18. pr0phet

Psu:650W 80+gold anakart: B550M S2H ekran kartı: Rx 6700xt işlemci: Ryzen 5 3600 ram: 8x2 3200mhz çözünürlük:1920x1080 Sorun şu ki önceden rx580 8gb kullanıyordum onunla daha fazla fps alıyordum ya da daha akıcı oynuyordum. Mesela rust medium low ayarlarda 150 fps'i görürken şuan ayar fark...
  19. pr0phet

Rx580 i3 10105f fps drop

knk bende de rust oynarken aşırı fps drop yiyordum oyun kapanıyordu format attım aynı driverları kurdum düzeldi. Bende rx580 8gb vardı ryzen 5 3600
Top Bottom