Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Mavi Ekran Casper Excalibur BIOS Ekranında Kalıyor

Merhaba, Arkadaşımın Casper Ezcalibur laptobu var, boot hatası verip BIOS Setup ekranına giriyor ne yapmalı?
  2. smithblacksmith

CPU FAN ERROR nedir?

Merhaba, Bir tanıdık PC' yi açarken "cpu fan error" almış ama tek seferlik olmuş. CS: GO oynarken de donmaması gerekirken donmuş. RTX 3060 5600X
  3. smithblacksmith

7400 tl bu PC nasıl R5 3500

2 ay önce ASUS TUF OC GTX 1650 SUPER 4 GB. Intel Core i3 10100F. Crucial Ballistix 8 GB RAM. Crucial 480 GB SSD. ASUS H410 M V3 anakart. Xigmatek sirocon III Rainbow fanlı temperli kasa 600W 80. 4386₺ fiyata aldım.
  4. smithblacksmith

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

3 yıl önce LG G6 almıştım, sürekli kronik sorunu vardı ve hâlâ var. Kendim Xiaomi Poco X3 aldım onu da anneme verdim. LG G6 su geçirmiyor, kırılmıyor, alüminyum gövdeli güzel bir telefon ama aynı yıl çıkan telefonlar bugün PUBG' yi cayır cayır oynatıyorken o hiç bir oyunu oynatmıyordu...
  5. smithblacksmith

Amazon prime avantajları?

Prime videolarını izleyebiliyorsun. Prime oyunlarını oynayabiliyorsun (çoğu kıytırık) Kargo ücretsiz ve hızlı, özel indirimler. 7₺ çok iyi ücret özellikle sipariş fazla veriyorsanız
  6. smithblacksmith

Eski Sisteme Nasıl Bir Yükseltme Yapabilirim?

Bilgisayarcıya eski laptobumı 2500₺' ya sattım. 4500₺' ya satışa koydu. Yani bilgisayarcının lafına bakma, koy 1000₺' ya ihtiyacı olana indirim yaparsın. Apu sistem alırsın.
  7. smithblacksmith

Dolandırmak değil ki ederi o.
  8. smithblacksmith

Sarı siteye gir. "Eba Canavarı PC" yazıp 1000₺ fiyata koy. Üzerine 2000₺ ekleyip APU sistem al.
  9. smithblacksmith

Ram dropa sebep olur mu?

Evet, arkada Update açıksa Ram ve Disk kullanımı artar. Bu droba sebep olur, farklı şeyler söylemedik zaten. 1617276259 Bu saydığın şeylerden dolayı olmaz, 8 GB aynı RAM alınırsa Dual Channel çalışıp drop almazsınız. Sorun büyük ihtimalle RAM kaynaklı
  10. smithblacksmith

Ram dropa sebep olur mu?

SSD kronik sorunluysa olur ani okuma yazma hızları düşünce FPS drop olur. RAM 8 GB çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynamak için yetersiz FPS drop olur. İşlemci 9. Nesil ama i3 ise FPS drop olur. Arkada Windows Update açıktır FPS drop olur. Bir çok nedeni var bunun.
  11. smithblacksmith

Güç yönetimimi değiştiremiyorum

Dengelide kalsın zaten, yüksek performans kullanınca değişen bişey olmuyor. Windows otomatik olarak ihtiyacın olan mhz değerini sunuyor, boşuna sistemin tam gaz çalışmasın sürekli.
  12. smithblacksmith

VATAN BİLGİSAYAR KURULUM VE MONTAJ

Almıyorlar ama kargo ile gönderim yapmıyorlar, onlar toplayıp çağırıyor gidip alıyorsun. 1614578820 Ben geçen ay 4386₺ verdim sistemime, kendim toplasam 5500₺ tutuyordu en ucuz kıytırık parçalarla. İyi denk getirmek lazım
  13. smithblacksmith

Arkadaşlar İşlemci mi Ekran kartı mı

Basit bir işlem aslında ama götürürsün bilgisayarcıda taktırırsın en olmadı.
  14. smithblacksmith

Arkadaşlar İşlemci mi Ekran kartı mı

İ3 ile i5 arasında 20 fps civarı fark var oyunların genelinde. 1650 super ile 1650 arasında da hemen hemen aynı fps farkı var. Fiyat iniş- çıkışları açısından ekran kartını yüksek tutmak daha mantıklı. İ5 işlemcilerin indirime girmeye başlamasını da göz ardı etmemek gerek ( ileride...
  15. smithblacksmith

Uygulama düzgün başlatılamadı hatası nedir?

Deneme diyorsun da ben bu hatayı her format attığımda bu şekilde hallediyorum.
  16. smithblacksmith

Uygulama düzgün başlatılamadı hatası nedir?

Origin yüklerken bende de olmuştu. Verdiği hatayı googlea yazın, çıkan dll dosyasını indirin. Mscvp140.dll Vcruntime140.dll Bu ikisini Yerel Disk C/ Windows / SysWow64 klasörünün içine atın. Direkt olarak sorun düzelecek.
  17. smithblacksmith

bu sıstem hangı oyunları kaldırır en cok oynamak ıstedıgım oyun call of duty warzone

Tüm oyunları açar ama Cyberpunk gibi oyunlarda FPS droplar yaşarsın. Yeni nesil oyunları düşük- orta oynatır. Ama Forza Horizon 4 gibi bir oyunu ultra ayarlarda kasmadan oynatır.
  18. smithblacksmith

bu sıstem hangı oyunları kaldırır en cok oynamak ıstedıgım oyun call of duty warzone

Ben 4386₺ ya geçen haftalarda 1650 Super ekran kartlı daha iyi bir sistem aldım Vatan PC' den. Bu sistemi alma bu fiyata... Gamegarajda 3899₺
  19. smithblacksmith

Yeni Bilgisayarımın yavaşlaması

Umarım düzelmiştir 🙂
  20. smithblacksmith

Yeni Bilgisayarımın yavaşlaması

Bir de Windows + R tuşuyla ya da arama kısmına çalıştır yazarak Çalıştır özelliğini açın, oradaki arama kutusuna temp yazıp çıkan klasördeki tüm her şeyi silin. Aynı işlemi %temp% yazarak da yapın. Bu şekilde sistemde biriken gereksiz önbelleği silmiş olursunuz.
Top Bottom