Aragon
80+
Dahası
Sistemimi alalı yaklaşık 4 ay oldu az önce sistemi açtım açtıktan hemen sonra ilk kez mavi ekran verdi. Neden oluşmuş olabilir?
Bir çok nedeni olabilir minidump bakmak lazimSistemimi alalı yaklaşık 4 ay oldu az önce sistemi açtım açtıktan hemen sonra ilk kez mavi ekran verdi. Neden oluşmuş olabilir?
Bütün sürücülerinin güncel olduğundan emin olSistemimi alalı yaklaşık 4 ay oldu az önce sistemi açtım açtıktan hemen sonra ilk kez mavi ekran verdi. Neden oluşmuş olabilir?
Ekran görüntülerini buraya atabilirmiyim?Bir çok nedeni olabilir minidump bakmak lazim
![]()
Minidump ile Mavi Ekran Analizi
Bilgisayarınız mavi ekran hatası verdiğinde ortaya çıkan DMP uzantılı minidump dosyalarını nasıl analiz edip çözüme ulaşacağınızı anlatıyoruz. Mavi ekranwww.technopat.net
Hayır yapmadımoverclock yapmışmıydın ?
Dosya şeklinde atarsan daha iyi olurEkran görüntülerini buraya atabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yapmadım
Ram lerinle ilgili bir sorun olduğunu düsünüyorum resimlerden bunu anladim memtest86 yapar misinSanırım doğru attım.
Biçimlendir de Fat32 yap eski haline dönmesi lazimUSB belleğim uefide kalmış bu şekilde mi normal hale getiriyorduk?
Tamam test yapacağım sonra tekrar test sonuçlarını yazacağımBiçimlendir de Fat32 yap eski haline dönmesi lazim
![]()
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net
Evet testim az önce bitti ve hiçbir problem yok gibi görünüyor.Biçimlendir de Fat32 yap eski haline dönmesi lazim
![]()
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net