Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

İşlemci somunu boş ve takılmıyor (Acil!)

biraz bastırın altındaki vidalar görünüyor
  2. theAhm3t

Sadece bir uygulamanın ekran kaydını nasıl alabilirim

Arkadaşlar sadece bir uygulamanın ekran kaydını almak istiyorum o uygulamada whatsapp ekran kartım amd (konuyu hangi nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim) arka plana alsam bile ekran kaydını nasıl açık tutabilirim. lütfen hızlı cevaplarsanız çok sevinirim hayat memat meselesi
  3. theAhm3t

Sistemi Sonunda Bitirdim

dostum ilk önce emeğinden dolayı seni tebrik etmek gerek ve gerçekten inanılmaz bir sistem olmuş eksik veya fazla bence tam layığında olmuş emeğine sağlık
  4. theAhm3t

Sizce şuan bilgisayar almak mantıklı mı?

vay be seneler öncede böyle konular açılıyordu yani ilk forum kullanmaya başalyınca (konu ile alakasız oldu kb) bütçen sıkıntı değilse bekleyebilirsin ama seni şu anlık kartlar bile en az 5 yıl götürecektir.
  5. theAhm3t

PC temizliği için ne almalıyım?

ben sürekli orta derece soğuk ile yaptım bir şey olmadı dibinden tutmayın
  6. theAhm3t

PC temizliği için ne almalıyım?

sıcak hava üflemeszen sıkıntı olmaz, evde güçlü bir fön varsa onu da kullanabilirsin, zaten attığın linkler fön makinesi ile aynı wattalar almana çok gerek yok
  7. theAhm3t

Görüntüde dalgalanma oluyor

bende amd ekran kartı kullanıyorum aynı sorun bende de var monitör hzni 144 çekim biraz daha düzeldi
  8. theAhm3t

God of war kaç fps alırım

ortalama fps şu şekilde (gow bulamadım)
  9. theAhm3t

Windows 10 pro ücretsiz nasıl etkinleştire bilirim

youtube de var istersen özelden atarım ama güvenli olmadığını okumuştum ama kaç yıldır da onu kullanıyorum:unsure:
  10. theAhm3t

Çözüldü✓ Bütün Oyunlarda FPS düştü

driver vs güncel mi acaba?
  11. theAhm3t

Akıllı tahta yandı ve bize düzeltin diyorlar. Ne yapabiliriz?

gardas salağa yatsaydınız ya. Bilmiyoz hocam kim yaktı ya hahaa. hoca zorluyorsa yapacak bir şey yok gidin fiyatını öğrenın aranızda toplayın ikinci yol okulun kapanmasına az kaldı oyalayabiliyorsanız oyalayın okul kapanıyor.
  12. theAhm3t

Yeşil ekran hatası ve pc kasmaya başaldı

arkadaşlar dün gece pcden disney+ girdim birdem monitörün her yeri yeşil oldu bekledım sonra alt f4 e bastım görüntü gelmedi pcyi kapatıp yeniden açtım pc kasıyor ve benim monitörümden ses çıkısı vardı oda gitti amd driver da gitti (masaüstündeyken sağ tıklayıp girdiğimiz yer) driverı amdnin...
  13. theAhm3t

Amd ekran kartı ayarları yapma

ekran kartı: xfx5700xt ram :16 gb 3200mhz işlemci : ryzen 5 3600 pcye en iyi ayarları nasıl yapabilirim amd ekran kartları için az video var bende buraya yazmaya karar vedim en iyi ayarlar sizce nasıl olmalı?
  14. theAhm3t

pc anlamsız bir şekilde kasıyor

ekran kartı: xfx5700xt ram :16 gb 3200mhz işlemci : ryzen 5 3600 bir sorum olacak işlemci darbogaz yapıyor olabilir mi? şu anda sadece opara gx açık ve bellegın yuzde yirmsini kullanıyor normal mi? mouse kasıyor nedeni sizde nedir
  15. theAhm3t

GTX 760 Normal oyunlarda kasar mı?

ikinci el mi?
  16. theAhm3t

pc açılmıyor böyle bir hata alıyorum

çok tesekür ederim
  17. theAhm3t

pc açtım ve usb yi gördü ve şun windowsu kurdum 1640101336 şu an windows şeçmemi istiyor hangisini seceyım windows 10 pro mu yoksa home mu hangisi
  18. theAhm3t

hdd mı oraya katım yoksa sdd mi yada usb hangisi ama zaten usbi görmüyor
  19. theAhm3t

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key, arkadaşlar ben hdd söktüm bad sector var diye garantiye yolladım yenisini yolladılar bunu söktüğümde başta yazdıgım hatayı alıyorum ve hdd dün geldi taktım ve aynı hatayı alıyorum benim elimde şu...
  20. theAhm3t

Kasa içi ne kadar sürede temizlenmeli

ben bir ayda bir yapıyorum fonu soguga alıp değirmeden yapıyorum sıkınıtı olmadı
Top Bottom