Anakart Bip Sesi Geliyor

NuriCans

80+
Reaksiyon skoru
163
Bu olay 2 hafta önce başıma geldi.Steam de birinin profiline tıkladım ekran döndü Bip sesleri geldi.Şuan yine Steam profiline tıkladım oyun dondu ekran gitti Bip sesi geliyor.Ses durunca mouse ile tıklıyorum yine gelmedi için,bazen 3 kısa,5 kısa veya daha fazla ses geliyor.3 hafta önce korsan GTA enhanced indirmiştim tarattigimda baya bı virüs bulmuştu trojan ama crack olduğu için normal karşıladım.Ondan olabilir mi veya geçenlerde elektrik kesildi ve PC kapalıyken sigortayı aç kapa yaptım 7-8 kez sonra aklıma geldi psu yu kapatmak.Ayrıca böyle olunca arkadaki uygulamalar çalışıyor ama ekran yok.Az önce kaydettiğim videoya baktım 20 tane bip geldi

Bip sesinden olayı çözemeyeceğiz bios ile ilgili bence cmos reset yapıp dener misin

Bip sesinden olayı çözemeyeceğiz bios ile ilgili bence cmos reset yapıp dener misin
Evet,her bip sesi geldiğinde farklı çıkıyor ve bu olay nedense her cs oynarken çok nadir birinin profiline girince yaşanıyor genelde olmuyor başıma 2 kere geldi.Reset deneyim ama düzeldiğini nasıl anlayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri