Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bilgisayar donuyor diyor adamdiğerlerini bilemem ama bu tamamen intenetle alakalı...
Bilgisayar donuyor diyor adamdiğerlerini bilemem ama bu tamamen intenetle alakalı...
o konuda bilgim yok maalesefWindowsla alakalı bir problem olabilir mi acaba diye düşünüyorum da. Her seferinde formatlarımda windowsu microsoftun sitesinden indirip kuruyorum. Crackli kullanıyorum tabi ama bundan olacağını hiç sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok aynı zamanda pc de donarak çalışıyor o sıralarda. Alttan bir pencere açıyosun donuyor 1saniye geliyor falan
Microsoftun sitesinden iniyorsa crackli olamaz. Sadece CMD ile vs. etkinleştirebilirsin para vermeden.Windowsla alakalı bir problem olabilir mi acaba diye düşünüyorum da. Her seferinde formatlarımda windowsu microsoftun sitesinden indirip kuruyorum. Crackli kullanıyorum tabi ama bundan olacağını hiç sanmıyorum.
yok aynı zamanda pc de donarak çalışıyor o sıralarda. Alttan bir pencere açıyosun donuyor 1saniye geliyor falan
Driverler güncel, bugün tekrar tekrar da kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Ayrıca crackli indirmiyorum windowsu normal iso indiriyorum kmspico ile crackliyorum.Microsoftun sitesinden iniyorsa crackli olamaz. Sadece CMD ile vs. etkinleştirebilirsin para vermeden.
Driver günceller misiniz? Güncel olsa bile.
kmspico virüslü hocam. Tekrar format atıp CMD ile etkinleştirmenizi öneririm. O yüzden sorun olabilir.Driverler güncel, bugün tekrar tekrar da kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Ayrıca crackli indirmiyorum windowsu normal iso indiriyorum kmspico ile crackliyorum.
Bu arada bir konu buldum arkadaşın biri şöyle bir yorumda bulunmuş ne derece doğrudur acaba ?
[Ryzen 3300x ile problem yaşıyordu arkadaşım.Çok uğraştık.Tüm bileşenleri söktük ramleri denedik ayrı psu denedik termal macun yeniledik hiç bir şey işe yaramadı.En son anakartın işlemciye fazla voltaj verdiğini bu yüzden bilgisayarın sürekli reset attığını düşündüm.Ryzen Master diye bi uygulama var amd işlemciler için kendi sitesinde.Onu indirip OC modunu off durumundan oto OC durumuna çektim ve şu an sıkıntısız çalışıyor.Bir denemenizi öneririm.Sonucu paylaşırsanız sevinirim.Yardımcı olmaya çalışacağım.]
Veya psu gücü fazla verdiği için anakart sistemi resetliyor falan olabilir mi ? ya da psu gücü kesiyor gibi bir senaryo olabilir mi ? Yeni psu da olsa hatalı ürün de olabilir sonuçtaDriverler güncel, bugün tekrar tekrar da kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Ayrıca crackli indirmiyorum windowsu normal iso indiriyorum kmspico ile crackliyorum.
Bu arada bir konu buldum arkadaşın biri şöyle bir yorumda bulunmuş ne derece doğrudur acaba ?
[Ryzen 3300x ile problem yaşıyordu arkadaşım.Çok uğraştık.Tüm bileşenleri söktük ramleri denedik ayrı psu denedik termal macun yeniledik hiç bir şey işe yaramadı.En son anakartın işlemciye fazla voltaj verdiğini bu yüzden bilgisayarın sürekli reset attığını düşündüm.Ryzen Master diye bi uygulama var amd işlemciler için kendi sitesinde.Onu indirip OC modunu off durumundan oto OC durumuna çektim ve şu an sıkıntısız çalışıyor.Bir denemenizi öneririm.Sonucu paylaşırsanız sevinirim.Yardımcı olmaya çalışacağım.]
PSU gücü fazla vermez kalitesiz olsa ihtimal var ama kaliteli bir PSU. Sistem ne kadar çekiyorsa o kadar verir.Veya psu gücü fazla verdiği için anakart sistemi resetliyor falan olabilir mi ? ya da psu gücü kesiyor gibi bir senaryo olabilir mi ? Yeni psu da olsa hatalı ürün de olabilir sonuçta
Bunu da yapmayacaksın iştekmspico ile crackliyorum.
Kmspico ile bir çok windows aktifleştirmesi yaptım farklı pclerde. Hiç birinde böyle bir problem olmadı. Abimin pcsi var o da aynı sistem sadece ekran kartı ,psu ve ssdler farklı diğer parçalar aynı onda böyle bir sıkıntı yok hiç. Onu da kmspico ile aktifleştirmiştim. Şuan format atmak istemiyorum bir ton dosyam var sorun bunda değilse boşa uğraşmayımkmspiico virüslü hocam. Tekrar format atıp CMD ile etkinleştirmenizi öneririm. O yüzden sorun olabilir.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Ayrıca o arkadaşın dediğiyle alakası yok ama deneyebilirsiniz.
Hocam araştırabilirsiniz o sırada virüs bulaştırıyor bilgisayara. Dosyaları yedekleyip atabilirsiniz mümkünse ve sorunun bunda olma ihtimali yüksek.Kmspico ile bir çok windows aktifleştirmesi yaptım farklı pclerde. Hiç birinde böyle bir problem olmadı. Abimin pcsi var o da aynı sistem sadece ekran kartı ,psu ve ssdler farklı diğer parçalar aynı onda böyle bir sıkıntı yok hiç. Onu da kmspico ile aktifleştirmiştim. Şuan format atmak istemiyorum bir ton dosyam var sorun bunda değilse boşa uğraşmayım
Aynen çok gördük buraya sisteminde sıkıntı olup kmspico ile etkinleştiren ama herkesinki kmspico yüzünden mi orası tartışılırHocam araştırabilirsiniz o sırada virüs bulaştırıyor bilgisayara. Dosyaları yedekleyip atabilirsiniz mümkünse ve sorunun bunda olma ihtimali yüksek.
Bilgilendir mutlaka merak ettim.Peki bir temiz sayfa açayım şu pcde deneyeyim bi bunu da. Problem devam ederse tekrar buraya yazacağım. TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN