Arama sonuçları: *

1. T

Kasam yere düştü sorun var lütfen yardım

kasayı düşürdüğümü söylemeyecegim dostum sadece slotlarımın bozulduğunu söyleyecegim anakartı değişseler kafi benim için
  2. T

yeni alınmadı alınalı yaklaşık 1 sene 3 ay oldu 3 yıl garantisi mevcut 1616518338 ben becermedim dostum ya evde masanın arkasını temizliyim derken düşürmüşler bilgisayar tek ram ile açılıyor fakat tek ram da oyuna falan girince 15 dakka civarlarında kapanıyor tekrar
  3. T

Arkadaşlar anakartımın slotu ve ramlerimden bir tanesi kasanın yere düşme sonucu bozuldu anakartı vatandan almıştım sadece diğer parçalar internetten alınma vatana götürsem kasayı tamamen, ilgilenirler mi garantileri devam ediyor
  4. T

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor ?

Merhaba dostlar bu konuyu arkadaşım için açmakta bulunuyorum hiçbirşey yokken sistem boştayken kendini kapatıyor ve açtığı zaman fotoğraftaki hata ile karşılaşıyor var mı daha önce başına böyle bir şey gelen ? kendi kendine yeniden başlıyor sürekli biz anakart arızalı diye şüpheleniyoruz ama size...
  5. T

Bilgisayarım ilk kez mavi ekran verdi

overclock yapmışmıydın ?
  6. T

PC KENDİ KENDİNE AÇILDI!

bende de böyle olmuştu bi keresinde ve yatagımdan kalkmaya üşendiğimden kapatmadım birde ne göreyim kendi kendine kapanmıştı :ROFLMAO::ROFLMAO:
Top Bottom