Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim Virus Barindiyor Mu Yardim.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba, dun aksam discord da gezinir iken bir arkadasa yardimci oluyordum ve ekran göruntusunu atmasini istedim ve bir dosya atti bende onu ekran göruntusu dosyasi sandim ve bastim sonradan Setup.exe bir dosya oldugunu gördum ve acttim mi acmadim mi tam olarak bilmiyorum. Tam olarak 6 kere test yaptim 2 kere Windows tam tarama 2 kere Hitman Pro ile 2 kerede Malwarebytes programi ile tarama yaptim ve bir sorun cikmadi hepsinde virus yok diye gözukuyor bir kac kisiye sordugumda ise dosyayi acmadi isen sikinti yok dediler ama ben dosyayi actim mi acmadim mi bilmiyorum. Nasil yapabilirim lutfen yardimci olun dun gece o kadar stress ettim ki ruyalarima bile girdi.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Rica ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi banka hesaplarını kontrol et hareketlilik vs olmuş mu diye
Peki tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suanda paypaldan kartida iptal ettim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Google auth kullanmayi birakmani oneririm cihazini kaybedersen tekrar hesaplarina erismen cok zor,herseyini kaybeden insanlar var google yuzunden
Kullaniyorum kral onuda zaten.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk çok takıyorsun bence, bilmem kaç kere tarama yapmışın zaten, ayrıca virüs programları trojani bulabiliyorlar ki çoğu trojan işlevsiz güvenilir birinden veya yerlerden bir şey indirdiysen. Kendimi bildim bileli bazı oyunları korsan kullanirim ayrica bazı hile programlarıda var bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
@n7cati Kral kusura bakma tekrardan rahatsiz ediyorum simdi steama amazona vesaire baktim hicbir islem yok son olarak annemin bankasina bakacagim ondada sorun yok ise virus yok demekmidir yani örnek olarak yarin hesapalri ele gecirebilirlermi yoksa direkt mi alirlardi suanda insan hali olarak cok kuskulaniyorum.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Format at silinir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk çok takıyorsun bence, bilmem kaç kere tarama yapmışın zaten, ayrıca virüs programları trojani bulabiliyorlar ki çoğu trojan işlevsiz güvenilir birinden veya yerlerden bir şey indirdiysen. Kendimi bildim bileli bazı oyunları korsan kullanirim ayrica bazı hile programlarıda var bir sıkıntı yaşamadım hiç.
Ayrıca bazı uyarılar false-positive olabiliyor, mesela şuan kendi elimle azıcık kod yazıp bir uygulama derlesem trojan tarzı bir şeyler bulacak virustotalde olmamasına rağmen

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Evet biliyorum ama n7cati bey hakli konustu ona takildim biraz bu ama dogru söyluyor, eski pc de kim bilir kac tane virus indirdim ettim ama o zamanlar steamdan oyun falan fazla alan kisi degildim su zamanda internetten alsiveris falan yapmaya basladim ondan kokuyorum kart benim olsa sorun olmaz ama aile akrti icinde para vesaire var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet biliyorum ama n7cati bey hakli konustu ona takildim biraz bu ama dogru söyluyor, eski pc de kim bilir kac tane virus indirdim ettim ama o zamanlar steamdan oyun falan fazla alan kisi degildim su zamanda internetten alsiveris falan yapmaya basladim ondan kokuyorum kart benim olsa sorun olmaz ama aile akrti icinde para vesaire var.
Kankam bende kendi ve ailemin kartını kullanıyorum zaten, ki az alışveriş yapan biride değilim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ayrıca bazı uyarılar false-positive olabiliyor, mesela şuan kendi elimle azıcık kod yazıp bir uygulama derlesem trojan tarzı bir şeyler bulacak virustotalde olmamasına rağmen
Yani bir sey yokmudur suanda pc de tum hesaplara falan baktim amazon benim icin en önemli ve steam onlara baktim sorun yok zaten karti cikardim onlarda paypal hesabindan da cikardim karti.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yani bir sey yokmudur suanda pc de tum hesaplara falan baktim amazon benim icin en önemli ve steam onlara baktim sorun yok zaten karti cikardim onlarda paypal hesabindan da cikardim karti.
Yoktur bir şey rahatına bak sen

Top Bottom