Arama sonuçları: *

1. S

24 saat stress testi yapmak?

1 hafta içinde her gün 30 dkka testlerin de mi zararı olmaz? Beğenip cevap verebilirsin olursa kızgına basabilirsin
  2. S

Son olarak, R7 2700X ve RTX 2070 OC denedik, düzgün bir oc yapmak uzun sürdü diyelim. Örnek 1 hafta. bu süre içerisinde sistemin stabil olup olmadığı kontrol etmek amacıyla yapılan 20 dakikalık testlerin bir zararı olur mu?
  3. S

Demiştim zaten. Peki, 1 hafta içinde her gün ile 10-15 dakikayı geçmeyecek şekilde test yapsak zarar verir mi? yapacağımdan değil, öğrenmek amacıyla soruyorum.
  4. S

Mesela eğer zamanın var ise oynadığın birkaç oyundan aldığın ortalama FPS değerlerini yazar mısın? Merak ettim 10100f ile 1650superi
  5. S

14.45 den sonrasını izle 10-15 saniye sonra söyleyecek
  6. S

Atayım linkini istersen izle videoyu ve dediğini kendi gözlerinle gör!
  7. S

değil mi? bence de öyle
  8. S

Ben zorundayım demedim ki ne bu tavır? soru sordum sadece cevaplamak istemiyorsan cevaplama allah allah ya 1607342040 Zaten yapıcam demedim abdullah abi öyle söylüyor bir videosunda madem zararlı neden öyle söylüyor?
  9. S

Donanım arşivi youtube kanalının bir videosunda Abdullah abi hem furmark hem de prime 95 testini 1 gün açık bırakın diyor. Tamı tamına 1 gün boyunca iki ana bileşenin tam yükte çalışması zararlı olmaz mı? Toplam kullanma süresi/ömründe bir azalma, performans kayıpları vs. Onun yerine birer saat...
Top Bottom