Chapin
80+ Silver
At bakalım.Atayım linkini istersen
izle videoyu ve dediğini kendi gözlerinle gör!
At bakalım.Atayım linkini istersen
izle videoyu ve dediğini kendi gözlerinle gör!
Ne zaman öyle bir şey demiş ki? 3 Saat oyun oyna, sistemin gücünü kes tekrar aç aniden oyuna gir eğer sorun çıkmazsa sistem sağlamdır.
bende öyle yaptım. sistem geldikten sonra hiç test mest bişe yapmadım. driverleri güncelledim girdim oyunuma direkt. kartım 63 derecenin üstünü görmedi24 Saat test yap bakalım... Ekran kartı sonra top atmaya başlasın...
Furmark ekran kartları için zararlıdır ve Artrifacth gibi arızaları anlayamazsınız. En iyisi gerçek hayatta o sistemle yapacağınız işi yapmak, yani OYUN OYNAMAK! Sen o sistemi Furmark için almadın zaten, oyun oynamak için aldın.
Mesela eğer zamanın var ise oynadığın birkaç oyundan aldığın ortalama FPS değerlerini yazar mısın? Merak ettim 10100f ile 1650superibende öyle yaptım. sistem geldikten sonra hiç test mest bişe yapmadım. driverleri güncelledim girdim oyunuma direkt. kartım 63 derecenin üstünü görmedi
1 Gün mü? Çok saçma. @Abdullah Hacıgül14.45 den sonrasını izle 10-15 saniye sonra söyleyecek
Demiştim zaten.1 Gün mü? Çok saçma. @Abdullah Hacıgül
9100f var bende. lolde 260-180 arası alıyorum en yüksekte. rainbow benchmark testinide koyuyorum foto olarak.Mesela eğer zamanın var ise oynadığın birkaç oyundan aldığın ortalama FPS değerlerini yazar mısın? Merak ettim 10100f ile 1650superi
gerek yok bence.Demiştim zaten.
Peki, 1 hafta içinde her gün ile 10-15 dakikayı geçmeyecek şekilde test yapsak zarar verir mi?
yapacağımdan değil, öğrenmek amacıyla soruyorum.
Bir gün 2 saat boyunca Heaven Bechmark ve Prime95 testi yap dene.Demiştim zaten.
Peki, 1 hafta içinde her gün ile 10-15 dakikayı geçmeyecek şekilde test yapsak zarar verir mi?
yapacağımdan değil, öğrenmek amacıyla soruyorum.
Son olarak, R7 2700X ve RTX 2070 OC denedik, düzgün bir oc yapmak uzun sürdü diyelim. Örnek 1 hafta. bu süre içerisinde sistemin stabil olup olmadığı kontrol etmek amacıyla yapılan 20 dakikalık testlerin bir zararı olur mu?Bir gün 2 saat boyunca Heaven Bechmark ve Prime95 testi yap dene.
Olmaz.Son olarak, R7 2700X ve RTX 2070 OC denedik, düzgün bir oc yapmak uzun sürdü diyelim. Örnek 1 hafta. bu süre içerisinde sistemin stabil olup olmadığı kontrol etmek amacıyla yapılan 20 dakikalık testlerin bir zararı olur mu?
1 hafta içinde her gün 30 dkka testlerin de mi zararı olmaz?Olmaz.