ben bir ayda bir yapıyorum fonu soguga alıp değirmeden yapıyorum sıkınıtı olmadıTozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
Valla bizim bir arkadaş var 2017’den beri içini açmadı. İçinde 1080 vardı.Tozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
Peki çok toz oluyormu kasadaben bir ayda bir yapıyorum fonu soguga alıp değirmeden yapıyorum sıkınıtı olmadı
Valla bizim bir arkadaş var 2017’den beri içini açmadı. İçinde 1080 vardı.
Bu fan için özel yağlar mı oluyor bende daha 1 ay önce aldım sistemi zaten temizlik hakkında pek bilgim yokbence tozdan çok fanları temizlemek yağlamak iş görüyor kullandıgın ortama da baglı ama ben 6 ayda 1 temizliyordum macunları değişiyordum fanları söküp yağlıyordum çokta tozlu olmuyordu
Oda güzel bir şeymişBen 1 ayda bir tüm sistemi parçalayıp tekrar topluyorum. Çok zevkli oluyor.
dostum hiç özel yağ var mı yok mu araştırmadım ben wd 40 kullanıyorum arabamda kullandığım heryerde satılan sprey gerçekten işe yarıyor sıcaklıkta düşüyor fan ömrünü de uzatıyor hatta ben idare etsin diye bozuk işlemci fanımı temizledim ilk günki gibi dönmeye başladı işlemci fanım kötüydü duruyordu sıcaklık 100 oluyordu yenisini sipariş verip eskisinde denemiştim baktım işe yarıyor tüm fanlara aynısını yaptım 3 yıldır felanda fanları o şekilde temizliyorum bence kasa temizliğinden daha önemli fan temizliği doğrudan sıcaklığı etkiliyor fan temizlemek için kasayı sökünce de her şeyi temizliyorum ben sadece ekran kartı fanlarında denemedim hiç sökmediğim için saç kurutma makinesini de kullandım bi sorun olmadı nasıl istersen o şekilde temizleBu fan için özel yağlar mı oluyor bende daha 1 ay önce aldım sistemi zaten temizlik hakkında pek bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oda güzel bir şeymiş
Normalde zaten kullanıma göre 4 ile 6 ay arası termal macun değişimi şart işlemcilerdeTozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
Anladım teşekkür ederim internette aratıp bulabilirsem alirim bu yağıdostum hiç özel yağ var mı yok mu araştırmadım ben wd 40 kullanıyorum arabamda kullandığım heryerde satılan sprey gerçekten işe yarıyor sıcaklıkta düşüyor fan ömrünü de uzatıyor hatta ben idare etsin diye bozuk işlemci fanımı temizledim ilk günki gibi dönmeye başladı işlemci fanım kötüydü duruyordu sıcaklık 100 oluyordu yenisini sipariş verip eskisinde denemiştim baktım işe yarıyor tüm fanlara aynısını yaptım 3 yıldır felanda fanları o şekilde temizliyorum bence kasa temizliğinden daha önemli fan temizliği doğrudan sıcaklığı etkiliyor fan temizlemek için kasayı sökünce de her şeyi temizliyorum ben sadece ekran kartı fanlarında denemedim hiç sökmediğim için saç kurutma makinesini de kullandım bi sorun olmadı nasıl istersen o şekilde temizle
Evet değiştirilmesi gerektiğini biliyordum ama zaman aralığını bilmiyordum bende yeni aldim 5 ay sonra değiştiririm macunu önerdiğiniz macun varmiNormalde zaten kullanıma göre 4 ile 6 ay arası termal macun değişimi şart işlemcilerde
Ne zaman tozlanırsa ?Tozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
Thermall grizzy bütçen varsa yoksa Mx 4Anladım teşekkür ederim internette aratıp bulabilirsem alirim bu yağı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet değiştirilmesi gerektiğini biliyordum ama zaman aralığını bilmiyordum bende yeni aldim 5 ay sonra değiştiririm macunu önerdiğiniz macun varmi