Neler Yeni

Kasa içi ne kadar sürede temizlenmeli

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Tozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Tozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
ben bir ayda bir yapıyorum fonu soguga alıp değirmeden yapıyorum sıkınıtı olmadı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz
Valla bizim bir arkadaş var 2017’den beri içini açmadı. İçinde 1080 vardı.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
bence tozdan çok fanları temizlemek yağlamak iş görüyor kullandıgın ortama da baglı ama ben 6 ayda 1 temizliyordum macunları değişiyordum fanları söküp yağlıyordum çokta tozlu olmuyordu

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Ben 1 ayda bir tüm sistemi parçalayıp tekrar topluyorum. Çok zevkli oluyor. :)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence tozdan çok fanları temizlemek yağlamak iş görüyor kullandıgın ortama da baglı ama ben 6 ayda 1 temizliyordum macunları değişiyordum fanları söküp yağlıyordum çokta tozlu olmuyordu
Bu fan için özel yağlar mı oluyor bende daha 1 ay önce aldım sistemi zaten temizlik hakkında pek bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1 ayda bir tüm sistemi parçalayıp tekrar topluyorum. Çok zevkli oluyor. :)
Oda güzel bir şeymiş 😁😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
Bu fan için özel yağlar mı oluyor bende daha 1 ay önce aldım sistemi zaten temizlik hakkında pek bilgim yok

Oda güzel bir şeymiş 😁😅
dostum hiç özel yağ var mı yok mu araştırmadım ben wd 40 kullanıyorum arabamda kullandığım heryerde satılan sprey gerçekten işe yarıyor sıcaklıkta düşüyor fan ömrünü de uzatıyor hatta ben idare etsin diye bozuk işlemci fanımı temizledim ilk günki gibi dönmeye başladı işlemci fanım kötüydü duruyordu sıcaklık 100 oluyordu yenisini sipariş verip eskisinde denemiştim baktım işe yarıyor tüm fanlara aynısını yaptım 3 yıldır felanda fanları o şekilde temizliyorum bence kasa temizliğinden daha önemli fan temizliği doğrudan sıcaklığı etkiliyor fan temizlemek için kasayı sökünce de her şeyi temizliyorum ben sadece ekran kartı fanlarında denemedim hiç sökmediğim için saç kurutma makinesini de kullandım bi sorun olmadı nasıl istersen o şekilde temizle

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Normalde zaten kullanıma göre 4 ile 6 ay arası termal macun değişimi şart işlemcilerde

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
dostum hiç özel yağ var mı yok mu araştırmadım ben wd 40 kullanıyorum arabamda kullandığım heryerde satılan sprey gerçekten işe yarıyor sıcaklıkta düşüyor fan ömrünü de uzatıyor hatta ben idare etsin diye bozuk işlemci fanımı temizledim ilk günki gibi dönmeye başladı işlemci fanım kötüydü duruyordu sıcaklık 100 oluyordu yenisini sipariş verip eskisinde denemiştim baktım işe yarıyor tüm fanlara aynısını yaptım 3 yıldır felanda fanları o şekilde temizliyorum bence kasa temizliğinden daha önemli fan temizliği doğrudan sıcaklığı etkiliyor fan temizlemek için kasayı sökünce de her şeyi temizliyorum ben sadece ekran kartı fanlarında denemedim hiç sökmediğim için saç kurutma makinesini de kullandım bi sorun olmadı nasıl istersen o şekilde temizle
Anladım teşekkür ederim internette aratıp bulabilirsem alirim bu yağı

Normalde zaten kullanıma göre 4 ile 6 ay arası termal macun değişimi şart işlemcilerde
Evet değiştirilmesi gerektiğini biliyordum ama zaman aralığını bilmiyordum bende yeni aldim 5 ay sonra değiştiririm macunu önerdiğiniz macun varmi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ne zaman tozlanırsa ? :D

Keptın

80+ Silver
yılda 2 kere yeter

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Anladım teşekkür ederim internette aratıp bulabilirsem alirim bu yağı

Evet değiştirilmesi gerektiğini biliyordum ama zaman aralığını bilmiyordum bende yeni aldim 5 ay sonra değiştiririm macunu önerdiğiniz macun varmi
Thermall grizzy bütçen varsa yoksa Mx 4

Top Bottom