Neler Yeni

Pc birden donup kendini resetliyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Crucial ın kendi yazılımı var ondan bakayım. 49derece şuan ssd Pc sıcaklıgı da normal
Tahmin ettiğim gibi SSD ısınıyor ama resetlemesiyle gene alakası yok çünkü kendimde kullanıyordum ve arkadaşımda kullanıyor şuan.

Donarken fan falan hızlanıyor mu?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bir de donma / kasmaların olduğu sıralarda sıcaklıkları kontrol et

tomahawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes İpek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım, Elektronik
Aşırı bir donma ve kasma olmuyor dediğim gibi tarafımca deneyimledim kaç ay. Ama resetlemesiyle alakası yok.

@tomahawk Prime95 Small testinde işlemci kaç derece?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Olarak BX500 kronik sorunlu bir SSD yani ısınması gayet normal sorunlu olduğu için.
İşlemciyi overclocksuz kullandığımda da bu sıkıntıyı yaşadım. Şuan overclocklu kullanıyorum. VCore +0.125 3.75GHz ideal overclocklu şuan. İşlemci sıcaklıgı da normal. Prime testi yapmadım yapayım bi hemen

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

tomahawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes İpek
İlgilendiği Kategoriler
Tahmin ettiğim gibi SSD ısınıyor ama resetlemesiyle gene alakası yok çünkü kendimde kullanıyordum ve arkadaşımda kullanıyor şuan.

Donarken fan falan hızlanıyor mu?
Donarken değil de pc resetlendiğinde fanlar full güçte çalışıyor. Bu arada benim pcyi tuşla restart yaptığımda da full fanda çalışıyor. Kapatırken de son anda son güçte çalışıyor. Normali bu yani benim pcde fanların hızının.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Donarken değil de pc resetlendiğinde fanlar full güçte çalışıyor. Bu arada benim pcyi tuşla restart yaptığımda da full fanda çalışıyor. Kapatırken de son anda son güçte çalışıyor. Normali bu yani benim pcde fanların hızının.
Resetlenirken öyle olması normal zaten çoğu kişide öyle.

Donarken @MehmetV2 'nin dediği gibi sıcaklıklara bakar mısınız?

tomahawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes İpek
İlgilendiği Kategoriler
Aşırı bir donma ve kasma olmuyor dediğim gibi tarafımca deneyimledim kaç ay. Ama resetlemesiyle alakası yok.

@tomahawk Prime95 Small testinde işlemci kaç derece?

+ Olarak BX500 kronik sorunlu bir SSD yani ısınması gayet normal sorunlu olduğu için.
Prime95 88dereceye çıktı. Muhtemelen daha da stress teste devam etseydi 90ları görürdü. Soğutmam yetersiz belli ki overclock u kısacağım. Fakat sorun bu değil. Çünkü overclocksuz da uzun süre kullandım o zaman da yapıyordu bunu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Prime95 88dereceye çıktı. Muhtemelen daha da stress teste devam etseydi 90ları görürdü. Soğutmam yetersiz belli ki overclock u kısacağım. Fakat sorun bu değil. Çünkü overclocksuz da uzun süre kullandım o zaman da yapıyordu bunu
Anladım. Fakat donarken ulaştığı sıcaklıkta önemli.

tomahawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes İpek
İlgilendiği Kategoriler
Sanki sistem bir sorunla karşılaşıyor devam etmemesi için direk resetliyor pcyi hiç bir uyarı vermeden

tomahawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes İpek
İlgilendiği Kategoriler
Windowsla alakalı bir problem olabilir mi acaba diye düşünüyorum da. Her seferinde formatlarımda windowsu microsoftun sitesinden indirip kuruyorum. Crackli kullanıyorum tabi ama bundan olacağını hiç sanmıyorum.

diğerlerini bilemem ama bu tamamen intenetle alakalı...
yok aynı zamanda pc de donarak çalışıyor o sıralarda. Alttan bir pencere açıyosun donuyor 1saniye geliyor falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,659
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom