Arama sonuçları: *

1. tomahawk

Pc birden donup kendini resetliyor

Arkadaşlar windows güvenilirlik geçmişinde pcnin yeniden başlamadan önceki sorununu kaydettiği bir yer buldum. Sorun olarak Üstteki resimde Donanım Hatası yazıyor. İnternette biraz araştırdım ve ekran kartı driverlarından dolayı olabilir diyorlar. Ekran kartım Gigabyte Gtx 1650 4gb çift fanlı...
  2. tomahawk

Arkadaşlar sorun tekrar teşkil etmiştir :( Pc tekrar dondu kilitlendi ve kapattı direk kendini. Bu sefer farklı olan şey pc açılmadı monitör falan gelmedi resetleyince geldi.
  3. tomahawk

Psu yeni ayrıca başka bir kasam daha var ama sürekli olan bir şey olmadığı için denemek çok zahmetli :( . Bu arada PRİME 95 stress testi yaptım 2.5 saat boyunca ve hata ve uyarı vermedi sonuç olarak 0 hata ve uyarı.
  4. tomahawk

Bu sorunu bayağı uzun bir süredir yaşıyorum. Aralarda oluyor sürekli olmuyor Allahtan. Ama ben sürekli forumlarda orda burda arıyorum bir çözümü, aynı sorunu yaşayıp çözen var mı diye fakat bir türlü çözüm bulamadım. Yapılabilecek çoğu şeyi denedim, bilgisayarlarla aram iyidir aslında fakat şu...
  5. tomahawk

Sıcaklıktan yana bir problem değil. Ayrıca dün formatladım pcyi yani dediklerinizle alakalı bir problem görünmüyor. Donanımsal bir sıkıntı yaşıyorum gibi geliyor 1629809411 1629809430 Bu pencerelerden birinde mi yazması gerek error vs şeyler ? 1629810169 Bu arada işlemcinin max frekansı 3.6GHz...
  6. tomahawk

Bu arada 2gün önce prime 95 testi yapmıştım stress test. Program 10 15 dk sonra otomatik durdurdu stress i bi hata görmedim ama bakmamıştım pencerelere
  7. tomahawk

2yıl olmamıştır garantisi duruyordur yani öyle bir şey olabilirse garantiye göndersem mi ? 1629808242 Veya nasıl anlayabilirim. İşlemci testi falan var mı acaba
  8. tomahawk

Pcyi formatladım tertemiz ettim. Şuan bir sıkıntı yok gibi ama olabilir her an korkutuyor beni. Youtube dan müzik dinlerken bazen şarkı drrrr ses yapıp düzeliyo genelde resetlediğinde bu sorunu veriyor öncesinde :/ umarım olmaz tekrar
  9. tomahawk

Peki bir temiz sayfa açayım şu pcde deneyeyim bi bunu da. Problem devam ederse tekrar buraya yazacağım. TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN
  10. tomahawk

Kmspico ile bir çok windows aktifleştirmesi yaptım farklı pclerde. Hiç birinde böyle bir problem olmadı. Abimin pcsi var o da aynı sistem sadece ekran kartı ,psu ve ssdler farklı diğer parçalar aynı onda böyle bir sıkıntı yok hiç. Onu da kmspico ile aktifleştirmiştim. Şuan format atmak...
  11. tomahawk

Veya psu gücü fazla verdiği için anakart sistemi resetliyor falan olabilir mi ? ya da psu gücü kesiyor gibi bir senaryo olabilir mi ? Yeni psu da olsa hatalı ürün de olabilir sonuçta
  12. tomahawk

Driverler güncel, bugün tekrar tekrar da kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Ayrıca crackli indirmiyorum windowsu normal iso indiriyorum kmspico ile crackliyorum. Bu arada bir konu buldum arkadaşın biri şöyle bir yorumda bulunmuş ne derece doğrudur acaba ? [Ryzen 3300x ile problem yaşıyordu...
  13. tomahawk

Windowsla alakalı bir problem olabilir mi acaba diye düşünüyorum da. Her seferinde formatlarımda windowsu microsoftun sitesinden indirip kuruyorum. Crackli kullanıyorum tabi ama bundan olacağını hiç sanmıyorum. 1629668262 yok aynı zamanda pc de donarak çalışıyor o sıralarda. Alttan bir pencere...
  14. tomahawk

Sanki sistem bir sorunla karşılaşıyor devam etmemesi için direk resetliyor pcyi hiç bir uyarı vermeden
  15. tomahawk

Youtube izlerken dondu,kapattı kendini 30dk önce falan. Sıcaklığın yüksek olması mümkün değil.
  16. tomahawk

Prime95 88dereceye çıktı. Muhtemelen daha da stress teste devam etseydi 90ları görürdü. Soğutmam yetersiz belli ki overclock u kısacağım. Fakat sorun bu değil. Çünkü overclocksuz da uzun süre kullandım o zaman da yapıyordu bunu
  17. tomahawk

Donarken değil de pc resetlendiğinde fanlar full güçte çalışıyor. Bu arada benim pcyi tuşla restart yaptığımda da full fanda çalışıyor. Kapatırken de son anda son güçte çalışıyor. Normali bu yani benim pcde fanların hızının.
  18. tomahawk

İşlemciyi overclocksuz kullandığımda da bu sıkıntıyı yaşadım. Şuan overclocklu kullanıyorum. VCore +0.125 3.75GHz ideal overclocklu şuan. İşlemci sıcaklıgı da normal. Prime testi yapmadım yapayım bi hemen
  19. tomahawk

Crucial ın kendi yazılımı var ondan bakayım. 49derece şuan ssd Pc sıcaklıgı da normal
  20. tomahawk

Ki yer yetmese bile 50 100gb yer olduğunda bile bu sorunu yaşadığımı hatırlıyorum ya bundan olduğunu sanmıyorum
Top Bottom