Neler Yeni

[YARDIM] Termal macun sonrası koku

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
bana ozamanlar 2k ya sistem var miss gibi tüm oyunları papçi oynarsın dedi bende küçüktüm ***** gibi inanmıştım bi tane laptop bitane i5 1.nesil işlemcili kasa ve xbox 360 vermiştim üste bide 1k verdim xboxda 1k lık oyun vardı kafamı s aldığım sistem rx 560 i3 2120 idi ekran kartı 1hafta sonra yandı sonra 1k daha verdim 1050 ti takmıştı
Annesine ağır hakaretler istemiş belli. Kulakları çınlıyordur bugünlerde inşallah. Çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun.

egeeyksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ege Yüksel
:D adam Kasanın içinide temizlemiş kullandığı kompresör eski olduğu için açtığı zaman baya bi yanık kokusu gelmişti. Tekrardan pc yi götürüp sordum. 16gb ram vardı onları alıp 4 gb koymuş fazlalık yaparsa kasar dedi ben de tamam dedim. Şaka bi yana bir sorun yok koku zaten gitti yine de cevaplarınız için teşekkürler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzanızdaki sisteme bakarsak 95 derecede kendisini kapatması lazım. Termal macun sürmese bile yanık kokusu gelmemesi lazım. Kendiniz bir açıp bakın işlemci de termal macun var mı diye.
Uzun zamandır termal macun değişimi yaptırmamıştım. Yüksüz halinde bile ekran kartı fan stop yapmıyordu. Şuan 45 derece de yüksüz. Ve evet 95 derece de pc donuyor kapatmak zorunda kalıyordum. Bu 95 dereceye gelince kapanmasını bir şekilde devre dışı bırakabilir miyiz ?

rapstarjustercik

80+ Bronze
:D adam Kasanın içinide temizlemiş kullandığı kompresör eski olduğu için açtığı zaman baya bi yanık kokusu gelmişti. Tekrardan pc yi götürüp sordum. 16gb ram vardı onları alıp 4 gb koymuş fazlalık yaparsa kasar dedi ben de tamam dedim. Şaka bi yana bir sorun yok koku zaten gitti yine de cevaplarınız için teşekkürler :D

Uzun zamandır termal macun değişimi yaptırmamıştım. Yüksüz halinde bile ekran kartı fan stop yapmıyordu. Şuan 45 derece de yüksüz. Ve evet 95 derece de pc donuyor kapatmak zorunda kalıyordum. Bu 95 dereceye gelince kapanmasını bir şekilde devre dışı bırakabilir miyiz ?
Throttle Stop diye bir program var fakat o sadece intel işlemcilerde çalışıyor diye biliyorum. Konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur size.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3

Yanlış anlamadım değil mi? 16 GB Ramleri alıp yerine 4 GB koymuş?
Şaka mıydı yoksa ben mi anlamadım. o.O2

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,089
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom