Herhangi bir oyunu açarken pc kendini resetliyor...

pebl0s

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar aşırı can sıkıcı bir problem ile başbaşayım alt tarafa videolu örneğini koydum.Herhangi bir oyunu çarken pc kendini resetliyor masaüstünde google'da hiç bir sıkıntı yok sadece oyunu açarken pc kendini restartlıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.Bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi illet bir soruna benziyor bir türlü çözümünü bulamadım şimdiden teşekkürler.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SİSTEMİM

RYZEN 5 5600X
AMD B450M DRAGON ANAKART
RX5700XT
2X8 3600MHZ RAM
1TB M2SSD

Merhaba arkadaşlar aşırı can sıkıcı bir problem ile başbaşayım alt tarafa videolu örneğini koydum.Herhangi bir oyunu çarken pc kendini resetliyor masaüstünde google'da hiç bir sıkıntı yok sadece oyunu açarken pc kendini restartlıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.Bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi illet bir soruna benziyor bir türlü çözümünü bulamadım şimdiden teşekkürler.

SİSTEMİM

RYZEN 5 5600X
AMD B450M DRAGON ANAKART
RX5700XT
2X8 3600MHZ RAM
1TB M2SSD
psu nedir ?

psu sorununa benziyor

arkadaşımın başına geldi PSU sorunu. dikkatli dinleyince cızırtı sesi geliyordu. değiştirdi düzeldi.

tam olarak aynısı değildi, oyun oynarken arka planda youtube açınca oluyordu

arkadaşımın başına geldi PSU sorunu. dikkatli dinleyince cızırtı sesi geliyordu. değiştirdi düzeldi.

tam olarak aynısı değildi, oyun oynarken arka planda youtube açınca oluyordu
önerebilceğin güzel bir psu markası varmı sorun yaşamayacağım aklımda asus var ?

önerebilceğin güzel bir psu markası varmı sorun yaşamayacağım aklımda asus var ?
corsair lerde bir sıkıntı yaşama oranı çoook düşük

ama VS serisi alma kronik fan sesi sorunu var

Geri