Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

İki yanında çıkıntılar vardır aradaki pilastığın. İki tarafından kıskaç şeklinde tutsan rahat çıkar gerisini de anlattığım gibi yap
  2. S

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

pilin arkasındaki iki pinin arasında olan plastiği çıkar hocam. Sonra önde duran çentiği arkaya doğru çek pil kendini yukarı doğru salmaya başlıycak
  3. S

Hazır sistemim hata veriyor.

Hocam expo xmp ne varsa kapatıp, kayıt defterinden ( yanlış hatırlamıyorsam ) son mavi ekranın hata kodunu öğrenebilirmisin? Ram olduğuna net karar verelim
  4. S

Hazır sistemim hata veriyor.

Aynı ram sahibiyim, amd tarafında expo açık şekilde kullanıyorum ben sorun yaşamadım ama RAM sorunlu oluyor genelde. Farklı bi ram ile deneme şansınız var ise deneyin sorun ramdemi değil mi görelim hocam
  5. S

Gamepower Heatsync ekran kartı tutucu msi anakartla uyumlumudur?

Anakarta bakmak lazım argb desteği var mı yok mu. Ben bulamadım internette bilgi başka birisi biliyordur
  6. S

Anladığım kadarıyla usb2.0 portunun anakart girşine takılıyor, yani kasanızın ön kısmında bulunan beyaz flashdisk yuvaları. Her anakartta bu girişler mevcut. Karışık yazmışım biraz şimdi fark ettim. Kasanın önünde bulunan beyaz flashdisk yuvaları. 2.0 teknolojisine sahip, 2.0 portlarını...
  7. S

Standart diye biliyorum ben. Raylı sistemi sayesinde uyum sağlar bence
  8. S

YENİ PC ALDIM ÇALIŞMIYOR YARDIM

Hayırlı olsun hocam sistem iyi günlerde kullanın. Tahminim psuda bir sorun olabilir. Ya da sistemi siz kendiniz topladınız ise yerine oturmayan kablolar olabilir yeniden kontrol edin.
  9. S

Artık indiren yok nedeni nedir

Giriş giriş giriş. Gelişmeyi bekliyoruz
  10. S

Pc bakım temizlik !!!

Şehrinde güvenilir olan bi bilgisayarcıya götür ve başında durmaya çalış. Veya Yakında herhangi bir yetkili servis varsa oraya sorup götürebilirsin
  11. S

LOL de anlık takılma ve işlemci değerlerinde garip değişiklik.

Valla usta benim eski sistemde oluyodu ama ddr3 setdi o eskiydi yani çözemedim şuan sorunu
  12. S

LOL de anlık takılma ve işlemci değerlerinde garip değişiklik.

Fps sınırıni 144 yap gereksiz zorlanmasın makina. Bir de böyle dene
  13. S

Mavi Ekran YENİ PC DE MAVİ EKRAN 0xc000021a hatası

Hadi geçmiş olsun 😁
  14. S

Usta format dene uefi kur. Bios ekranına gelemiyorsak ssd değişcez gibi. Tabii parça kaynaklı bir sorun yoksa
  15. S

Restart atarken shift bas onarım yap
  16. S

No signal sorunu nasıl giderilir

Usta dün aynısını yaşadım dedim ya, aldığım kişiye götürdüm kartı hdmi ile taktı başta çalışmadı ama pinleri söküp tak yapınca sistemi kapatmadan çalışmaya başladı anlamadım bende. Birazdan deniycem çalışırsa haber veririm
  17. S

No signal sorunu nasıl giderilir

Ekran kartı arızalı olabilir mi? Dün aynisini yaşadım
  18. S

bilgisayarla ilgili sorun yaşıyorum

Usta psu kapa bios pilini sok 5 6 dk bekle psu aç pili tak start ver bakalım nolcak
  19. S

Bilgisayar start almıyor

Anakart arızalı olabilir o zaman. Herhangi bir ışık yanıyor mu üstünde
  20. S

Bilgisayar start almıyor

Kısa devre yapıyor olabilir mi?
Geri