Arama sonuçları: *

1. sa9a

Ekrana görüntü gelmiyor bip sesi var

Dediklerini uyguladım fakat bir değişiklik yok maalesef
  2. sa9a

Ekran kartımı çıkartıp anakartin dahili ekran kartıyla çalıştırmayı denedim işe yaramadı. Belki ramler sıkıntılıdır diye hepsini tek tek denedim yine aynı sorun devam ediyor. Acaba anakart arızası olabilir mi? 1730584588 Anakartta VGA ışığı yakıyor bu arada
  3. sa9a

Dostlar bu sabahtandır PC çalışmıyor tuşa basıp açıyorum bir süre süre sonra 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor. İnternette baktım da video card memory issue olduğu söyleniyor. Anakarttaki iki ekran kartı slotunu da denedim aynı sorun devam ediyor. Işıklar vesaire yanıyor ama ekrana görüntü...
  4. sa9a

Bip bip ses geliyor pcden

Şuan PCI_E1 slotunda çalışıyor bip sesi de açılışta kesildi. Şimdi ekran kartı bildiğim kadarıyla PCI 4.0 destekliyor fakat ekran kartı max 3.0 destekliyor ben şimdi 1.0 slotuna taktım ya çok bir performans farkı yaşar mıyım? Belli ki ilk slot arızalanmış tamiri ve sorunun çözümü olur mu bilmem...
  5. sa9a

Ekran kartını PCI_E3 portundan çıkarıp PCI_E1 portuna takınca hata kodunu vermeye devam etse de görüntü geldi fakat ekran kartının fanları bir çalışıp bir çalışmıyor. Sorun anakarttan mı yoksa ekran kartından mı?
  6. sa9a

Deniyorum umarım işe yarar
  7. sa9a

Denedim şimdi fayda etmedi. Söktüğüm tek şey ekran kartı ve anakartin alt tarafında takılı olan ışık kabloları falandı zaten aynı şekilde topladım eminim. Acaba diyorum işlemci zarar mı gördü bu işlem sırasında?
  8. sa9a

Denedim fakat sorun devam ediyor 1722004849 Ekleyemiyorum boyut fazla diyor. PCyi açtıktan 13-14 saniye sonra nakarttaki VGA ışığı yanmaya başlıyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor işte. Görüntü yok boşta çalışıyor sistem.
  9. sa9a

Yaptım da bir fark olmadı
  10. sa9a

Dostlar merhaba az önce kule tipi soğutucu montajı yaptım da elim sığmadığı anakarttaki bazı kabloları soktum neyse en son herşeyi toparladım da ekrana görüntü gelmiyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor kasadan sorun ne olabilir?
  11. sa9a

R5 5600X sıcaklık uyarısı

Arctic MX-4 1721771211 Şimdi kontrol ettim fanlarda bir sorun yok çalışıyorlar ve sıvı soğutmanın vidalarını da sağlamlaştırdım şuan buraya yazarken sıcaklık 54-55 derece falan ama oyuna girince baya bir artıyor.
  12. sa9a

R5 5600X sıcaklık uyarısı

Dostlar merhaba. Pcyi yaklaşık 2 yıl önce falan kendim özene bezene topladım performansından da geçen haftaya kadar memnundum. Çünkü oyuna girince falan işlemci çok ısınıyor ve res atıyordu soğuyana kadar da açamıyordum tekrardan. Benim de aklıma 2 yıldır kasayı açıp temizlemediğim geldi...
  13. sa9a

(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Geçen güncellemeyi yaptıktan sonra video izlerken donmuştu ekran sebebini anlayamamıştım. Eski bilgisayarımda da ekran kartı çipi yandığı için aynı hatayı veriyordu öyle bir durum olduğunu düşündüm, meğer yazılım hatasıymış. Küçük çaplı kalp krizi.
  14. sa9a

Çözüldü✓ RX 6700 XT - Fortnite FPS Drop Sorunu

Sorunun kaynağı yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi driver kaynaklıymış, zaten kendileri release notes'da paylaşmışlar bu durumu. Sağlık olsun.
  15. sa9a

Düşün artık yıllardır bununla oynuyorum ahah. Ms'i bir tane uygulamada ölçmüştüm doğru mu bilmiyorum bu arada.
  16. sa9a

Modelin soğutması baya iyi, kart zaten performansı yüksek. Sadece benimkinde coilwhine sorunu var ama eski pcyi yıllardır kullandığım için kasadan çıkan sesler çok bir sorun teşkil etmiyor :D FreeSync monitörün de varsa tadından yenmez, ben eski Samsung 75Hz 13ms monitörle bile gayet memnunum.
  17. sa9a

Akşam dediğiniz gibi yaparım. O postu ben de görmüştüm ama belki istisnadır diye düşünmüştüm. Tavsiye için teşekkürler.
  18. sa9a

Dostlar merhaba, birkaç gün evvele kadar pcyi nihayet topladım. Bütün driverlar yüklü, şükür sıkıntısız çalışıyor. Önceden lowda kasan her oyunu şuan ultrada sıkıntısız oynuyorum. Dün fortnite indirdim onda da en az 250-300 fps rahat alıyorum fakat sebepsiz yere aniden drop yiyorum, zaten oyuna...
  19. sa9a

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED VGA ışığı sönmüyor

Aynı dediğin gibiyim şuan, hayırlısı bakalım yılların birikmişliğini atacağım sonunda.
  20. sa9a

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED VGA ışığı sönmüyor

Cahilliğime verin dostlar ilk defa pc topladım. Ekran kartı gelince toplu teşekkür postu atacağım neredeyse her üyenin yardımı var bu toplama işinde. Teşekkür ederim yorumlar için, iyi geceler.
Top Bottom