Neler Yeni

Ram dropa sebep olur mu?

Techno08

80+ Gold
Arkadaşımın gtx 1650 superli ve 9. Nesil işlemcili bir sistemi var ve sistemi hayli hayli yetmesine rağmen cod: modern warfare remastered oynarken ara sıra drop girdiğini ve fps düştüğünü söyledi ve tek kanal 8gb ram kullanıyor. Sizce sorunun kaynağı bu mudur? Emin olmak için soruyorum.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ram kaynaklı bence
Ve işlemci yetersiz olabilir

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arkadaşımın gtx 1650 superli ve 9. Nesil işlemcili bir sistemi var ve sistemi hayli hayli yetmesine rağmen cod: modern warfare remastered oynarken ara sıra drop girdiğini ve fps düştüğünü söyledi ve tek kanal 8gb ram kullanıyor. Sizce sorunun kaynağı bu mudur? Emin olmak için soruyorum.
SSD kronik sorunluysa olur ani okuma yazma hızları düşünce FPS drop olur.

RAM 8 GB çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynamak için yetersiz FPS drop olur.

İşlemci 9. Nesil ama i3 ise FPS drop olur.

Arkada Windows Update açıktır FPS drop olur.

Bir çok nedeni var bunun.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk

Warzone oynarken ciddi FPS stopları yiyordum eski sistemimde 8Gb Tek kanal RAM varken, yüksek ihtimalle RAM yüzündendir. Ama pek çok sebebi de olabilir bi bakmak lazım değerlere.

bkz.

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
ram yetersizliği droplara sebep olabilir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Değişir hocam

Techno08

80+ Gold
Oynadığın oyuna göre yapabilir.

arkadaşımın oluyor hocam. Call of duty modern warfare remastered.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD kronik sorunluysa olur ani okuma yazma hızları düşünce FPS drop olur.

RAM 8 GB çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynamak için yetersiz FPS drop olur.

İşlemci 9. Nesil ama i3 ise FPS drop olur.

Bir çok nedeni var bunun.

geçen sene ben toplamıştım sistemi i5 9400f ve apacer phanter ssd var. Windows update açık mı bilmiyorum ama sorarım arkadaşa.

MW Remastered için yetersiz hele ki solo channel kullandığını belirtmişsin.

sistem arkadaşımın hocam. Geçen sene ben toplamıştım sistemi ama arkadaşın bütçesi yetersiz olduğu için mecbur tek kanal 8 gb kullandık. Oyun önerilerinde 12 gb istiyor oyun.

Ve işlemci yetersiz olabilir

sistemi iyi hocam. İ5 9400f var geçen sene toplamıştım arkadaşa.

Son düzenleme:

cakkarl

80+
Update açık olduğu için drop yaratmaz indirdiği güncellemeyi kurarken RAM kullanabilir.
NTLite ile düzenlenmemiş 21343.1000 8GB RAM ile update açık bir şekilde geliştirici kanalında drop yemiyorum.
Gözüm seni nereden ısırıyor diyordum sen şu FH4 için iRacing ve Assetto'dan gerçekçi diyen kişi değil miydin ?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Update açık olduğu için drop yaratmaz indirdiği güncellemeyi kurarken RAM kullanabilir.
NTLite ile düzenlenmemiş 21343.1000 8GB RAM ile update açık bir şekilde geliştirici kanalında drop yemiyorum.
Gözüm seni nereden ısırıyor diyordum sen şu FH4 için iRacing ve Assetto'dan gerçekçi diyen kişi değil miydin ?
Evet, arkada Update açıksa Ram ve Disk kullanımı artar. Bu droba sebep olur, farklı şeyler söylemedik zaten.

arkadaşımın oluyor hocam. Call of duty modern warfare remastered.

geçen sene ben toplamıştım sistemi i5 9400f ve apacer phanter ssd var. Windows update açık mı bilmiyorum ama sorarım arkadaşa.

sistem arkadaşımın hocam. Geçen sene ben toplamıştım sistemi ama arkadaşın bütçesi yetersiz olduğu için mecbur tek kanal 8 gb kullandık. Oyun önerilerinde 12 gb istiyor oyun.

sistemi iyi hocam. İ5 9400f var geçen sene toplamıştım arkadaşa.
Bu saydığın şeylerden dolayı olmaz, 8 GB aynı RAM alınırsa Dual Channel çalışıp drop almazsınız. Sorun büyük ihtimalle RAM kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,523
Üyeler
167,504
Son üye
Thekir
Top Bottom