Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim Virus Barindiyor Mu Yardim.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba, dun aksam discord da gezinir iken bir arkadasa yardimci oluyordum ve ekran göruntusunu atmasini istedim ve bir dosya atti bende onu ekran göruntusu dosyasi sandim ve bastim sonradan Setup.exe bir dosya oldugunu gördum ve acttim mi acmadim mi tam olarak bilmiyorum. Tam olarak 6 kere test yaptim 2 kere Windows tam tarama 2 kere Hitman Pro ile 2 kerede Malwarebytes programi ile tarama yaptim ve bir sorun cikmadi hepsinde virus yok diye gözukuyor bir kac kisiye sordugumda ise dosyayi acmadi isen sikinti yok dediler ama ben dosyayi actim mi acmadim mi bilmiyorum. Nasil yapabilirim lutfen yardimci olun dun gece o kadar stress ettim ki ruyalarima bile girdi.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Kral oyun hesaplarim umrumda degil valorant cs falan tum rankim gitsin, kartimdan falan para cekmesinler yeterki. Suanda google sifre yöneticisinden tum kaydedilen sifreleri falan siliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet zaten hersey öyle suanda.
Ana kartlarında internet alışverişini kapatıp sanal kartlar kullanırsan daha güvenli olur. Harcama yapacağın zaman bakiye yüklersin sanal karta

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Kral oyun hesaplarim umrumda degil valorant cs falan tum rankim gitsin, kartimdan falan para cekmesinler yeterki. Suanda google sifre yöneticisinden tum kaydedilen sifreleri falan siliyorum.

Evet zaten hersey öyle suanda.
Şifrelerin silmende hiçbirşey ifade etmiyor zaten virüs yediysen çoktan karşıya geçmiştir onlar , eposta şifrelerini telefondan değiştir , kartlarını online alışverişe kapat bu kadar.

r4NG3r

80+ Silver
Arkadaslar adam gibi bir sifre yoneticisi ve 2fa kullanirsaniz(sms degil) trojan girse bile hesaplariniza birsey olmaz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ana kartlarında internet alışverişini kapatıp sanal kartlar kullanırsan daha güvenli olur. Harcama yapacağın zaman bakiye yüklersin sanal karta
Paypal kullanabiliyorum yurt disinda oldugu icin sence iyi bir secenek mi ? Inanal falan kullanamiyorum.

Insallah bir sorun olusmaz ya.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Arkadaslar adam gibi bir sifre yoneticisi ve 2fa kullanirsaniz(sms degil) trojan girse bile hesaplariniza birsey olmaz
Şifrelerle hiçbir Alakası yok , çerezler kartlar walletlar her şey çalınıyor şifre yöneticisi kullansa ne yazar 😂😂

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
ben şifre yöneticisi olarak samsung pass kullanıyorum 2ad uygulaması olarak da google'ın programını kullanıyorum mesela

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Paypal kullanabiliyorum yurt disinda oldugu icin sence iyi bir secenek mi ? Inanal falan kullanamiyorum.

Ondada discord nitro vs alabilirler şifresini değiştir paypalın.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

paypal ininal bilmiyorum açıkçası kullanmadım. Direkt olarak atıyorum garanti hesabım var onda sanal kart açıyorum onu kullanıyorum vs

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Onu ekstra yazdim hocam.2fa kullanacaksa sifre yoneticisi ile beraber olmasi daha iyi olur
Anladım , benim yazdıklarımı yapması yeterli zaten virüs yeseydi şuan çoğu şeyini çalarlardı yinede güvenlik için önlem alması doğru olur diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom