Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

3500x İşlemcim Rtx2060'a darboğaz yapıyor.

Ne yapabilirim peki bu durumda? 1653444874 Bi deneyeyim sağol
  2. salatalık turşusu

Ekran kartı 68-70 İşlemci 60-62 Yalnız şöyle bir durum var. İşlemci sıcaklığı anlık olarak 69 70 dereceye fırlayıp yine 61 derece civarlarına düşüyor. Ayrıca mevcut ekran kartı sıcaklığımda yaptığım downgrade'in payı var. Geçen sene ekran kartıma downgrade yaptım 82 83 derecelere kadar çıkıyordu...
  3. salatalık turşusu

Pbo ve cpb nedir bilmiyorum ama bilgisayarı yalnızca kullandım herhangi bir işlem yapmadım. Arada bir lol oynuyorum orda bile fps drop oluyor arada bir. Oc yok. 1653417966 Termal macunu bu süre boyunca henüz hiç değiştirmedim. Evet stok soğutucu. Termal macunun işlemci kullanımına etkisi oluyor...
  4. salatalık turşusu

Arkadaşlar 2020 ocakta aldığım sistemimi yaklaşık 2 buçuk yıldır kullanmaktayım. Bu sorun daha önce olmamıştı fakat son zamanlarda bir darboğaz farkediyorum. Güncel olarak Ac Odyssey oynamaktayım ve işlemci kullanımı sürekli %100'e geldiği için kimi zaman ekran kartı kullanımım %75 lere kadar...
  5. salatalık turşusu

EPİC GAMES HESABIM ÇALINDI!!!

kşbakhgşkhşskhşskhşs biliyom bu hissi. Geçmiş olsun kanka
  6. salatalık turşusu

[YARDIM] Termal macun sonrası koku

Annesine ağır hakaretler istemiş belli. Kulakları çınlıyordur bugünlerde inşallah. Çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun.
  7. salatalık turşusu

4 5 sene önce gitmiştim bir bilgim yoktu o zamanlar. 1 tb hdd vardı sistemde, bozulmuştu götürmüştüm. Hani elmanın çürük yerini sıyırıp yersin ya ben de öyle yaptım bozuk yerleri attım bu kadar kaldı demişti. Bi baktım 300gb hdd var. Sonradan anladım ki adam hdd yi değiştirmiş. Bi de üstüne 100...
  8. salatalık turşusu

Dostum git kendin bilmeden yap daha iyi. Manyak onlar teslim edilmez onlara hiçbir şey.
  9. salatalık turşusu

Bilgisayar açılışta F1 e basmadan açılmıyor

Benim eski bilgisayarda da bu sorun vardı bir türlü çözememiştim. Yeni bilgisayara geçtim zaten sonra.
  10. salatalık turşusu

RTX 2060 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Bu sebepten olabilir belki de. Geri al güncellemeyi bi tekrar dene, olmadı yine indirirsin. Güncelleme sorunlu olabilir.
  11. salatalık turşusu

RTX 2060 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Yakın zamanda ekran kartını güncelledin mi
  12. salatalık turşusu

rx 570 amd 3 2200g pc

Ekran kartlı sistem kuruyorsan apu işlemci alman mantıklı değil hocam
  13. salatalık turşusu

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Hocam yapmayın ya gözünüzü seveyim. Geri adım atmayın niçin atıyorsunuz? Adam boş tehditten başka bir şey yapamaz. Neden alıyorsunuz neden? Geri dönüşü yok mu bunun? Bozuk ekran kartlı sistemi geri mi aldınız şimdi? Lütfen korkmayın böyle şeylerden ya. Vallahi sinir oldum. 1612146104 @Chapin...
  14. salatalık turşusu

rtx 2060 düşük fps sorunu

hacım 2060 tabii ki düşük fps vermez ama 8gb ram olması da düşürür epey. Onun dışında arkadaşın dediği gibi birkaç ayar var fps çok düşüren. Ayrıca bir de gta 5 de fps'ler çok orantısız. Dağa taşa çıktığın zaman deli gibi fps düşüyor şehirdekine kıyasla. O şehirdeki fps'i söylemiş olabilir, sen...
  15. salatalık turşusu

technopat yine dedi diyeceğini

Tamam belli ki muhalifsiniz. Psu dışında söyleyebileceğiniz başka bir şey var mı? Ayrıca psu da kötü bir psu değil iyi, kaliteli bir şey olmasa da.
  16. salatalık turşusu

İyi bir psu olduğunu söylemedim. Deminden beri görüyorum tepkilerinizi sanıyorum technopatlısınız, psu'yu gördüğünüz gibi psu'su c4 değil diye ayrıca belirttim. Belli ki iyi dememişim değil mi? Kaldı ki geçelim psu'yu diğer parçalara bakalım. Bu sistemin aynısını toplasınlar da görelim diyorum...
  17. salatalık turşusu

Adam 4900 liraya, 3100 ve 1650 super gibi iki güzel parçayı ayrıca 16gb ram ve kronik sorunu olmayan bir ssd'nin 480gb'lık versiyonuyla bir de ilaveten 650w 80+ sertifikalı psu'yla üstüne bir de 144hz pivot özelliği olan güzel bir monitörle sistem topluyor. Adamlar işlemciye laf ediyor, ekran...
  18. salatalık turşusu

Evkur'dan sistem aldım onay yüzdesi nedir?

İade etme şansınız var mı sistemi?
  19. salatalık turşusu

1920x1080 Çözünürlükte FPS sorunu

Ram 8 mi 16 mı?
  20. salatalık turşusu

1920x1080 Çözünürlükte FPS sorunu

Bi darboğaz var ama sebebini anlayamadım, ram 8 mi 16 gb mı? Eğer 8 ise o da darboğaz yapıyor olabilir. Çünkü o işlemcinin o ekran kartını besleyebiliyor olması lazım.
Top Bottom