Ramleri Çıkar Tak Yap Hocam Ram Kaynaklı Sorun .Dostlar merhaba az önce kule tipi soğutucu montajı yaptım da elim sığmadığı anakarttaki bazı kabloları soktum neyse en son herşeyi toparladım da ekrana görüntü gelmiyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor kasadan sorun ne olabilir?
Video Ekleme Şansın Varmıdır .Yaptım da bir fark olmadı
Ekleyemiyorum boyut fazla diyor. PCyi açtıktan 13-14 saniye sonra nakarttaki VGA ışığı yanmaya başlıyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor işte. Görüntü yok boşta çalışıyor sistem.Video Ekleme Şansın Varmıdır .
Ekran Kartı İle Alakalı Hocam .1 uzun 2 kısa bip sesi
Denedim şimdi fayda etmedi. Söktüğüm tek şey ekran kartı ve anakartin alt tarafında takılı olan ışık kabloları falandı zaten aynı şekilde topladım eminim. Acaba diyorum işlemci zarar mı gördü bu işlem sırasında?Ekran Kartı İle Alakalı Hocam .
Sök Tak Yap Veya Kabloları Kontrol Et !
Psuyu kapatıp bios pilini çıkarıp 5 dakika bekle geri tak.Denedim şimdi fayda etmedi. Söktüğüm tek şey ekran kartı ve anakartin alt tarafında takılı olan ışık kabloları falandı zaten aynı şekilde topladım eminim. Acaba diyorum işlemci zarar mı gördü bu işlem sırasında?
Ekran kartı ile ilgili bisey.Denedim fakat sorun devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleyemiyorum boyut fazla diyor. PCyi açtıktan 13-14 saniye sonra nakarttaki VGA ışığı yanmaya başlıyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor işte. Görüntü yok boşta çalışıyor sistem.
Ekran Kartı İle Alakalı Hocam .
Sök Tak Yap Veya Kabloları Kontrol Et !
Ekran kartını PCI_E3 portundan çıkarıp PCI_E1 portuna takınca hata kodunu vermeye devam etse de görüntü geldi fakat ekran kartının fanları bir çalışıp bir çalışmıyor. Sorun anakarttan mı yoksa ekran kartından mı?Ekran kartı ile ilgili bisey.
1 uzun 2 kısa bip - Video sisteminde hata. Genellikle ekran kartının bir parçası olan hafıza içindeki bir arızanın bir göstergesidir. Çıkarıp düzgün şekilde tekrar takın.